Danger. Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 На косъм от победата, Камелия се класира на 2 място с 63 точки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Изпълнителката с най-хубавото и секси тяло е Галена, която успя да спечели класацията с 85 точки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Следващата задача е: ПОДРЕДЕТЕ ТОП 10 НА ВАШИТЕ РЕТРО ПЕСНИ! (до 2003 год. включително) Имате време до 22.07.2016, 15:00! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Глория - "Ангел с дяволска душа" 2. Руслан - "Още миг моя" 3. Деси Слава - "Бели нощи" 4. Камелия - "Къде си ти" 5. Румяна - "Две очи разплакани" 6. Мария - "Спомен" 7. Деси - "Иди си" 8. Кристали - "Съдба" 9. Сашо Роман & Кали - "Дали съм жив" 10. Софи Маринова - "Стари рани" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1.Глория- "Крепост" 2.Десислава- "Две сърца" 3.Ивана- "Шампанско и сълзи" 4.Румяна- "Две очи разплакани" 5.Десислава- "Бели нощи" 6.Рени- "Влюбих се опасно" 7.Весела- "Шуми, шуми Яворе" 8.Валя- "Истинска любов" 9.Камелия- "Ти си" 10.Мария и DJ Jerry- "Обичай ме така" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1.Глория - "Крепост" 2.Райна - "Плаче небето" 3.Гергана - "Губя те бавно" 4.Деси Слава - "Две сърца" 5.Камелия - "Залеза и зората" 6.Анелия - "Обичай ме" 7.Райна - "Агресия" 8.Глория - "Дива нощ" 9.Райна - "Любов не прося" 10.Глория - "Очакване" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1.Ивана - Шампанско и сълзи 2.Ивана - Вик 3.Десислава и Руслан - Мила моя, мили мой 4.Рени - Влюбих се опасно 5.Ивана - Убиец на любов 6.Райна - Гасне пламък 7.Мая и Магапаса - Пак си жива 8.Емилия и Валдес - Лудост е 9.Ивана - Къв си ти, бе 10.Лия и Кондьо - Обич за двама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Камелия - Залеза и зората 2. Камелия - Ти си 3. Емилия - Не виждам 4. Анелия - Погледни ме в очите 5. Емилия - Мечтата ми вземи 6. Анелия - Само мене нямаш 7. Райна - Гасне пламък 8. Мария - Обич на заем 9. Гергана - Губя те бавно 10. Вероника - Бяла съм много е трудно, но знам че други песни ще са по-масово подкрепяни затова така гласувах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Софи Маринова - Стари рани 2. Камелия - Ти си 3. Камелия - Луда по тебе 4. Сашо Роман и Кали - Дали съм жив 5. Ивана - Убиец на любов 6. Мая и Магапаса - Пак си жива 7. Емилия - Мечтата ми вземи 8. Вероника - Бяла съм 9. Деси Слава - Мъжете всичко искат 10. Глория- Крепост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Камелия - Ти си 2. Камелия - Луда по тебе 3. Десислава - Две сърца 4. Камелия - Залеза и зората 5. Анелия - Само мене нямаш 6. Десислава - Бели нощи 7. Ивана - Шампанско и сълзи 8. Ивана - Къв си ти, бе? 9. Глория - Откраднат миг 10. Глория - Златна клетка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 (редактирано) 1. Ивана - "Освободете дансинга" 2. Ивана - "Като на 17" 3. Камелия - "Луда по тебе" 4. Ивана - "Шампанско и сълзи" 5. Сашо Роман - "Мой ангеле" 6. Софи Маринова - "Плачещо сърце" 7. Софи Маринова - "Стари рани" 8. Деси Слава - "Бели нощи" 9. Деси Слава - "Две сърца" 10. Анелия - "Само мене нямаш" Редактирано Юли 19 от shlqpunger Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Преслава - "Безразлична" 2. Софи Маринова - Плачещо сърце" 3. Преслава - "Нямам право" 4. Ивана - "Освободете дансинга" 5. Ивана - "Като на 17" 6. Преслава - "Лъжа е" 7. Ивана - "Като на 17" 8. Камелия - "Луда по тебе" 9. Малина и Азис - "Черните очи" 10. Глория и Азис - "Не сме безгрешни" До 2003 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Глория - Носталгия 2. Орхан Мурад - Хиляди слънца 3. Тони Дачева - Губя те 4. Руслан - Още миг моя 5. Десислава - Горещи страсти 6. Рени - Влюбих се опасно 7. Емилия - Нежни устни 8. Мая и Магапаса - Пак си жива 9. Весела - Може би 10. Райна - По-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1.Тони Стораро- Милиони звезди 2.Лия и Кондьо- Обич за двама 3.Слави Трифонов и Ку Ку Бенд- Ела,ела 4.Орхан Мурад- Обичам те още 5.Софи Маринова- Без теб 6.Румяна и Любо- Вечната обич 7.Константин- Като сън 8.Деси Слава- Две сърца 9.Алисия- Няма да те дам 10.Кати- Лунна нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1. Глория - Крепост 2. Глория - Любовен дъжд 3. Нелина - Бял мерцедес 4. Петра - хищна хиена 5. Емилия - Ти замина 6. Камелия - Къде си ти 7. Валдес - Жега 8. Деси Слава - Истинска нощ 9. Анелия - Само мене нямаш 10. Рени - като птица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1. Татяна - Остани 2. Рени - Плакала съм 3. Татяна - Биди фер 4. Глория - Носталгия 5. Деси Слава - Две сърца 6. Деси Слава - Мъжете всичко искат 7. Деси Слава и Руслан - Мила моя, мили мой 8. Камелия - Луда по тебе 9. Деси Слава - Бели нощи 10. Рени - Като птица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1. Камелия - Ти си 2. Камелия - Залеза и зората 3. Десислава - Бели нощи 4. Мария - Спомен 5. Анелия - Само мене нямаш 6. Валя - Минало си ти 7. Глория - Илюзия 8. Лия и Кондьо - Обич за двама 9. Камелия - Защо повярвах 10. Ивана - Убиец на любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 1. Камелия - Залеза и зората 2. Камелия - Ти си 3. Ивана - Шампанско и сълзи 4. Кали и Сашо Роман - Дали съм жив 5. Деси Слава - Две сърца 6. Кали - 442 7. Анелия - Само мене нямаш 8. Гергана - Губя те бавно 9. Ивана - 100 патрона 10. Камелия - Защо повярвах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1.Гергана - Губя те бавно 2.Деси Слава - Две сърца 3.Ивана - Шампанско и сълзи 4.Камелия - Ти си 5.Анелия - Само мене нямаш 6.Ивана - 100 патрона 7.Тони Стораро- Милиони звезди 8.Камелия - Луда по тебе 9. Деси Слава - Бели нощи 10. Рени - Като птица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1. Глория - Крепост 2. Глория - Любовен дъжд 3. Нелина - Бял мерцедес 4. Петра - хищна хиена 5. Емилия - Ти замина 6. Камелия - Къде си ти 7. Валдес - Жега 8. Деси Слава - Истинска нощ 9. Анелия - Само мене нямаш 10. Рени - като птица На Емилия е от 2004. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1.Анелия - Само мене нямаш 2.Деси Слава - Две сърца 3.Камелия - Луда по тебе 4.Ивана - Вик 5.ДесиСлава - Думи две 6.Гергана - Както преди 7.Глория - Лабиринт 8.Емилия - Не виждам 9.Ивана - Стара история 10.Глория - Откраднат миг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1. Емилия - Не виждам 2. Ивана - Вик 3. Лия - Митничарьо 4. Камелия - Залеза и зората 5. Глория - Крепост 6. Кали и Сашо Роман - Дали съм жив 7. Тони Стораро - Милиони звезди 8. Деси Слава - Бели нощи 9. Деси Слава - Две сърца 10. Ивана - Шампанско и сълзи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1. Софи Маринова и Супер Експрес - "Стари рани" 2. Камелия - "Залезът и зората" 3. Румяна - "Две очи разплакани" 4. Гергана - "Губя те бавно" 5. Лияна - "Каменно сърце" 6. Тони Дачева - "Губя те" 7. Цветелина - "Смених любовта за песента" 8. Ивана - "Вик" 9. Джесика - "Кожена пола" 10. Весела - "Палаво око" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 OMG, съвсем я забравих тая игра :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): След малко ще публикувам резултатите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 ТОП 10 НА РЕТРО ПЕСНИ: 1. Деси Слава - "Две сърца" /61 т./ 2. Камелия - "Залеза и зората" /58 т./ 3. Камелия - "Ти си" /56 т./ 4. Ивана - "Шампанско и сълзи" /46 т./ 5. Анелия - "Само мене нямаш" /40 т./ 6. Камелия - "Луда по тебе" /39 т./ 7. Глория - "Крепост" /37 т./ 8. Деси Слава - "Бели нощи" /37 т./ 9. Гергана - "Губя те бавно" /30 т./ 10. Ивана - "Вик" /28 т./ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари