Gerganafen Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 На Фики е много по-мазна и с много прост текст . Зарад тебе бачкам , ще те смачкам... Вертолета Хахахахаха +1, а и вижте колко стилно се е облякла в клип на кючек - благодарение на Анелия дори и такъв проект звучи и изглежда приемливо. Няма база за сравнение с долнопробните песни и комични визии на Фики. Според мен ще бъде успешна песента - надали ще надмине "Гот ми е", но няма и нужда, първата още си изживява живота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Анелия, сериозно ли !? Това не песен за нейното ниво. Що се закопава сама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Не съм фен на кючеците, с някои изключения, но този на Анелия и Кристали го очаквах с нетърпение, заради нея. Не знам дали ще си пускам парчето често вкъщи, но по дискотеките със сигурност ще дъни... Клипът е евтинджос, но тя Анелия така или иначе нямаше нужда да хвърля луди пари за песен като тази, след като последните седмици ни представи страхотни видеореализации на "Гот ми е" и най-вече на "В моя ум". Сравненията с "Вертолета" са неуместни. Има коренна разлика между текст като "Заради тебе вдигам вертолета" и "Моят мъж е най-добрия". Е, вярно, че първото звучи по-оригинално, но второто, колкото и да е клиширано, е класи над него... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Тъъъъъъъъъъъъъъъъъъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Сериозно ли този текст през 2016, няма такава простотия, през цялото време едно и също пее. Ако Анелия не беше включена в песента даже нямаше да коментирате, а какво остава да се забележи песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Очаквах много повече,не зарибява толкова като "Гот ми е" и все пак Успех. Кефи ме само ударната част на кючекa. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Пеенето на Ана много ми допада. Другото не струва. Не харесвам кючеци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Шок и ужас! Анелия има нужда спешно да бъде хоспитализирана в най-близката до нея психиатрия! Не може да се излага по този начин просто.... Ако ще и да го спукат от въртене по прословутите дискотеки това парче ще бъде едно от нещата за които Ана много ще съжалява, че е изпяла след 10 години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ето за това чалгата затъва все повече, и повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много тъпа песен, очаквах повече. Много ми прилича на "Официално бивша" на Хоанг. Анелия изглежда толкова нелепо с този костюм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Не е толкова лоша всъщност. Тая Рики ли каква беше тяхната певица разваля всичко с фалшивото си грачене. Можеше да мине и без кючешката част. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много добра музикантска песен! Текстът е направен да е забавен, аз го долавям и ироничен. Браво, хареса ми и песента, и клипа! Ричи почти не е мръднала от 1994 - та досега, много е симпатична, една от първите фолк певици, когато можеше да се изброят на пръстите на ръцете. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Анелия тая година е пълно "чао"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Звучи като всяка втора песен на Кристали. Те, когато не пеят люти кючеци, мелодиите и аранжиментите винаги са им подобни. Иначе като песен е ОК - звучи ретро и като текст, и като всичко останало, но се радвам, че не е като сегашните кючеци с потресаващи текстове и мазнотии, а нещо по-премерено. Не виждам смисъл от тази колаборация - Кристали никога не съм ги чувал в дискотека, така че не е като Анелия да иска да се впише в циганската вълна тази година. Отделно стилът ѝ - дали Токичовия или Пашевския, не се връзва изобщо със такова звучене. А и не е като да има нужда да напомня на диджеите за себе си - дори в най голямата си дупка (втората половина на 2014 и първата на 2015) не са спирали да въртят всичките ѝ песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Абсолютен смях.. и после ми говорете, че тази жена има стратегия :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ужас. Тази песен не е на нивото на Анелия. Предпочитам кючеците на Адриана пред това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Тотален хит. А най-хубавото е, че този парцал ще гърми и в кръчмите, изсвирен на живо от оркестъра там. Или не сте били родени по времето, когато чалгата тръгна от кръчмите, за да се озове в дискотеките, които сега издигате в култ заедно с ютуб? Весела песен с леко ироничен текст. Простички, но все пак смислово свързани думи, а не "абстракции" за фараони, вертолети и други измислици на нечий болен мозък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Хит!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ще се слуша покрай Анелия, не е лоша, но предните две са по-силни! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PresLover Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Супер малоумна песен...наистина очаквах повече от Анелия.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много е яка песента! Това е чалга в хубавия смисъл на думата, просто мазно, с приятно пеене и лек, закачлив текст. Трябват и такива песни, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Хит!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Анелия мачка с новата чалга :1000 (6): 100k а няма дори 24 часа... Ще се слуша лятото 100 про! Все пак да не забравяме, че това е корена на попфолка и все още има слушатели. Това е музиканстки кючек, а не като циганиите, с които ни заливат иначе... Анелия е с покъртителна визия във водеоверсията. Мязва на стара лесбийка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Отвратителна е, Анелия защо така си вреди сама... Това бълване сто пъти е показало, че до никъде не води. Да не говорим колко под нивото на другите две песни е. Естествено, нали е модерно да връщаме чалгата в зародиша и този ужас ще трябва да търпя. Дано не стане никакъв хит, а гледанията да са заради първоначалния интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Абсолютен дизастър. Анелия направи миш-маш тази година, а единствено с Гот ми е й се получи до момента. +1 Анелия прекалено почна да бълва вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.