PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Очаквах да е приятна песен,но не ми харесва,момичето от подписа ми харесва само! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Отврат, това е най-жалката певица. Готова е да направи и изпее всичко, само за да бъде актуална и интересна. Дано се откаже, наслушахме се на котета, кучки, боклуци и бивши от нея. Клипът също е отврат. Текстът няма да го коментирам, то почти няма такъв - 5 фейсбук лафчета и едно лафче за котетата, което се изтърка по-бързо и от нея. Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тъпня като всичките и проекти в последните 5-6 години... Дънките черно - белите обаче на тоя педал в клипа са зверски, някой знае ли какви са да ги намеря? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Дъното ! Поредна песен в която не пее , а псува и използва вулгарщини . Да не съм чул от Петку повече , че ТатянЪ не била боклук . Евтин боклук ... Абсолютно. Това все едно е песен на Деян Неделчев - Съчки събирам, Ферма за сперма - същите буламачи, същия "стил". То не е дъно, то е яма на дъното това. Тея изобщо си нямат идея какво пеят, какво снимат, какво искат да правят с кариерите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тъпня като всичките и проекти в последните 5-6 години... Дънките черно - белите обаче на тоя педал в клипа са зверски, някой знае ли какви са да ги намеря? http://www.xo-store.com/collections/menbot...ant=23667840583 Изчерпани са........, но е възможно да пуснат нова партида, ако повече хора проявят интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 ПОТРЕС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тотя не струва без Оцко На същото мнение съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Не мога да разбера какъв е този двоен стандарт. Песните на ломската с циничните текстове, псувните и вулгарните клипове много ви харесват, а тази не. Ако я беше изпял оня миндил сигурно щеше да е "хит". Песента е забавна и закачлива....каквато и е и целта. Интересно се е получило като цяло. На мен ми харесва като за лятото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 А аз чакам по Планета да ми пуснат песни като "Смелите си имат всичко" и куп други, ей така без да са в микс от тупса - тупса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 http://www.xo-store.com/collections/menbot...ant=23667840583 Изчерпани са........, но е възможно да пуснат нова партида, ако повече хора проявят интерес. оо жестоки са! В Али експрес дали няма да ги има :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Много безлична песен, нито е хубава, нито е лоша, просто не е интересна и не грабва. Следващата.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Да се смее ли човек, да плаче ли.. Нямам думи! Това е една от най-слабите песни издавани някога от Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Слабичко е. Прилича ми на гръцки пълнеж от преди 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Много готино и свежо парче, осмиващо доста от българския народ дето парадират с някакви неща, а всъщност нищо нямат. Много актуално. Радвам се, че Татяна е решила да експериментира, защото поп фолка нещо тъпчеше на едно място. Коментарите са на двете крайности или я определят за мега хит или за дъно, но поне всички ще научат за тази песен по една или друга причина. Самата мелодия е много модерна и танцувална. Татяна във видеото е уникална, а този Наско е мега колоритен. Радвам се, че Татяна е новатор в новия си проект и изкара нещо отличаващо се от всичко което се пуска в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Не мога да разбера какъв е този двоен стандарт. Песните на ломската с циничните текстове, псувните и вулгарните клипове много ви харесват, а тази не. Ако я беше изпял оня миндил сигурно щеше да е "хит". Песента е забавна и закачлива....каквато и е и целта. Интересно се е получило като цяло. На мен ми харесва като за лятото. 1) Ломска е 26 годишна пикла / Тьотя 40+ 2) Ломска пее от 6 години / Тьотя от 14 3) Ломска е циганка / Тьотя българка ( уж) 4) Ломска не е семейна / Тьотя Е Стига ли ?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1) Ломска е 26 годишна пикла / Тьотя 40+ 2) Ломска пее от 6 години / Тьотя от 14 3) Ломска е циганка / Тьотя българка ( уж) 4) Ломска не е семейна / Тьотя Е Стига ли ?!? Не, тва са глупави аргументи. П.п. И престани да наричаш Татяна 40+ бе, на 37 е все още, колкото и да те е яд на нея. Стига си се излагал и писал небивалици. И пак питам кое е пошлото? Текстът е хумористичен, тва че не си го разбрал не е нейн проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1) Ломска е 26 годишна пикла / Тьотя 40+ 2) Ломска пее от 6 години / Тьотя от 14 3) Ломска е циганка / Тьотя българка ( уж) 4) Ломска не е семейна / Тьотя Е Стига ли ?!? +1 С малката разлика, че нещата, които предлага Теди са яки и не са направени без умисъл и идея (изключвам последната песен). А това нещо няма нито добра мелодия, нито готин текст, за пеенето като коза, дори няма нужда от коментар. Нямаше да има толкова критики, ако имаше нещо хубаво , за което да се хванеш. При Теди има як ритъм, намахан рапърски текст, забавно видео, изпяване с хъс, а тук какво имаме.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1) Ломска е 26 годишна пикла / Тьотя 40+ 2) Ломска пее от 6 години / Тьотя от 14 3) Ломска е циганка / Тьотя българка ( уж) 4) Ломска не е семейна / Тьотя Е Стига ли ?!? Какво значение имат семейното положение, възрастта, националността и т.н. когато става въпрос за музика? Една песен или е хубава или не е, независимо дали си на 26 или на 46 или от колко години пееш. Плюс това текстът на Татяна е цвете в сравнение с текстовете на 26 годишната. Както и да е. Мисълта ми е, че този хейт е насочен към Петко повече, отколкото към песента на Татяна. Същата работа като с проектите на Камелия, които се плюят за да се засегне Фокса. Не го разбирам това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Какво значение имат семейното положение, възрастта, националността и т.н. когато става въпрос за музика? Една песен или е хубава или не е, независимо дали си на 26 или на 46 или от колко години пееш. Плюс това текстът на Татяна е цвете в сравнение с текстовете на 26 годишната. Както и да е. Мисълта ми е, че този хейт е насочен към Петко повече, отколкото към песента на Татяна. Същата работа като с проектите на Камелия, които се плюят за да се засегне Фокса. Не го разбирам това. Ами не е тъй. На мен не ми хареса още като я чух. Предчувствах, че няма да става като видях и снимката й с циганина. Зорлян ме може да се хареса. Това е най-слабото лято. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Танче, за теб знам. Говоря за по-голямата част от коментарите. Иначе не си обяснявам факта, че разни недоразумения се издигат в култ, а други далеч по-поносими и нормални, се плюят. Не ми звучи логично. Иначе не твърдя, че песента е върха на музикалното изкуство или че е много хубава. Възприемам я като една развлекателна, лековата песничка за лятото със закачлив текст. Тя с тази цел е и направена. Едва ли някой е очаквал да се вземе на сериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Песните и на Теди и на Тотя не са изкуство, но дори не знам защо ги сравнявате. Едната цепи клубовете и си прави всичко сама(освен клиповете и аранжиментите), другата едва я пускат в дискотеките и все за боклуци пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Какво значение имат семейното положение, възрастта, националността и т.н. когато става въпрос за музика? Една песен или е хубава или не е, независимо дали си на 26 или на 46 или от колко години пееш. Плюс това текстът на Татяна е цвете в сравнение с текстовете на 26 годишната. Както и да е. Мисълта ми е, че този хейт е насочен към Петко повече, отколкото към песента на Татяна. Същата работа като с проектите на Камелия, които се плюят за да се засегне Фокса. Не го разбирам това. Ми ако беше ми схванала мисълта щеше да ме разбереш . Годините разбира се нямат значение , на 40 може да си прост и да се опитваш да се правиш на вървежна 26 г. пикла - да Татяна опитва да влезе в нисшата на Теди . Годините нямат значение , но когсто си от 15 г на сцена някак си се очаква от теб продукция на по-високо ниво . Аз по тъпи текстове от последните 4 на Татяна бе съм чувал . Дори при Ломска има няАкъв замисъл . При Тотя са нахвърлени цинични изрази , които не подхождат на 40г човек , още повече жена , още повече майка . Щяла да направи всичко в леш , среден пръст и мерси , дърта пастърма .... На мен ми е жалка .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ми ако беше ми схванала мисълта щеше да ме разбереш . Годините разбира се нямат значение , на 40 може да си прост и да се опитваш да се правиш на вървежна 26 г. пикла - да Татяна опитва да влезе в нисшата на Теди . Годините нямат значение , но когсто си от 15 г на сцена някак си се очаква от теб продукция на по-високо ниво . Аз по тъпи текстове от последните 4 на Татяна бе съм чувал . Дори при Ломска има няАкъв замисъл . При Тотя са нахвърлени цинични изрази , които не подхождат на 40г човек , още повече жена , още повече майка . Щяла да направи всичко в леш , среден пръст и мерси , дърта пастърма .... На мен ми е жалка .... Ми не я слушай като ти е жалка, щом не се сещаш ти казвам, че всеки има вкус. А защо очакваш 40 годишните жени дя са лелички, това ако си свикнал да го гледаш в твоето обкръжение си е твой проблем. И би ли ми обяснил как Камелия която е на 50 като се прави на тийнейджърка те кефи, а като с 10 години по-младата Татяна го направи си възмутен. Нещо ми издишат коментарите ти (не бих казал аргументи, защото това са думи хвърлени без смисъл в пространството). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 На кадрите в цял ръст на онзи асфалт колената й са мега червени и ожулени. Явно първо е правила кадрите на колене на морето и плажа ... Много зле ... Абе няма значение закачливия текст или тъпата фраза Малко коте секс има ли... Основният проблем е мелодията и тъпия аранжимент. Само пича става. Май Нелина ще е с хитя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ми не я слушай като ти е жалка, щом не се сещаш ти казвам, че всеки има вкус. А защо очакваш 40 годишните жени дя са лелички, това ако си свикнал да го гледаш в твоето обкръжение си е твой проблем. И би ли ми обяснил как Камелия която е на 50 като се прави на тийнейджърка те кефи, а като с 10 години по-младата Татяна го направи си възмутен. Нещо ми издишат коментарите ти (не бих казал аргументи, защото това са думи хвърлени без смисъл в пространството). Ма няма да ти обяснявам , като на малоумен. Който трябва ме е разбрал , от теб такова нещо на тема Тьотя - не очаквам . Относно Камелия - нито е пяла такива простотии , нито ще ги пропее , нито би заснела циганина от клипа на боклучката. Тя не е обсебена да е актуална със 5те си минути слава . Късно се е сетила дъртата пастърма да се конкурира с Тедито .... не може да и заеме нисшата , посмъртно . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.