Dinnev Публикувано на Юли 10 Report Share Публикувано на Юли 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ужасяващото е че ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 И на мен ми харесва. :1000 (29): Обработката на гласа е леко дразнеща, но все пак е готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Mного е яка! Като пусне и клипа ще ги разбие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Мале, много е яка!! Нямам търпение да излезе и клипът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Много яка музика и песен. Жалко, че са я дали точно на нея, но е добра. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Охх бе пак ли това аyдио от Оцко?? и на какъв език пее Моника?/че нищо не и разбрах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ужас... още една моделка пропя ... Даже не успях да изтърпя цялата песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Бих я изтърпял ако не беше, толкова лигаво и пискаво ''изпяването''... Пази Боже ако започне да я изпълнява LIVE! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Олее... много е яка! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Толкова да е бездарна, че да се налага да и обработят гласа и да звучи като онези катерици и да не се разбира една дума. Ако не вървеше текста на слайда нямаше да хвана и една дума... Освен това, най-вече в началото, аранжимента е толкова наблъскан със звуци, че на мен лично не ми понесе звукът! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ама това сериозно ли? :О Моника Валериева и за певица се взе. Нищо не й се разбира. Оцко куцо и сакато взима във фирмата си. То не става за слушане: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 СУПЕРХИТ! Представям си с клип колко по- интересна ще е, като се има предвид Моника! Много, много яка, отдавна не се е случвало да не спирам песен, след като я чуя за пръв път! Иначе- да, Оцко както винаги е прекалил с какафонията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Откога и тази е певица? Ужас. Абсолютно нищо не разбрах от текста, и от "пеенето" и. Много насероозно се е взела щом и клип ще снима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 От дето най-малко очакваш, от там излиза хубава песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Хах кефи песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Нищо ново под слънцето! Поредната Оцкова какафония наистина. Моника си е да се извращаваш отгоре и, не да се занимава с изкуство... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Кристияна нямаше ли такава песен? Много ме кефи Оцко - от най-простата мелодийка на "Ринги, ринги, рае, наш петел играе..." + цигански / испански вокал в сто варианта, изкара пари колкото аз в тоя живот сигурно няма да видя. А Моника нов начин за презентация пред клиенти ли е измислила? Освен снимки и видео, вече и аудио? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Много ми харесва! Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Само тая липсваше в чалгата - както казах и в Скандалите, всяка жаба да си знае гьола, не е нужно всяка кифла да се прави на певица. По-добре Императрицата да я беше взела тая песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 И мен ме кефи. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 На мен не ми харесва, то изобщо не се разбира какво пее Моника..Какофония на Макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ужасна оцкова какафония. Моника има приятен глас, не нещо особено, но става за слушане, ама тая обработка е ужасна. напълно излишно е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Падам и умирам :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.