Alter Ego Публикувано на Юли 1 Report Share Публикувано на Юли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Много ми е позната тая песен, яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Хавана, а? Същата ми е като някоя от предните му (особено в припева), само е добавил испански вокали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Хавана, а? Същата ми е като някоя от предните му (особено в припева), само е добавил испански вокали. Фен на Галена съм,но не мисля че всеки който отиде в Хавана да снима клип копира от нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Че аз къде съм казала, че копира Галена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Започва да се изчерпва вече, едни и същи песни дори и сходни клипове. Така от последните само Gde si moja ljubavi се открои в сравнение с предните години когато ставаха по-масово харесвани песните му. Дано другата песен е по-добра. Мен ми прилича малко на Баиландо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Сбирщайн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Изключително нескопосан проект .. Песента - чувана, клипа - гледан, изнежени усмивки и тяло - всеки може ... Да пуска "Temperatura" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.