glo Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Яка песен. Харесва ми много! Надявам се да я завъртят по дискотеките! Глория е ..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 На мен много ми харесва песента. Браво на баба Гло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Приятна песен, но дотам. Как не и омръзнаха тия денсчета не знам. Като клип - нищо ново под слънцето. Страхотна визия! Според мен трябва да направи нещо тип "Намери си майстора". Ще има голям шанс да стане хит, да се хареса на младата аудитория и Глория отново да започне да се върти масово в дискотеките. Ами аз като бях на едно ретро парти нито една нейна песен не пуснаха! Жалко! А има такъв богат и качествен репертоар! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Ами аз като бях на едно ретро парти нито една нейна песен не пуснаха! Жалко! А има такъв богат и качествен репертоар! Кво очакваш от прости диджеи според които ретрото е луда по тебе, кожена пола и циганско... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Злето. Апотеоз на безличието и посредствеността. Аман от второкачествени с нищо невпечатляващи денс бози. Дуетът със Симона беше по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Трагедия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Много хубав клип, постарала се е. Страшна визия, много е сексава ... 😊😍😍 Песента е доста приятна. Повече ми харесва от дуета. Мисля, че ще ми допадне повече след няколко слушания. Умирам вече за нещо по балканско, нещо ударно. Успех на проекта! 😇😇 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Много хубав клип, постарала се е. Страшна визия, много е сексава ... 😊😍😍 Песента е доста приятна. Повече ми харесва от дуета. Мисля, че ще ми допадне повече след няколко слушания. Умирам вече за нещо по балканско, нещо ударно. Успех на проекта! 😇😇 Росене, кажи някога нещо не ти ли е харесало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Росене, кажи някога нещо не ти ли е харесало. Дуета, не ми харесва Стефимире. И "Свобода" също не ме кефи. Друго? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Дуета, не ми харесва Стефимире. И "Свобода" също не ме кефи. Друго? Аууу, просто попитах, майтап да става. Нали не се обиди от нещо? Споко, и на мен ми харесва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Аууу, просто попитах, майтап да става. Нали не се обиди от нещо? Споко, и на мен ми харесва песента. Няма за какво. Напомня ми на "Сезони". Сънувах, че Пашев и прави балада. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Много слаба песен, не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Няма за какво. Напомня ми на "Сезони". Сънувах, че Пашев и прави балада. :1000 (29): Дай Боже, че аман от Калин и другите там обичайно заподозрени при нея. Почеркът на друг автор веднага ще усети. Пашев започна да се изчерпва, но Ганев може да й направи нещо интересно. А как искам Спасов да й спретне нещо мазно като Майстора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Набързо направено, колкото все едно да пусне нещо. Не я дослушах. Може след време да ми захареса, но засега не ми е по вкуса. Май е имала такива клипове и преди. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Това е най-доброто бързо парче, което е пускала от години. Различно е като аранжимент и структура от типичните й бързи песни с протяжни куплети и еднакви припеви. Мен ме кефи. Видеото наистина не е невиждано, но тя изглежда...трепаЧ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Харесва ми, ама в аранжимента, когато няма пеене, много семпло и бедно. Нещо по модерно можеше да сложи като семпъл/звук. Иначе цялостно проекта ми харесва. Евала на всички , които вървят срещу това, което е актуално, а не по лесния обезличаващ път!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Песента и клипът не са кой знае какво като цяло, припевът ми харесва. Радва ме, че бяга от комерсиалното и писналите на всички цигански, арабски и индийски вокали. Евала!!!!! Иначе, тази жена няма равна по стил, изглежда УНИКАЛНО! По-красива и стилна с всяка изминала година! Само напред и дано е по-продуктивна вече, че ми писна от треторазрядни. Знам, че са други времена, но Глория, Деси Слава и Ивана трябва да държат стария фронт, иначе чалгата умира. Имено те направиха поп-фолкът такъв, какъвто е в момента. И Камелия, естествено. Тези имена са нарицателно за КЛАСА и СТИЛ и трябва да са по-продуктивни. Засега само Деси Слава успява и умело държи голяма актуалност сред по-новите. Бих искал да видя и Глория в същото положение, след като преподписа договора си с Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Бива. Доста бледнее след "Като буря", "Изсвирете нещо ударно" и "Прегърни ме", ама бива. Текста и той с тези банални фрази "топя се като кубче лед", ама... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Доста ми харесва песента. Има потенциал според мен. А клипът е хубав, Глория е уникална - наистина е най-добре изглеждащата певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Кво очакваш от прости диджеи според които ретрото е луда по тебе, кожена пола и циганско... Абсолютно подкрепям - истиснко олицетворение е тоя изрод Теди Джорджо, който не знам защо, но пълни понеделниците в 33, а в ревюто на самата дискотека също има лош фийдбек за него специално. Относно песента - не е лоша линията, по която се движи, но да кажем, че не това би я изстреляло. Да речем наистина, ако сложи нещо балканско, народен вокал или нещо етно би се получило страхотно. А тази песен май е правена преди албума на Цеца, от следващата вече ще се усети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 След няколко слушания те зарибява. Супер е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 След няколко слушания те зарибява. Супер е. Именно, яка е и е ритмична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много якааа! Яко избухване ще става на нея. Обаче, дуета ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Зариби ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ако го нямаше малоумният отсвир щеше да е добро парче. И въпреки блудкавостта си си я пускам доста често, припевът е страхотен и Глория е яка. Само ми се иска да се променяше малко повече чисто визуално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.