anelia Публикувано на Юли 26 Report Share Публикувано на Юли 26 http://vbox7.com/play:ebccdc1ca4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Парчето е добро, но ми напомня на моменти на отсвира на We Found Love на Рира. Може и да бъркам песента, но ми е много познато. Браво, все пак. Хареса ми Графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Не ме грабна мен, съжалявам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Добро е парчето. В Надя има потенциал, желая й успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Песента е супер яка. Дано да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Днеска цял ден я слушам. Браво на Надя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тъпа песен. А тая Надя ония ден я видях в моето село, Съединение, един мангал си я поръчва доста често, че му излизала евтино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.