МачуПикчу Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Уж на плажа, а си на гаража... Мохито пиеш, от якото си виеш, че си изпечен на потник да скриеш... Аман от селски тарикати. Във фейсбук си звезда, на живо пастърма. УНИКАЛЕН ТЕКСТ!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 http://www.xo-store.com/collections/menbot...ant=23667840583 Изчерпани са........, но е възможно да пуснат нова партида, ако повече хора проявят интерес. Мислих, че са някакви маркови, а те боклуци... Кой знае каква е материята... Иначе, хора, не сте обективни! Татяна изглежда страхотно за годините си, много по - готина и секси от кривата Преслава и пигестата Андреа!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 ОМГ Само Тоти-Тялото става тук... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ивел! Друго няма за коментиране Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Видеоклипът на "Малко коте" си е много як. Оригинален и нещо което не сме чували до сега. Заслужава награди за "Песен на годината", "Видеоклип на годината" , "Артистично присъствие във видеоклип" и "Дискотечен хит". Аз лично съм много доволна. Татяна изглежда повече от перфектно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Хит, браво Тоти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Музиката и аранжиментът са много хубави, от първо слушане много ми хареса, това е най- силната й песен от последните няколко! Вие освен чалга друго слушате ли, точно такъв стил музика се слуша лятото. +111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Песента е с яка музика и аранжимент, но изтърканата тема на текста, "пеенето" на Татяна и включването на Наско от спирката я съсипват напълно. Клипа е скучен. Поне да бяха измислили сюжет с комедийна тематика като се има в предвид че са докарали сеираджия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Песента е с яка музика и аранжимент, но изтърканата тема на текста, "пеенето" на Татяна и включването на Наско от спирката я съсипват напълно. Клипа е скучен. Поне да бяха измислили сюжет с комедийна тематика като се има в предвид че са докарали сеираджия. Клипът имаше прекрасен замисъл, повярвай ми, но Татяна не е могла да навие Данчо да го рализират. Според мен тоя човек го мързи и снима колкото да отбие номера, но тя си обича с него да работи и това си е. П.п. Защо да е изтъркана темата за текста? Коя друга има такъв? Напротив, за мен това е много оригинално направено и хумористично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Тази жена отдавна прекрачи границата и вече всичко, което прави е пародия и отврат. Гнус ме е от такива подобия на песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Татяна е новатор в тая песен, толкова далеч от всичко което се прави. Аз съм сигурен, че е въпрос на време да гръмне още по-масово, макар че и сега е мега обсъждана, никоя друга нейна песен не е предизвиквала тоя интерес. Абсолютно песента е новаторска и е на непознат и неналожен автор. Има приятно денс звучене, няма цигания. Текста далеч не е поредния с фб статуси. Напротив. Поднесен е лековато и с чувство за хумор, но текста съдържа и много жестоки житейски истини. При колко мои познати се случва това: "Момчето ти дойде, с якото порше! Негово ли е? Не, не! На лизинг е! Банка звъни, поршето се изпари... Няма да го видиш вече ти!" И на какво са готови някои мъже, за да вкарат тъпата кифла в леглото. Взимат на лизинг неща, които не могат да си позволят и накрая резултата е скъсан цървул и разчекната кифла. Тоти много добре за годините си е усетила поквареността сред младите. Много умело провокира и усмива този тип стереотипи Култови фрази са още: "Във Фейсбук си звезда - на живо пъстърма... Коктейли, уиски, спа... Във вкъщи боб чорба" Или казано още - вкъщо боб и леща ще ядем, ама за нов парцал и за алкохол в клуба ще намерим и ще се изявим... Лошото е че тези 2 стереотипа в момента масово преобладават, а общото между тях е повърхностния манталитет и маската, която е станала за тях вече втора кожа... Критиката ми е основно към скучния клип, на моменти неадекватността на Тоти в някои сцени. Наско ми е излишен. Дори като гледам по скоро негативи ще събере за Татяна отолкото позитиви. Човека е тъпо парче , винаги гледащ с лошо око или мнителност. Гледам, че разчекват Тоти, че едва ли не се подгравала на момъка, но в моите очи (като запознат с гаврите с Наско) за пръв път му се случва нещо хубаво на мангала от цялата тази псевдо известност. Хем се е позабавлявал, хем някой лев е взел момъка. Повечето клипчета с Наско далеч не се случват по добра воля и разни хора го карат да прави и да говори какво ли не, придружено с обиди, агресия, удари, унижения... Ама там се смеете и дори за миг не се поставяте на мястото на горкия човек. Иначе сега на Татяна морал четете... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Това вече мина всички граници. Аз по-голяма простотия не бях слушал и гледал в този жанр. Това е абсолютен резил - текст, видеоклип - ужасни. Татяна трябва да се срамува от този проект. А и ми е много странно като започнат да възпяват кифлите, като самите чалгарки са най-големите кифли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 След повече от месец още не е направила милион гледания. Честит провал. Язък за резила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 След повече от месец още не е направила милион гледания. Честит провал. Язък за резила. Тя ще почне да прави гледания след биса, който ще има Мис Съединение на следващия пайнерски концерт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Тя ще почне да прави гледания след биса, който ще има Мис Съединение на следващия пайнерски концерт! Бис с тая песен силно се съмнявам да получи - освиркване е по-вероятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Бис с тая песен силно се съмнявам да получи - освиркване е по-вероятно. А балерината ни разоряваше как щяла да разбие всички с тая песен толкова е не ритмична , изкуствена и тъпа , че даже звездата в клипа не я спаси . Така е , като искаш да си актуална на всяка цена , понякога ставаш за посмешище и срам на целия жанр . Още помня как Бонка и още 2-3 певици и се присмиваха под клипа . Провала на годината ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Бис с тая песен силно се съмнявам да получи - освиркване е по-вероятно. Да, бе, виж, че иронизирам Петко. Той нали постоянно повтаря, че щяла да има бис на следващия концерт, че имала бис на миналия - нещо, което някои от топ имената нямали, че Татяна била сред актуалните на деня и бла-бла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Провала на годината ! Провала на годината е друг. Сещате се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Да, бе, виж, че иронизирам Петко. Знам, нарочно го написах, за да се дразни той още повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Провала на годината е друг. Сещате се. Да , забравих - Чуплива и влюбена ... Това е другия провал . Общо взето двете утайки на чалгата . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Да , забравих - Чуплива и влюбена ... Това е другия провал . Общо взето двете утайки на чалгата . В грешка си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Само мен ми ме кефи "Удари ме да падна.." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 Само мен ми ме кефи "Удари ме да падна.." Всеки втори форумец пише "Само мен ли ме кефи "Да ти олекне" Значи повечето си я харесваме, Фаст и още 2-3 са изключения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Ами различна е песента, може и да не се харесва на всеки, експеримент си е, клипа е не по-малко странен, но и ефектен и готин. На мен такива експерименти ми харесват, на ниво е и е направено както трябва, не само да се каже, че е нещо различно. Не е за отбиване на номера. Просто не е вълната, а нещо различно като мелодия, изпяване, цялото настроение от песента идва с клипа, без клипа не я слушам аз. Със самия клип е някак по-интересна, направена е за него сякаш, като саундтрак. Експеримент определено и в плюс на Галена. На мен ми харесва. Само това "удари ме да падна" ме кара да си представям как и забивам един и пада, ама кво да правиш... :D А за Данчо...тя намерила с кой да снима. Тоя нещастник първо взима повече пари за клиповете, отколкото струват реално, второ не ги прави толкова ефектни и добри, колкото за по-малко пари същите неща правят негови конкуренти, и трето-прави каквото си поиска, адски е несериозен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Само мен ми ме кефи "Удари ме да падна.." И на мен ми много харесва. Песента си е много хубава и си я слушам почти всеки ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.