Georgieff. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Докато се изреждате да обяснявате колко била безидейна и безлична тя вече две години с минимални усилия е в топа. Зверски красива отново (като изключим разбира се ''блестящата'' визия), изпяла е парчето страхотно.Липсваше й нещо подобно.Ще се слуша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Емилия си продължава традицията след поредица от хитове да вади пълни боклуци. Цялата й кариера мина в тая система. Песента абсурд да стане хит, злето отвсякъде е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 На второ слушане ми идва още по-зле. Толкова обещаващ текст на моменти, а останалото е ебахти бливоча. "Диаманти-брилянти" го пееше Глория преди 16 години. Музиката на припева пък си 1:1 с "Пауза" на Кали. Пашев да се пенсионира. И за пълнеж на албум не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jiva6kina Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Заслужаваше си чакането ! Браво ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Емилия си продължава традицията след поредица от хитове да вади пълни боклуци. Цялата й кариера мина в тая система. Песента абсурд да стане хит, злето отвсякъде е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Различна и силна е песента, не се правете на луди! Злобата, че силните песни не са изпяни от вашите гадини ви съсипва!!! Емилия и Анелия убиват всякаква конкуренция в последно време като самостоятелни имена!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Различна и силна е песента, не се правете на луди! Злобата, че силните песни не са изпяни от вашите гадини ви съсипва!!! Емилия и Анелия убиват всякаква конкуренция в последно време като самостоятелни имена!!! Всичко друго е, но не и различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ма как ше и е слаба песента ? Толкова е хитова , че няма и накъде . Неможе да пуска само балади или по-различно звучене, и такиВа комерси и трябват . А песента и е много добра, наистина е леко стил Яница, но няма лошо да се пробва и в тая светлина . Визията с короната - Трепач ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 80.000 + Бяхме на механа и я пуснаха директно от ютюб, с пръщенето в началото... :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 На мен пък ми хареса. В началото не ме грабна, но като се замисля песните който ме грабват от раз са единици в днешно време. Не е нещо кой знае какво, но не е и толкова зле. Хубава, приятна лятна песен. И със сигурност ми харесва една идея повече от Калифорнията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Прилича ми на онази на Дали - Нали със милионери, излизаш на вечери, ти сама номера ще ми намериш... забравих й името. Не е чак толкова зле. Видеото не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Не ми харесва, иначе с Калифорния беше избухнала и пожъна успех, но с тази едва ли.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Емилия - Специално за всяка - 129,593 views за 24 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Емилия - Специално за всяка - 129,593 views за 24 часа. Слабооо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Слабооо. Не е никак слабо. Слабо е ако не са над 100. Добре си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Не е никак слабо. Слабо е ако не са над 100. Добре си е. За инерцията, която набра Емилия с хитовата поредица Ето ме-Питбул-Обичай ме-Калифорния си е слабо. Видяхме как без проблем вече може да се правят по 250 хиляди на ден, ако песента е яка. И имай предвид, че голяма част от тия 129К са curiousity views. Аз съм фен на Емилия и я харесвам много, но виж дори и тук в коментарите, че на едно 50% от потребителите не им харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Калифорния имаше около 80 хиляди първия ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Калифорния имаше около 80 хиляди първия ден. Добре, значи тази ще направи 10 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 За инерцията, която набра Емилия с хитовата поредица Ето ме-Питбул-Обичай ме-Калифорния си е слабо. Видяхме как без проблем вече може да се правят по 250 хиляди на ден, ако песента е яка. И имай предвид, че голяма част от тия 129К са curiousity views. Аз съм фен на Емилия и я харесвам много, но виж дори и тук в коментарите, че на едно 50% от потребителите не им харесва... Ами песента дали е хит не определят 30 хора Като за Ема си е добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Слабо е за песен след такава като "Калифорния", но винаги съм уважавал различното в Емилия, не следва линията на преден хит и предлага нещо различно. Лично в клипа за мен ако го нямаше това с русата перука и тези устни всичко щеше да е ОК! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Чета и недоумявам какви са тези коментари за уж ниската гледаемост при Емилия... Та на нея Калифорнията й дебютира с около 55k по мои спомени, а това сега е повече от двойно! Като гледам и от второто денонощие вече има близо 40k още преди да са започнали часовете, в които се натрупват най-големите гледания. Много по-добре е така, отколкото да изригне с някаква феноменална цифра и после да изпадне рязко надолу. Емилия е от изпълнителите, при които нещата вървят постепенно. Пък ако на парчето не му е писано да стане хит, това ще го говорим след време, а не толкова скоро след излизането. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Лично на мен ми харесва повече от "California", дайте мастер Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Как само омаловажавате, че и за "Калифорния" си го позволявате, която вече половин година не спира да гърми, в топ три е на най-пусканите песни по морето. За такъв хит само могат да мечтаят тази година повечето големи имена. Иначе новото парче е готино, по-слабо, но също се завъртя. Съжалявам, че Емилия е единствената певица, която може да се похвали без дори един флоп за две години насам. Да добавя колко е красива, брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Страхотна Емилия, приятно видео и зарибяваща песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Емилия уби с пореден хит! Няма спиране!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.