Dinnev Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много яка песен, много прилича на "В пет ми звънни". Клипът също е як Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Такива електронни комерси колкото щеш, омръзнаха. Клипът е все едно Ето ме на Емилия. Нещо е малко флегматична тоя път пред камера. Сега на този ли е ред да го гледаме във всеки неин клип? Не го виждам като хит това - нещо й липсва, ама като за лятото бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много кефиииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Деси найстина отново се роди и в личен и в професионален живот,браво много яка песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Аранжимент в стил Анелия, за да я пускат DJ- ите, но нещо й липсва. Текстът може би не е толкова подходящ като за клуб, иначе става. Просто е за друг стил песен, не ми се връзва. Клипът е скучен като цяло с тези декори, а и страшно статичен, иначе не е лоша картинката. П.с. Музиката прилича на Емануела - "Сменяй ме", но не е толкова ударна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 :mf_surrender: Интересна и хитова музика, но всичко приключва там, наистина. Язък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Пълна какафония. Деса може повече. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 Вокалите са на Мария, песента е подобие на "В пет ми звънни" и "Една жена", но като цяло ме кефи. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не ме кефи, много евтинджос ми идва всичко. На кого е музиката? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Сега, когато липсват нови хитове, след вълната от юни.....това ще гръмне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Пълна какафония. Деса може повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Мисля че тази песен не е за Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много е яка. Харесва ми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много е яка. Харесва ми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не е за нея тази песен, но какво друго може да се очаква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Браво, много ми харесва. Нямах големи очаквания към този проект, но ме изненада приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Само Деса става от старото поколение и никой да не ми опонира.Глория хич я няма с нейните денс бози ,Ивана и тя супер неадекватни песни прави за 2016 година.Само Деса умее все още да изкара нещо за дискотека.Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Малко скучна песен. Определено не е от тези, които ще си пусна пак. Планета и на нея са вкарали ефектите за свиване. Сградите се движат заедно с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Нещо куца. Текстът едва се разбира на първо и второ слушане. Засега предпочитам миналогодишната лятна песен "Започваме на чисто". Десет пъти по-хубава е, пък нека е провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Тази песен колко изпълнители още мислят да я изпеят, остана ли някоя, която да не се е разписала все още? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 2016 година-ТОВА СЛУШАТЕ И ЗАТОВА ВИ ПЕЯТ ТОВА. Искате бийта на Янка -ми на,слушайте. И аз искам Няма те до мен днес но няма....това се търси на пазара. И все пак успява да е актуална ,че ако запее и тя като Ивана и Глория това което на наея и се пее,ще я сложите точно при тях.Нали чета коментарите за 2 те им песни-как можело 2016 такива тъпи бози и тн Деса е изпяла песен котираща се днес.Това е да си актуален и след 20 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Така си е. Песента е супер- разтоварваща, лятна. Възхищавам се на Десислава затова че вече 20 години е актуална... Даже след няколко дни ще си купя тетрадка с Десислава, която да ми е по латински език когато започна Фармация в Медицински университет- София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 2016 година-ТОВА СЛУШАТЕ И ЗАТОВА ВИ ПЕЯТ ТОВА. Искате бийта на Янка -ми на,слушайте. И аз искам Няма те до мен днес но няма....това се търси на пазара. И все пак успява да е актуална ,че ако запее и тя като Ивана и Глория това което на наея и се пее,ще я сложите точно при тях.Нали чета коментарите за 2 те им песни-как можело 2016 такива тъпи бози и тн Деса е изпяла песен котираща се днес.Това е да си актуален и след 20 години. Не, не е, това е да се опитваш да си актуален. Актуални са Преслава и Галена, защото правят какво си искат и отново са хитови. ДесиСлава е по средата, факт е, че е малко над Ивана и Глория, но е в средата. Над нея твърдо са ПАГЕ и тя е доста далеч от нивото им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.