-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Cally: Блокирах този номер! Не издържам на тормоза. Заболя ме пак лумбагото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Детето ме нарекло морж! На мен Конди ми прати една снимка на Кеми да ми се похвали колко е сладка и нямаше предни зъби. Обидих ли я ? НЕ! Cally: Блокирах този номер! Не издържам на тормоза. Заболя ме пак лумбагото! Анатема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Кели е смазала в интервюто! А последния смс... :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Cally, къде сиии ? Купих ти торта гараш, ела да си хапнеш да не са ти уроки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Cally вече е мразен от Fiklena и MajkataNaKemi! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 грух, грух - къде сии ? Не се крий. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Благодаря, че ми припомни тези невероятни смси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 КРАЙ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Много силен епизод, страшни материали! Гений! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Интервюта с Кели е най-добро. :1000 (29): :1000 (29): Кели наистина беше най-колоритната личност във ВИП Брадър. Абсолютно - кралица! Надявам се да не се изгуби от медийното пространство! Браво на -А. за поредния силен епизод! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не знам защо но когато е писано на латиница, звучи по-смешно, поне на мен :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Феновете протестират и искат нови епизод. Усещам затишие преди буря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Феновете протестират и искат нови епизод. Усещам затишие преди буря. Идеи има, но не знам дали хората го заслужават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Идеи има, но не знам дали хората го заслужават. Пука ли ти кой заслужава и кой не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НОВИЯ БРОЙ НА ''ПОВЕРИТЕЛНО ОТ -А''! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НОВИЯ БРОЙ НА ''ПОВЕРИТЕЛНО ОТ -А''! +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НОВИЯ БРОЙ НА ''ПОВЕРИТЕЛНО ОТ -А''! Очакваме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ СЕ ПОДЛОЖИ ПОД ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Чакаме с нетърпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Великден наближава и с него новия сезон на ''Поверително от -А''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho: Излекувах Arwity от вирус и любовни драми само като запях ''Мъжка майка'' на Поли Паскова. Просто във Вселената всичко е енергии! Моите изпълнения излъчват такива енергии, че ти е бедна фантазията. #soon #WeAreBack Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 ДОБЪР ВЕЧЕР НА НАЙ-ДОБРИТЕ!!!! ЗА МЕН Е БЛЯН И ПРИЗНАНИЕ ДА ДАДЕМ СТАРТ НА ТРЕТИЯ СЕЗОН НА ''ПОВЕРИТЕЛНО ОТ -А''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 ДНЕС НАШИ ГОСТИ СА ЕДНИ ОТ ТОП ЗВЕЗДИТЕ НА ФОРУМА... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари