anelia Публикувано на Юни 30 Report Share Публикувано на Юни 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Жалко, че това ще стане по-голям хит от ''Луд''. Иначе вокалите са яки. Само те ми харесаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Страхотна е! На мен ми харесва много повече от "Луд" много готина е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Страшен хит ще е това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 бахти злето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Отвратително е, как може да ви харесва. Този и Александрова трябва да ги забранят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Вокалите са страшни, но тоя текст, тая музика и ужасия..... няма да я сваля, нито ще я слушам. Ако ще и хита на лятото да стане, по-ужасна е дори от "Вертолета" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Отвратително е, как може да ви харесва. Този и Александрова трябва да ги забранят... Понякога като не харесвате някой, не знаете какви ги пишете... Стораро има уникална автобиография. Правил е много музикантски неща през годините. Потребителите на този жанр са издигали в култ идиотщините му. Но баладите му са уникални, дуетите с Деси и ДесиСлава също. Не като да няма с какво да се запише в историята на попфолка... И все пак при него последнтие 2 години се забелязва много сериозен спад към всеки негов опит за песен - комерска или балада... Всичките му стари неща се радват на милиони, Новите трудно до 1 стигат... Вероятно покрай конфликта Джина-Алисия, а и по рано имаше грозни изказвания към народа в опита си да извиси Фикиито Няма да я чуя, но ми е ясно че ще я слушам лятото в 3-4 през ноща, когато тези кръшни звуци са топ в диджейската програма Луд беше като нова версия на 2/3/4. Само някое дуетче го спасява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ужасна е. Луд беше супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Отвратително е, как може да ви харесва. Този и Александрова трябва да ги забранят... Как няма да има харесва като са роми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.