ENJOY Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Яка е. Райна се представя мн добре тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ами.. за хубава, хубава песничка.. но много безлична! Няма нищо което да те кара отново да си пуснеш песента, нищо запомняащо Да, не е боклук но не е това, това. И тъкмо си мислех че Райна спря в клиповете да вклучва сцени с бял фон и ето - изненада! Пожелавам и успех, но не вярвам да се забележи. Предната и беше много по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не очаквах,но ми хареса доста приятна песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Харесва ми, пожелавам успех на проекта Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ех, как ме изненадааа. Всичко ми харесва- музика, текст и особено испанската част и танците. Браво! Уникална песен! Почивния ми ден стана още по-хубав. :g2: Сега някой да я качи на mp3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Супер свежото парче от Райна. Испанските вокали къртят, именно това е, което зарибява в песента + комерсиалният отсвир. Брутално красива Райна, с балета е топ. Като минус отчитам не особено изпипания текст. Можеше да се постараят малко повече, както и монтажът на клипа. Да спре да снима със Скерлев и да заложи отново на Моллов. Със сигурност прави крачка назад след "Написано с любов", но такъв шедьовър трудно може да бъде надминат. Интересна е тенденцията при Райна, последните и 3 песни да започват с буквата "Н". И аз се чудя защо все още не пуска "5-6 минути", която и е сигурния хит? Може би я пази за албума есента. Всъщност, септември месец ще пуска нова песен. Успех на проекта. Супер различен на фона на всичко, което се пуска в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Супер свежото парче от Райна. Испанските вокали къртят, именно това е, което зарибява в песента + комерсиалният отсвир. Брутално красива Райна, с балета е топ. Като минус отчитам не особено изпипания текст. Можеше да се постараят малко повече, както и монтажът на клипа. Да спре да снима със Скерлев и да заложи отново на Моллов. Със сигурност прави крачка назад след "Написано с любов", но такъв шедьовър трудно може да бъде надминат. Интересна е тенденцията при Райна, последните и 3 песни да започват с буквата "Н". И аз се чудя защо все още не пуска "5-6 минути", която и е сигурния хит? Може би я пази за албума есента. Всъщност, септември месец ще пуска нова песен. Успех на проекта. Супер различен на фона на всичко, което се пуска в момента. А албума есента ли ще е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Преди малко я чух по Планета. Това е най-хубавата песен на Райна от години. Музиката е страшна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Тази песен можеше да стане брутален хит ако имаше един силен и запомнящ се припев. Като минус отчитам това - заспал припев. Както много написаха тук много приятна песен но липсва нотката която да те накара да си я пуснеш пак и пак. Райна е много красива в клипа. Гледанията като за нейн проект също са добре. Дано се забележи, заслужава го. И все пак се надявам да се стегне! През годините е имала много по-силни песни дето дори клип са нямали. Испанския вокал наистина е добър и самата тя има много добро произношение. Докарва доста добре испанското з и с. Жалко за слабия припев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Приятно ме изненада, Райна! Песента е свежа, готина и изпяването ми харесва. Поздравления за труда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Не ми хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Свежа и зареждаща песен. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Харесва ми и ще я слушам, но не я виждам като някакъв хит. Но ще добие по голяма популярност от последните и 3-4 парчета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Страшно много ме зариби! Да си призная от първо слушане не останах впечатлен. Силно се надявам да се хареса и да се завърти по клубовете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Готино парче! Адмирации към Райна, че не се старае да е в масовката и не търси краткотрайни проекти за да грабва по - голямо внимание от страна на чалга "консуматорите"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Честити 300к. На някой да му се намират графики от клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Бях пуснал в първата страница линк, но явно не си видял/а. Страхотни са. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.