Alter Ego Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Habibi(Faydee/Galena) COVER И не ми говорете че и на Галена е кавър не може за 1 ден да я е откраднала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Habibi(Faydee/Galena) COVER И не ми говорете че и на Галена е кавър не може за 1 ден да я е откраднала Ами всичко си е на Кости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ами всичко си е на Кости. Знам, банални се вече с еднакви мелодии и той и Оцко и Пaшев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.