МачуПикчу Публикувано на Юли 8 Report Share Публикувано на Юли 8 Първият проект на Christiana Loizu - Phoenix вече е факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Най-после! Страхотна е, но на моменти ми прилича на "Стъпка напред". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Браво. Впечатлена съм. Много е добра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PresLover Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Нова версия на "Стъпка напред" ... Клипа е УНИКАЛЕН! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Много е хубава песента, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Ами засега не ми харесва, идва ми някакво бозаво. По-нататък може би. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Много, много добра песен! Такива песни и пасват перфектно на Християна! Леко ти напомня на "Стъпка напред", но за мен не е фатално. П.С. Търси се мастър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.