ICEberg Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Да се чудиш по интервюта как все така мъдро говори за жанра и песните, а като реши да издаде нова песен е супер неадекватна. не знаеш ли за тефтера й с цитати от книги? Спира интервюта да чете какво да отговори :1000 (29): Потресен съм целия проект "Черни S-ки, бели ризки, мирис на мангизи" опитала се да направи химн на зачуканите в дълбоката провинция 16 годишни, мислещи се за батки ли? Това ми харесва повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Каквото и да прави хит, няма да види. Стара е вече. Да прави песни като "Ало, мамо" и да си гледа таргета. Младото поколение не я отразява от близо десетилетие насам, да не се бута там, където не й е мястото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 не знаеш ли за тефтера й с цитати от книги? Спира интервюта да чете какво да отговори :1000 (29): Потресен съм целия проект "Черни S-ки, бели ризки, мирис на мангизи" опитала се да направи химн на зачуканите в дълбоката провинция 16 годишни, мислещи се за батки ли? Това ми харесва повече Аз бих адмирирал човек, който си носи книги /на видеото от турнето/, тефтери с цитати и т.н., а вие тук точно обратното. ПП: Освен с "Ало, мамо" май не е правила с друга песен над 50 000 РЕАЛНИ гледания за ден и половина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Аз бих адмирирал човек, който си носи книги /на видеото от турнето/, тефтери с цитати и т.н., а вие тук точно обратното. Да, особено, ако не насочват камерата точно към нощното й шкафче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Да, особено, ако не насочват камерата точно към нощното й шкафче. Васко Иванов харесва ли ви? Като глас питам, не като поведение пред камера, щото там има много да се работи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Васко Иванов харесва ли ви? Като глас питам, не като поведение пред камера, щото там има много да се работи. На мен не - особено в тази песен. Напълно излишно включване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Всъщност, днес има 60к, изглежда има прогрес, дано не е заради съботата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На мен не - особено в тази песен. Напълно излишно включване. Има голям талант човека. Аз се радвам, че Ивана му дава шанс... и на него и на Венета от X фактор. Малко прилича на Стораровия глас, но има потенциал. Всъщност, днес има 60к, изглежда има прогрес, дано не е заради съботата. Най-вероятно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Днес съседите бяха я надули още от сутринта След това и аз хД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Аз бих адмирирал човек, който си носи книги /на видеото от турнето/, тефтери с цитати и т.н., а вие тук точно обратното. ПП: Освен с "Ало, мамо" май не е правила с друга песен над 50 000 РЕАЛНИ гледания за ден и половина. мъдрост се трупа на база житейски опит, преживявания и интелектуален капацитет, а не чрез наизустяване на фразички - това го могат и първолаците. Достатъчно е, че кариерата й се гради на чужди песни, доста е нагло и интервютата да са "кавъри" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 мъдрост се трупа на база житейски опит, преживявания и интелектуален капацитет, а не чрез наизустяване на фразички - това го могат и първолаците. Достатъчно е, че кариерата й се гради на чужди песни, доста е нагло и интервютата да са "кавъри" Явно всички книги, които изчитаме не ни дават никаква мъдрост? Нима ти в ежедневието си не използваш фрази, които си чул или прочел някъде? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Явно всички книги, които изчитаме не ни дават никаква мъдрост? Нима ти в ежедневието си не използваш фрази, които си чул или прочел някъде? Повече от нелепо е, ако е вярно това, че обикаля с тефтер! ДЪНОТО! Ако е чак такава копирна машина, предпочитам неандерталските интервюта на Фики, поне са искрени! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Явно всички книги, които изчитаме не ни дават никаква мъдрост? Нима ти в ежедневието си не използваш фрази, които си чул или прочел някъде? Книгата ти дава насоката върху която да разсъждаваш, а не на готово есенцията, всеки сам си прави изводите. Повече от нелепо е, ако е вярно това, че обикаля с тефтер! ДЪНОТО! Ако е чак такава копирна машина, предпочитам неандерталските интервюта на Фики, поне са искрени! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Книгата ти дава насоката върху която да разсъждаваш, а не на готово есенцията, всеки сам си прави изводите. Много пошло изглежда и се държи тук, но нека се фокусираме върху настоящето! Миналото си е минало! Дали не се е развила оттогава и не е зарязала тетрадката? Кой ще потвърди? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Тя Ваня никак не е направила тая песен за младите. Таргетът тук е 30 плюс.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Пак клиширани мазни отсвири, дежурното канто, визии тип Преслава 2007. Текстът нещо не й се е получил. Иначе идеята му - ок. Хоремагът не може да излезе от нея и това си е. Нещо като Да се излъжем, Стара история, Безумна цена да беше пуснала... Мина й времето отдавна и за да се впише адекватно в новото, трябва да промени бая неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ужасна е, по-добре да спре да пуска песни, щом ще са такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Тази певица апелира за някакво съдържание и после пуска противоположното на това, за което уж бленува да пее. Песента да я беше дала на Тони Стораро - той има поне 5 такива, още една нямаше да му е в повече. Текст, аранжимент, клип...всичко лъха на нафталин. Ужасният денс на Глория е по-приятен за ухото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хит! Частта на Васил тоя път кефи на макс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хит! Частта на Васил тоя път кефи на макс! Мен лично ме дразни. @Ybiec na Lubov имаш ли солова версия, ако изобщо съществува? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 От 199 000 гледанията на "Кралете" паднаха на 192 000??? ПП: Не, само тази версия имам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ама как така паднаха гледанията? Това за първи път го виждам? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Преди г/д половин час е станало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Изключително странно.... и тъпо. К'во, някой и завидя, че за 3 дни направи 200 000 ли? ;xx Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Изключително странно.... и тъпо. К'во, някой и завидя, че за 3 дни направи 200 000 ли? ;xx Тубата не се контролира от Пайнер. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.