panamera Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Камелия да вземе да пусне една хитачка, че вече ми писна. Страшно много я харесвам, не искам да бълва яко продукция, но един изпипан проект на година би било перфектно. Няма да се охарчи, ако даде 10 бона и инвестира в едни яка песен и клип. Започва да ме дразни.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тази тема е за ключ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Напълно безсмислена тема. Камелия пак говори за Преслава знае ,че така ще привлече внимание , горката тя , горкия Фокси направо ви жаля.Насрахте се от завист , но ме виждам хитове , ооо да забравих Камелия е журналистка , а не "певица"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 За това участие е, никъде не пише, че е след като е напуснала Прочети статията, а не ми предлагай да се затваря темата. Кама никога няма да заговори за общи участия с Преса, ако няма такива. Знам, че тръпки ви побиват, когато "чипровската" заговори за Преса, но в случая заглавието е редакторска импровизация. Така или иначе всички разбираме, че се говори с Кама за събития от 2016-та, а тя напусна Пайнер през 2014-та. Няма лошо да имат общи участия, но не Камелия говори, за превъзнесената ви Преслава, а интервюиращият я пита за нея. Това се забелязва от средно интилегентен човек така, както и другото, че която и жълта медия да отвори човек вижда, че Преса в момента я размазват заради това, че си пише телефона на салфетки и ги бута на някакви бизнесмени, за което има и снимки.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тая жена няма толкова песни, отколкото има интервюта където хули Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Петра: Преслава няма харизма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Петра: Преслава няма харизма Дай Боже всеки без харизма да е на върха 10 години и все още да прави хитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Дай Боже всеки без харизма да е на върха 10 години и все още да прави хитове Имаш предвид, една от актуалните? Какво значи "на върха" ? :hahaha: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Имаш предвид, една от актуалните? Какво значи "на върха" ? :hahaha: Скрий се при шкембето и злобейте заедно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пак ли тая, бе? Едно и също от 5 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Дори няма да го прочета. Кама стана супер банална с интервютата си за Пайнер и изпълнителите им - дори вече не е във фирмата, крайно време е да спре да ги обсъжда. Не ми излизайте с оправданието, че това я питат - винаги може да откаже да отговаря на такива въпроси, но явно самата тя не иска да се откаже от този PR. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Безсмислена тема Камелия пада ниско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 20 годишна кариера и единсвеното , за което да те търсят за интервю е да наплюеш бившите си колежки, които все още за разлика от нея са в топа... Най живия пример за морално и професионално пропадане... Господ не и дава деца заради всичката помия, която е изсипала по по упселите и известните колеги от нея през годините и заради всичките аборти, които направи за 20 години. Участие да не види дано мръсния бабок гнусен. Толкова човешко не е останало в нея. Бахти изрода, бахти чудото И въпреки, че пак обсъжда само бивши колеги и продуценти си личи как след последния хей който получи от цяла бг си е свила сърмите и внимава с изказванията... Толкова да си гнусен в изказванията си .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Петра: Преслава няма харизма Петра ми падна ми в очите с това интервю. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Господ не и дава деца заради всичката помия, която е изсипала по по упселите и известните колеги от нея през годините и заради всичките аборти, които направи за 20 години. Участие да не види дано мръсния бабок гнусен. Много грозно изказване. В крайна сметка Преслава също няма деца. Както и още 300 000 българки, които искат. Детето не е айфон, та да го получиш, когато искаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Харесвам я, но съм съгласен, че става банална. Да наблегне на качествена продукция. Начетохме се на интервюта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 20 годишна кариера и единсвеното , за което да те търсят за интервю е да наплюеш бившите си колежки, които все още за разлика от нея са в топа... Най живия пример за морално и професионално пропадане... Господ не и дава деца заради всичката помия, която е изсипала по по упселите и известните колеги от нея през годините и заради всичките аборти, които направи за 20 години. Участие да не види дано мръсния бабок гнусен. Толкова човешко не е останало в нея. Бахти изрода, бахти чудото Ужассс... Ама и ти се имаш за по-човечен и добър от нея ли? Особено това да говориш за деца и да кълнеш по този начин? Заради едните певачки които даже не знаят за вашето съществуване да говориш по този начин за някой.. Не знам кой е гнусни Камелия, че казала мнение за нещо за което са я питали или ти с тези грозни думи. И в крайна сметка аз не видях нищо лошо да е казала. Че вече прекалява с изказванията си за Преслава факт. Но те и задават тези въпроси. Всичко тръгна от изказването и за наградите и хората продължават да ровят за интриги. А лично за мен можеше още много какво да вземе и да даде и с Пайнер и яко се усеща какво е без техния гръб зад себе си, пък да говори каквото ще от гордост ли от какво не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Боже, нямам думи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Камелия пак ли с актуалната Преслава се занимава Нито песни, нито нищо, старата песен на нов глас и разбира се чичак прави тема сякаш Певица на годината е станала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пак ли си повдигаме рейтинга с Преслава. Става банална и жалка. Пълен клоун. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Камелия пак ли с актуалната Преслава се занимава Нито песни, нито нищо, старата песен на нов глас и разбира се чичак прави тема сякаш Певица на годината е станала :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Къде видяхте Камелия, да се занимава с Преслава? За Кама Преслава = Пайнер и дали споменава едното или другото име е без значение. Важното е само, че тя говори за Пайнер и никога за Преслава. Айде да не ми се правят на все засегнати "преслините" тролове. Пайнер са един голям провал през 2016 година и Кама го отчита още веднъж, за да припомни какво е казала по повод фирмичката на Митака и как всичко казано от нея се случи на 100%. Сега, нали няма наивни тук, които да смятат, че точно Кама ще им спести острите думи, след като 2 години им гледаше сеира. Днес всички в Пайнер мълчат и е видно защо..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Камелия - най-големият клоун в жанра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Камелия - най-големият клоун в жанра! ���� Когато някой е излязъл публично с името си и е заявил пред всички 10 неща за Пайнер и те са се случили, хайде да не ми го пишеш точно ти за клоун. Защото клоунадата е точно във фирмичката на Митака, глашатаите на която само говорят в последните 6 години. За тях направиха 1 турне с 5 концерта и след това си премонтираха изявите всички, за да не изглеждат смешни, след като се видяха какво представляват наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Фоксич, колкото и да опитваш да вдигаш темата, няма да стане по-активна. 90% от коментарите не се отнасят до интервюто, а надхвърляне между потребителите. Приеми, че Кама не е интересна. Ако не дразниш юзърите на личностно ниво, тая тема щеше да остане с 5 коментара, 5 от които да са твои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари