Fast Публикувано на Юли 12 Report Share Публикувано на Юли 12 Измина половин година от както Оцко създаде тази прословута "музикална компания" . Какво мислите за нея и за мениджмънта на Оцко като цяло до момента? Според мен Оцко си повярва твърде много. Помисли си че ако стартира негова си музикална компания и телевизия всички Пайнерки ще долетят при него като "пиленца при батко", а свърши със сбирщина бездарници и "пеещи" моделки и дори не успя разпространи телевизията си подобаващо. Самият той се изтърка и започна буквално да копира песни с готови шаблони. Композициите му нямат нищо общо с това което бяха преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Не е това, което си мислех, че ще стане. Песните му в канала са просто дъното - има няколко силно казано хита, направени по неговия шаблон. Просто връща чалгата към дъното с покъртителните песни преди 15 години. Да се отказва, докато е време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Ти си го написал. Нищо. Просто човекът е на по-високо ниво от Ара-Диапазон в момента, щото прави по някоя приятна негова си мелодия. Единственото, за което може да се похвали, че дава шанс на нови изпълнители, част от които спорни като талант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Изобщо, ама изобщо не ми харесва. Най-харесвам песните на Вилислав, Зоя Мутишева, Ангел и Крум. Половината бездарници са събрани вътре- остава и Атанаска Тушева да отиде там и картинката е пълна. Клиповете са пълен евтинджос- не могат да стъпят на малкия пръст на Пайнер. Общо взето, много шум за нищо. Да се отказват докато още имат време!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Нещата най-вероятно щяха да бъдат различни ако Даяна и нейния спонсор бяха останали в играта, но към момента е пълна пародия. Единствената песен, която можеше да се слуша е тази на Зоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Само Вилислав и Зоя стават и до някъде затвърдените имена Крyм и Криса Междyдрyгото само аз ли забелязвам че Оцко дава сyпер яки песни и готови хитове на бездарници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Очакванията бяха много и големи, оправданията под нула. Нито хубави песни, нито добри, актуални и хитови имена. Пълна загуба на време, пари и усилия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Трагедия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Мнението ми е, че не беше изобщо добра идея да я прави тази компания, но той много си е повярвал след като започна да прави песни за изпълнители от Пайнер и видя, че и там му се получават нещата. Прави по някоя хубава песен в момента за някой и това е. По-добре да си работи за Пайнер, там нещата му се получаваха. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Провал, а се пишеше, че ще "срине" Пайнер. Трънки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Абсолютен провал. За съжаление. Защото имаше потенциал, но явно никаква идея, мисъл и концепция не съществуват в главата на Оцченцето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Несериозна работа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Оцко реши да си повярва чак когато се изтърка и стилът му омръзна. Както и очаквах, нищо не стана от тази негова фирма - като цяло е сбирщина на бездарници с банални песни. Дори не си разпространи телевизията както трябва и почти никой оператор не я предлага - какво да говорим повече. В Пайнер беше по-добре за него, но за жанра и за нас е по-хубаво, че Пайнерците вече не пускат по 100 негови творения на месец, а започнаха да правят по-разнообразна музика, включително балади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Като цяло нищо особено, даже и не го следя този канал или фирма, нищо интересно. Жал ми е само за песни като "Бонбон", която щеше да получи заслужено внимание, ако бе изпята от Фики и за "Диамант", която би идеално пасвала на една Галена, да речем. Това са двете му наистина добри попадения от година насам. Другото е яко семплиране и цигания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Оцко може да прави мегахитове не е до него просто има много бездарници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Според мен Оцко не е изгубил нюха си и може да прави брутални неща, но за момента не иска да хаби хубави мелодии за бездарниците във фирмата му. Аз съм сигурен, че и той съжалява за това, че реши да прави фирма. Това няма как някога да е успешно, и 100 години да минат, тия ще си останат все така безлични, бездарни и нелепи... Абсолютно дъно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Според мен Оцко не е изгубил нюха си и може да прави брутални неща, но за момента не иска да хаби хубави мелодии за бездарниците във фирмата му. Аз съм сигурен, че и той съжалява за това, че реши да прави фирма. Това няма как някога да е успешно, и 100 години да минат, тия ще си останат все така безлични, бездарни и нелепи... Абсолютно дъно! Според мен не съжалява, че е направил фирма. Съжалява по скоро, че е приел тези бездарници. Единствено на Кристиана, Зоя и Крум прави що-годе малко по-различни песни. Иска ми се Камелия и Андреа да се възползват и да си платят за РАЗЛИЧНА песен от Оцко, която да дъни клубовете цяла година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Оставам с впечатление, че който му извади 3-4 бона може да се пробва там... Има няколко проекта, които слушам, но или клипа, или текста или изпълнителя куцат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Единствено песента на Зоя Мутишева ми хареса и то много. Само в нея виждам някакъв потенциал.Всички останали бездарници не стават за нищо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Опитва се с комерс, прости текстчета, дискотечни мелодийки... Има някоя друга успешна, една на 7-8 парчета, но още е рано да се говори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Нула. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lafcheto Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Мили деца, не искам да ви разочаровам, но старите кучета като мен този филм вече сме го гледали и то два пъти. Първата прожекция беше с един образ Токича, който вие дори и не знаете. Той си направи под фирма в Пайнер - "Про Мюзик". От там обаче тръгна прочутата днес Анелия, тогава беше точно толкова известна колкото Лорета днес. След това имахме "Хит Мюзик" - където пропяха моделите на Жени Калканджиева. Момичетата бяха много хубави, песните също, имаха си и "Хит ТВ" - Бойко Брайков и Илиян Михов манажираха нещата с руски пари. Парите свършиха, свърши и компанията. Споделям ви и едно клипче от миналото - Даяна Челяри. Хубава певица, потънала в забрава заедно с "Хит Мюзик" http://vbox7.com/play:3eb414d1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Как да не го знаем Токича, като му кажеш името и веднага се сещам за Гергана, която след него не е същата. Сещам се, че се казваше Payner Pro Music фирмата, не само Pro Music. Не знам защо се отказа , не се занимава май вече с музика. А за Хит Мюзик бъдещето е светло, по простата причина, че където има Оцко, има хитове. Сори, ама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lafcheto Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Как да не го знаем Токича, като му кажеш името и веднага се сещам за Гергана, която след него не е същата. Сещам се, че се казваше Payner Pro Music фирмата, не само Pro Music. Не знам защо се отказа , не се занимава май вече с музика. А за Хит Мюзик бъдещето е светло, по простата причина, че където има Оцко, има хитове. Сори, ама... Хит Мюзик беше от нашето време, днешното на Оцко е Хит Микс Мюзик май... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 E, да, подробности, но то е ясно за коя фирма става въпрос. Мислъта ми е, че Оцко е най-хитовия композитор във поп-фолка без значение на кой му харесва и на кой-не. Факт е, че роди цели кариери на изпълнители (най-ярката му звезда - Емануела, макар, и в момента да не работи с нея), а на купища изпаднали треторазрядни им направи хитове и накара хората поне веднъж на ги чуят. Соня от времената на "Маслинката" нямаше хит, вижте какво стана с "Правена съм за ръцете ти'. Доста дебютантни бяха забелязани и преди, и сега точно с неговите песни. Дори Татяна получи бис с две негови песни! Дори тя! Има още десетки примера на "Преди-След" на много изпълнители, за сравнение с това преди и след работата им с него. Докато беше в Ara Music направи много хитове, след 2012 освен Алисия и чат-пат някой покрай нея, друг хит там няма. Емануела и тя по едно време сдаде багажа с Биолчеви мелодийки като "Трий ме", дето дори мини-хитове не ставаха. Вижте и положението в Payner сега след Оцко, когато почти не се правят там негови песни. Най-силното нещо в Пайнер тази година е "Пей сърце", това след "Хабиби" е най-коментирата и хитова песен, и пак на кой-Оцко. Фирмата му рано или късно ще има голям успех и причината ще бъде самия той като композитор. Само Оцко може да направи тотални хитове на неизвестни и дебютиращи изпълнители-за справка Цветина и Лорена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.