Alter Ego Публикувано на Юли 7 Report Share Публикувано на Юли 7 След като няма подфорум за Croatia, пускам тук темата Музика: Bojan Vasić Текст: Marina Tucaković, Ivana Rašić - Sajsi MC Аранжимент: Miloš Roganović, Filip Miletić, Bojan Vasić Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Боже, има баш от едновремешното сръбско звучене хах. Интересен клип, малко тъп текст, ама то темата му го изисква, както пише в един коментар в тубата. Севе кърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не знам защо изобщо сравнявате Северина със сръбската музика, като цяло са две различни планети, но да, тази наподобява сръбско звучене, заради Боян Васич, който е сърбин. От друга страна, самата тя доста се абстрахира от хърватско-далматинското звучене последните години, къде успешно, къде не. Музиката е ТОП, "рапърката" никак не се вписва, темата и текстът са... Видеото е уникално за юго стандартите... но не е тази Северина, която съм свикнал да слушам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Ами този проект е много як! Жалко че много не разбират поентата. А Северина си е балканска. Може да се каже че това е балканска версия на "Pretty hurts" на Бионсе. Тази бабата в клипа е Сека Саблич - сръбска актриса ( главно участва в комедии ) и това е поентата на всичко това. Северина от години работи с аспиринците които са Сръби. Sajsi MC е лесбийка, и тя иронизира всичко в своите песни, с такава цел е и тази песен - да иронизират жените че толкова много пари влагат в изгледа си и не са естествени. Eто примерно в тази песен иронизира кифлите които са "главни драма кралици" в училищата, богати са, имат богати родители итд. Тя с тази песен стана известна. пп. Очаквам и дуета с ЈК, казва се "Izabrane pevaljke" това "pevaljke" е наречение което означава подигравка за певица. Сигурно ще иронизират певиците И да, харесва ми проекта, браво Севе! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.