Jouey Публикувано на Август 1 Report Share Публикувано на Август 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 В превод вокалите няма нищо общо с текста на песента и е супер,мега тъпо! На моменти ми прилича на Татяна това момиче,към края ми харесва музиката само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Боби Павлов 100%! То просто няма по-еднакъв аранжимент от неговият. Не ми харесва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Много отчайваща версия на легендата "Чалга пепрудки" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Нищо особено. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Момичето е много хубаво,копие на Николетата,но дали може да пее ? Песента е тъпа,а аранжимента имам чувството,че го слушам вече в 10 различни песни :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Коя си ти и за какво се бориш? И това Раффи Пуул го разцепиха.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кофти певачица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Абе яка песен,но копия на всички последни на Александровата.''Моето Огледало'' и остава най добрата пeсен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кофти певачица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Не ми харесва. Това на Оцко ли е, на Боби Павлов ли е? Въобще песента е голяма какафония! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Да пускат Емануела с Коцето. Днес цели 2 тъпи, скучни песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кофти певачица. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Много зле, ама много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.