Glamdring Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Много е готина и ритмична песента. И на мен "Гот ми е" ми харесва много повече, но тази не е провал. Просто е малко безлична, но ще бъде хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Мненията за песента са двуполюсни, което е нормално и очаквано. И мен от първо слушане не ме грабна много, но днес я преоткрих. Песента е типичния стил на Кристали, текстът е простичък и запеваем, изпълнението ме радва също много. Ретро чалга в пълния й блясък, Отличен от мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Супер е, все повече започва да ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Анелия, сериозно ли !? Това не песен за нейното ниво. Що се закопава сама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 На Нелина парчето ме кефи повече. Очаквах да е "Телефони 102" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Изключително слаба песен, незапеваема и скучна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Супер парче, нещо по - огнено да има лятото след като закопаха "Дразни ме пак"! Анелия влиза много сериозна градация от 2015та насам, да видим и другия проект и си мисля, че най накрая отново ще имаме качествено име на върха в края на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Адски много ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 И мен много ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Много е здрава, хит е! Радвам се, че пусна най-после нещо музикантско и ударно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.