чушка. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Шок и монтаж! Долна инсинуация! След Биг Брадър всички са се обърнали против мен! Поне излезе задоволена, не се оплаквай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Поне излезе задоволена, не се оплаквай. ... и разкъсана - и морално, и анално. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 За заглеждания ли ще си говорим?? Айде да не си изкарваме кирливите ризи, много добре знам ти какви и С КОИ ги вършеше. Ама аз за разлика от теб се опитвам да ти пазя достойнството. Много ме разочарова, честно. Ти ли ще ми говориш за изневери и достойнство?! Победих Вип-а, но загубих хора - явно не мога да имам всичко. Щом съм те разочаровал - здраве да е. Ти мен също. Както блесна, така и угасна. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 ЖЕСТОК СКАНДАЛ МЕЖДУ MajkataNaKemi и CallyPressyfan'. Злобата те направи да си копие на Урсула! Очаквай скоро нови смс-си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ти ли ще ми говориш за изневери и достойнство?! Победих Вип-а, но загубих хора - явно не мога да имам всичко. Щом съм те разочаровал - здраве да е. Ти мен също. Както блесна, така и угасна. Само с клишенца ли ще ми говориш? Откакто не общуваш с мен доста свали нивото дори и на комуникацията. Айде ходи си при М., Д. и В. и въобще не се занимавай с мен И за да ме разбереш ще ти го кажа с песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Кели, престани с минералните бани а почни с диетите. Конди е със счупен кокъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Злобата те направи да си копие на Урсула! Очаквай скоро нови смс-си. Ще си сменя номера! Мръхла! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Kondomcho: ''Не съм в никакви отношения с Кели'' А: Добър ден. Намираме се в град Пловдив и консумираме жълт кантарион. Второ място е блян и признание за много хора. Ти доволен ли си ? K: Изобщо не ми пука на кое място завърших! Най-важното беше, че отворих майската роза на Кели! А: След формата най-вероятно имаш много фенове. Как са техните майски рози ? К: Няколко вече бяха спукани и шити в Пловдив. Агресивен съм – няма какво да се прави! А: Как реагира дъщеря ти Кеми като се прибра! К: Първо ме прокле и ме попита откога си падам по животни, че да любя морж, но след това дойде и ме прегърна силно! А: А на коя личност от форум си имал фантазии ? К: Защо трябва да е само една ? (смее се) А: Коментира се, че си организирал оргия в чест на Марая Кери защото утре излиза новия нейн сингъл. К: И без да пуска сингъл бих организирал подобно нещо, но наистина такова събитие трябва да бъде отпразнувано! А: В какви отношения сте с Кели ? К: Никакви. Тоя се опита да се изкара жертва а той сам ме провокираше с този ханш! Такива кючеци ми играеше, че няма как да не ми стане! А: Какви са ти плановете за тази година? К: Искам да влезна в рекордите на Гинес като ´´Мъж отворил най-много майски рози‘‘! Пожелайте ми късмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Само с клишенца ли ще ми говориш? Откакто не общуваш с мен доста свали нивото дори и на комуникацията. Айде ходи си при М., Д. и В. и въобще не се занимавай с мен И за да ме разбереш ще ти го кажа с песен: Пффф... не очаквах да паднеш толкова ниско, честно. Ти със задявките ти с Малума, Галин и кой ли още не, ще ми говориш за морал?! Смея се с глас, много грозно и жалко. Както казах снощи "Дано на тебе да ти е по-добре", защото на мен ми е! Мерси за поздрава. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ще си сменя номера! Мръхла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Пффф... не очаквах да паднеш толкова ниско, честно. Ти със задявките ти с Малума, Галин и кой ли още не, ще ми говориш за морал?! Смея се с глас, много грозно и жалко. Както казах снощи "Дано на тебе да ти е по-добре", защото на мен ми е! Мерси за поздрава. Хахахаха, поне аз имах разума да ти изневерявам с по-хубави от теб, а ти с тия Квазимодота, дето не могат и на малкия пръст да ми се намажат... не ми се коментира. П.П. Симулирах всичките пъти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 ЖЕСТОК СКАНДАЛ МЕЖДУ MajkataNaKemi и CallyPressyfan'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 MajkataNaKemi мислех те за по-меркантилна и оправна, какъв е този стар телефон... Каква файда, че имаш .... като не знаеш как да я използваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Salvatore: ''Деня в който се родих бе обявен като ден на драмата'' А: Добър вечер на победителя на първия сезон на Вип Брадър Рамания – Salvatore S: Добър вечер драги зрители! Радвам се, че днес ще бъда част от вашия дом дори чрез малките екрани! А: Мина вече седмица от победата – асимилира ли го ?! S: Подобно нещо няма как да се асимилира защото аз никога не съм очаквал подобна подкрепа от страна на публиката. Като ни казваха процентите винаги треперех и си мислех ‘’Дойде момента да напуснеш‘‘. Екстремно преживяване което бих повторил без да се замисля! A: Какво ти е мнението за драмата, която те преследваше в къщата ? S: Деня в който се родих беше обявен като ден на драмата. Мисля, че тази информация е достатъчна. A: Спекулираше се, че връзката ви с Blueberry е една лъжа. Единственото ви желание е било да сте актуални и силни! S: Факт е, че любовта продава, но ние с нея наистина се обичаме! Тя е невероятен човек с чиста душа – рядкост в интернет пространството! А: Коментира се, че в къщата сте направили таен ритуал под звуците на ‘’Шейх‘‘ и саможертва за твоята победа! S: Поредна клюка! Ритуали имаше защото намерих замразена ябълка във фризера, но не знам кой, как и защо е направил нещо подобно! А: Как отпразнува победата ? S: В НАЙ-ДОБРИЯ КЛУБ – КЛУБ 33. Цялата вечер народа ме поздравяваше и пращаше въздушни целувки. Жестоко беше. А: А сега какво следва ? S: Сесия и взимане на изпити. / (смее се)/ Ами ще продължаваме да се забавляваме във форума и да пеем бъдещия хит на Яни – ‘’Фуклата‘‘ – в унисон всички потребители! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И се смееш ? Ти нямаш сърце! MajkataNaKemi мислех те за по-меркантилна и оправна, какъв е този стар телефон... Каква файда, че имаш .... като не знаеш как да я използваш! Кажи го на Кондомчо. За мъжки к**** има пари, но един телефон да ми купи - не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И се смееш ? Ти нямаш сърце! Кажи го на Кондомчо. За мъжки к**** има пари, но един телефон да ми купи - не! Преориентирай се, мила, махай го този. Salvi е свободен - може да е долна душица, но е щедър и с голямо... сърце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Преориентирай се, мила, махай го този. Salvi е свободен - може да е долна душица, но е щедър и с голямо... сърце. Само Кеми Джуниър ме крепи в този ад! Мислиш ли, че е лесно да влезеш в банята да си сложиш крем и да хванеш Конди на местопрестъплението. С едната ръка държи телефона със снимка на Кели а с другата... представи си! Спах в хола този ден. Salvi е много малък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ма тва верно ли някой на някой ги е пращал тия смс-и или е колаж? Щото гледам има и дата и телефонен номер на изпращача. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ма тва верно ли някой на някой ги е пращал тия смс-и или е колаж? Щото гледам има и дата и телефонен номер на изпращача. :1000 (29): Соня Немска на Славена Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ма тва верно ли някой на някой ги е пращал тия смс-и или е колаж? Щото гледам има и дата и телефонен номер на изпращача. :1000 (29): Соня Немска на Славена. "Коя си ти, ма, да лягаш в леглото ми?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 CallyPressyfan' ''Бях прокуден от бащината къща след фриволното ми поведение''. А: Кели, много хора очакваха да спечелиш точно ти и дойде като гръм от ясно небе твоето отпадане. К: Поредната манипулация на Вип Брадър! Аз съм истинския победител. Аз си дадох най-ценното на някакъв пловдивчанин за да финиширам на 3-то място. Това ли заслужавах ? А: Как си със здравето ? К: На кални бани през ден в Девин. Също така почти всеки ден ходя на масаж на ходилата, капачката, гръб и клепачи. А: Родителите ти какво мислят за твоето участие ? К: Прокудиха ме от бащината къща и не искат да ме видят. Имало много скандали в родния град поради фриволното ми поведение. А: В какви отношения сте с Кондомчо ? К: Не искам да коментирам този псевдо-мъж! Пише ми редовно и ми праща снимки на Малкия Конди и ми казва как го влудявам а не се разделя с MajkataNaKemi. Аз имам толкова обожатели - няма да го чакам дълго! А: Той отвори майската ти роза! К: Но след формата още колко минаха... А: Какви са тези пъшкания по телефона ? К: Ох, масажират ми прешлените и не издържам. А: Веднъж заповяда на Конди да отиде да пикае и след това да посади няколко корени с майската ти роза. Доминираш ли ? К: Не, но обичам да ме доминират. Конди иска да съм му кученце! А: Не те ли боли, че ще разрушиш още едно семейство с деца ? К: Не е първото и няма да е последното! Някой болеше ли го като се изгубих с метро в София и плаках с часове ? НЕ! Омръзна ми да мисля за другите. А: Искаш ли да минеш под венчилото с Конди ? К: Всеки иска да се види в бяло! Ако остави лудото Каме и дъщеря си - може и да се случи. Аз детето му не искам да виждам. Няма да съм прислуга на никой! Детето ме нарекло морж! На мен Конди ми прати една снимка на Кеми да ми се похвали колко е сладка и нямаше предни зъби. Обидих ли я ? НЕ! А: А какво ти е мнението за кризата в България ? К: Отивам да ми масажират дупето, че още ме боли. Обадете се друг път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Цяла България чака интервюто на Кралица Кели!!! Стига прах в очите, искаме сензация! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Интервюта с Кели е най-добро. :1000 (29): :1000 (29): Кели наистина беше най-колоритната личност във ВИП Брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Cally току-що ми прати няколко скрийнове! MajkataNaKemi полудяла като прочела интервюто и почнала да праща смс-си на Кели! Финалиста се притеснява за живота си!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 ПРОДЪЛЖАВА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари