Mr. Greshen Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Какво се пее в началото, не й разбирамм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Куплетите са много силни. Основно я слушам заради тях. Панджаби мотива също различа песента от другите акуални комерсчета, в които мангалските вокали са неизменна част. Къдравата визия е единствената, която ми харесва. Цветовете на клипа са много приятни и различни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Песента не е лоша, но на Глория и Камелия ми допадат повече. Вокалчето е чувано , и въпреки че песента на Мария не беше хит, е една от любимите ми и ме дразни това,че пак е ползван този вокал,а няма и 5 години разлика в песните. За видеото както да кажа - мисля,че се е набутала с плащането на наем за този декор, от който не се извлича особена полза. Само разходки. Тоалетите в този клип я правят много едра, както и снимането от долу. Да не говорим за ужасната обработка на кадрите и тия вълни издават желанието му да я извае... Тотална гавра е клип през 2016 да излиза с такъв вид монтаж и ефекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Официално и Отново се родих стигна 100 000 на ден. Напълно заслужени. Песента много зарибява. Не очаквах и аз тотално да превъртя по нея. Подценихте я тука, ама няма да я бъде вашата - ще се слуша :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Официално и Отново се родих стигна 100 000 на ден. Напълно заслужени. Песента много зарибява. Не очаквах и аз тотално да превъртя по нея. Подценихте я тука, ама няма да я бъде вашата - ще се слуша :1000 (29): От първо слушане не грабва, но после зарибява. Изпяването е на ниво. Няма как да не се прави разлика с предната песен и клип, понеже бяха на високо ниво. Затова и беше слабо в началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 От първо слушане не грабва, но после зарибява. Изпяването е на ниво. Няма как да не се прави разлика с предната песен и клип, понеже бяха на високо ниво. Затова и беше слабо в началото. Да - само на 1-2 места е малко трудно разбираемо... Но иначе текста има много позитивизъм. Направо ми се приисква и на мен да съм влюбен както съм по морето в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Браво на Деската! Много готино парче. Добре и се отразява любовта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Няма спиране тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.