DeanWinchester Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Оле, сега го прочетох... Потрес! Не знам в кой момент сме се скарали с -А, че така ме е наредил, но няма проблеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Оле, сега го прочетох... Потрес! Не знам в кой момент сме се скарали с -А, че така ме е наредил, но няма проблеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Всяка звезда плаща цената на славата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Продължавам да се кефя на темата и очаквам новите разкази с нетърпение. Смях се много преди да прочета това за мен, така че... не може само на гърба на другите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Засега ще си вземем лека почивка, но ноември ще се завърнем с гръм и трясък за да спечеля: 1.Тема на годината 2.Потребител на годината 3.Респект на годината 4.Потребител с най-интересни коментари 5.Профилна снимка на годината 6.Никнейм на годината 7.Модна икона на годината и всичко което друго ми хрумне! Благодарим, че бяхте с нас! Интересен факт е, че последния брой за 24 часа събра 1000 гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Засега ще си вземем лека почивка, но ноември ще се завърнем с гръм и трясък за да спечеля: 1.Тема на годината 2.Потребител на годината 3.Респект на годината 4.Потребител с най-интересни коментари 5.Профилна снимка на годината 6.Никнейм на годината 7.Модна икона на годината и всичко което друго ми хрумне! Благодарим, че бяхте с нас! Интересен факт е, че последния брой за 24 часа събра 1000 гледания. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Браво! Забавен както винаги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Браво! Забавен както винаги! Благодаря! Да ви правя щастливи е.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ЕДИН ЕКСКЛУЗИВЕН ЕПИЗОД ПОСВЕТЕН НА БЪДЕЩАТА КРАЛИЦА НА ФОРУМА - МЕРЕДИТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Нямам търпение за втори сезон! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ще се мачка ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 Мери отказа да се рег. във форума, но скоро ще има special episode без интервю, но с изненади! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Хит! Чакаме сезон 2! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 След като се оказа, че като ''Поверително от -А'' второ предаване няма - днес то се завръща!!! Милиони зрители, милион писма и молитви то да се завърне и този момент настъпи! Водещия -А. споделя, че не очакваше такъв интерес, но само може да се гордее с предаването си! Очаквайте новия брой в 10 часа, веднага след Вип Брадър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 МИЛИОНИ ЗВЕЗДИ ЩЕ СВАЛЯ, СЛЪНЦЕТО ДОРИ ЩЕ ЗАТЪМНЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Пак аз ще съм главна действаща фигура! Добре, че съм аз, че да съществува този форум, очаквам моменталически Момо да го прекръсти на Smithmania-bg.com! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Пак аз ще съм главна действаща фигура! Добре, че съм аз, че да съществува този форум, очаквам моменталически Момо да го прекръсти на Smithmania-bg.com! Само дето никой не се сеща да те закачи докато сам не се намърдаш да се драчиш... -А., пускай реклами с промота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Kitty ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Добър вечер на най-добрите!!! Завръщаме се след няколко месеца и тръпката е неповторима! Още от сега искам да се извиня защото този брой е доста по-слаб, но не винаги имаме муза за да се справяме перфектно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Обичам папараците ми защото винаги са на местопрестъплението!!! Какво са подготвили този път - предстои да разберете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Слабо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Не заемайте ефирно време! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Всички идваха с висок рейтинг и си отиваха с нисък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари