Jouey Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 След като видях, че е ft нямам намерение да си я пускам. Първо ще прочета коментарите. Прееба ''Ех, любов''. Да видим и тук дали така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 иванова чекия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 След като видях, че е ft нямам намерение да си я пускам. Първо ще прочета коментарите. Прееба ''Ех, любов''. Да видим и тук дали така. Спокойно, частта му е само 20 секунди и говори, а не пее :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Най-хитово звучащата песен на Ивана в последните години! Браво, страшна! И темата не е преекспонирана, много съм доволен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ивана в коя година живее? Иначе изглежда чудесно. Ама текстът на песента е потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Определено е време да й се каже, че така не става. Толквоа познат аранжимент, адски много. Много ме е яд. Яко заглавие и до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Абе баш в 2016та живее. Ясно е че това е продължение на "Ало, девойките", но е посветено на мъжката част в клубовете, които наистина са с бели ризи и часовници, а сутринта маркират на касата в Кауфланд. Но да .... чекийка си е. Абсолютна боза и като изпяване и мелодия. Съчувствам на феновете на ГИК, абсолютното дъно са и трите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Е, кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Какво очаквахме, какво ни предложиха. :1000 (29): Супер тъпня и като музика, и като текст! С бретона е яка, прилича на Траяна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 С бретона е яка, прилича на Траяна. :1000 (29): Ахахахахаах. Значи все пак са оставили тия кадри. ВЕЧЕ ЗАБРАНЯВАМ НА ДВАТА ФЕНА НА ИВАНА ДА ОБИЖДАТ ЯНИЦА. Сравнете тая чекия с "В 5 ми звънни". Ми то на Яница е шедьовър. Освен перфектен клип има и текст, който прилича на извадка от Библията пред тая идиотщина от Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Добре е ....Кой беше оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Аааа да сетих се ...ето оригинала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Добре е ....Кой беше оригинала? Много съм доволен, ама много! Точно за лятото е песента, надявам се да се наложи. Ивана отново перфектна пред камера, а посланието - топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Пълна боза ама аз друго не съм и очаквал,така че не съм разочарован. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Само ли мен изпяването ме дразни? Някакво тънко, ем високо и супер кърчмарско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Харесва ми как звучи песничката. Напомня ми за "Искам още" и тя май е последната бърза поп-фолк песен на Ивана която ми беше харесала толкова много. Разбира се, не е по-добра според мен, но иначе звучи добре. Най-впечатляващото в целия проект е, че Ивана изглежда доста добре! Винаги е била хубава жена и това тук най-вече го показва. Зарадва ме! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 1. Черни S-ки, бели ризи, сладък мирис на мангизи. Добър вечер на кралете! На крака ги посрещнете! Черни S-ки, бели ризки, антураж от свежи мис-ки. Всеки тук ви пази място, най-доброто, много ясно! Външно гадове големи, вътрешно сте джентълмени, уж сърцата ви корави, любовта на прах ви прави. Пр.: Кралете! Кралете! Да пием за кралете! Във всичко да сте първи, това е в кръвта ви. Ръцете и двете да вдигнем за кралете! Съдбата ви е тая - да сте пичове до края. 2. Черни S-ки, бели ризи, сладък мирис на мангизи. Пробвали сте всичко вредно, не живеете на дребно. Не, не сте от боговете, имате си греховете. Добър вечер на кралете! На крака ги посрещнете! Външно гадове големи, вътрешно сте джентълмени, уж сърцата ви корави, любовта на прах ви прави. Пр.: ... В.И.: В кръвта ни, в кръвта ни, да сме първи е в кръвта ни, така ни запомнете, на крака ни посрещнете! В кръвта ни, в кръвта ни, да сме първи е в кръвта ни, а нашата мъжка дума по-тежи от всяка сума! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Не се сетих за сръбската изобщо, явно защото я слушах един път и не ми хареса. "Това йе" баш чекия на Ивана, много е тъп текстът. Иначе не се сещам да ми е харесвала толкова много в клип. Много са я барнали тука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Оф! Доста зле... И какъв ужасен припев... Хем има някакъв ритм, хем едно провлачено.... И на мен изпяването ми се струва ужасно. Жалко. Искаше ми се нещо хубаво най-накрая.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Както винаги, след като в последното си интервю се е правила на чалга ментор, Ивана изкара чекия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ще помоля за графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Аааа да сетих се ...ето оригинала Тази песен не е оригинал, гръцки кавър е. Ивана да започне да прави само смислени и тежки песни, стига с тези бозички Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Клип - тъпотия! Този Васил Иванов имам чувството, че му е сковано ченето... толкова да не може да се отпусне пред камера. Песен - средна работа... текстът не е зле Общо казано... не вярвам тук да се получат нещата. Не виждам да стане хит. Със сигурност е по-добре от предните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.