Jump to content

Паранормални случки

Препоръчани коментари

Имал съм такива няколко случки и преди тях не вярвах в такива неща, но сега - да.

2-3 случки имам, най-лошо беше с едни димове в дома ми , летящи предмети и опити на онова нещо (каквото и да е то ) да ме замери в каквото види. Почти не ми счупи носа с парфюм с/у лицето.

Не съм видял какво е, знам само, че половин къща потъна в немиризлив дим и започнаха леятщи предмети. Подпалих и навън. И пред къщата - няколко черни котки, тръгнах до един роднина на 2-3 улици от нас, и по пътя видях 2 катафалки, на всяка улица черна котка. Като отидох в тях едната лампа изгърмя, другата запросвятка. До много късно седяхме навън, беше ужас.

Иначе всичко се оправи от следващия ден и досега е ОК.

Но този ден няма да го забравя.

:1000 (29):

И като се събуди краката ти бяха отвити

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Абе сега се смеем, ама тогава хич не беше смешно, психясва се човек, не можеш да разбереш сънуваш ли, струва ли ти се , или реално се случва. До тогава в нищо подобно не съм вярвал, но вече - да.

По-точно след първия ми случай, когато бях на 14.

Една нормална вечер като всички други си лягам да спа, телевизора като гледам после го изключвам от контакта, просто имам навика нещо, което не го ползвам да е изключено от контакт (всичко се случва, все пак).

Точно ще заспивам, в ония момент м/у будното и заспалото състояние, онази секунда, в която човек преминава от едното към другото, и нещо ме хваща. Усещам го, но не го виждам, не си чувствам тялото, не мога да мърдам, с акъла съм си, но не мога да контролирам тялото си, все едно нямах такова. Опитвам се да викам, но грам звук не издавам. Това продължава 10-15 сек. след което ме пуска. Обърнах се, уплашен (все пак - лапе, и то за сефте) - лампичката на телевизора свети и примигва синьо/червено (вкл. - изкл.). Контакта е изключен и това ясно го виждам, телевизора е закачен на една поставка за стена и кабела му си стои във въздуха, т.е. няма ток към него, но лампичката му не спираше да мърда. Прекарах вечерта на вън, а на другия ден не отидох на училище. След 2 вечери се случи абсолютно същото. Телевизора просто го изхвърлих, явно е нещо, идващо от него ли , не знам, знам за духове, които се вселяват и свързват с даден предмет. След изхвърлянето на телевизора нямах проблеми.

Сподели в други сайтове

Абе сега се смеем, ама тогава хич не беше смешно, психясва се човек, не можеш да разбереш сънуваш ли, струва ли ти се , или реално се случва. До тогава в нищо подобно не съм вярвал, но вече - да.

По-точно след първия ми случай, когато бях на 14.

Една нормална вечер като всички други си лягам да спа, телевизора като гледам после го изключвам от контакта, просто имам навика нещо, което не го ползвам да е изключено от контакт (всичко се случва, все пак).

Точно ще заспивам, в ония момент м/у будното и заспалото състояние, онази секунда, в която човек преминава от едното към другото, и нещо ме хваща. Усещам го, но не го виждам, не си чувствам тялото, не мога да мърдам, с акъла съм си, но не мога да контролирам тялото си, все едно нямах такова. Опитвам се да викам, но грам звук не издавам. Това продължава 10-15 сек. след което ме пуска. Обърнах се, уплашен (все пак - лапе, и то за сефте) - лампичката на телевизора свети и примигва синьо/червено (вкл. - изкл.). Контакта е изключен и това ясно го виждам, телевизора е закачен на една поставка за стена и кабела му си стои във въздуха, т.е. няма ток към него, но лампичката му не спираше да мърда. Прекарах вечерта на вън, а на другия ден не отидох на училище. След 2 вечери се случи абсолютно същото. Телевизора просто го изхвърлих, явно е нещо, идващо от него ли , не знам, знам за духове, които се вселяват и свързват с даден предмет. След изхвърлянето на телевизора нямах проблеми.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...