МачуПикчу Публикувано на Август 4 Report Share Публикувано на Август 4 Татяна даде поредното си интервю, което предизвика бурни емоции. Какво е вашето мнение по въпроса? След 20:00 минута... Изслушайте и споделете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 21:53 "Нашите фенове са крЕтерия..." Тотке, марш обратно в началното училище. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Толкова е абсурдно само заглавието,че не виждам смисъл да го слушам. Тоте има институция наречена съд,в която хората се съдят и е създадена още преди ти да се родиш,така че замълчи и изчезни с малкото ти коте вмирисано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 21:53 "Нашите фенове са крЕтерия..." Тотке, марш обратно в началното училище. Това е от прекалено старание да си контролира мекото говорене :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Какво отваряте теми за тея бездарни к*рви? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тя не даде интервю, а спретна монолог, като този във "Фолкмаратон", ама два пъти по-дълъг. Не мога да си обясня, защо не изчаква поне да я попитат нещо, тя тази по 20 мин. води някакви монолозии и се мъчи да разсъждава. Някъде на 20-тата минута стигнала до извода, че след 10 години кариера за пръв път на участие и пяли припева на песен. Браво! Постижение! За 10 години кариера някой и научил припева! Да не се беше хвалила точно с това, тя се замоизгаври със себе си.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тя не даде интервю, а спретна монолог, като този във "Фолкмаратон", ама два пъти по-дълъг. Не мога да си обясня, защо не изчаква поне да я попитат нещо, тя тази по 20 мин. води някакви монолозии и се мъчи да разсъждава. Някъде на 20-тата минута стигнала до извода, че след 10 години кариера за пръв път на участие и пяли припева на песен. Браво! Постижение! За 10 години кариера някой и научил припева! Да не се беше хвалила точно с това, тя се замоизгаври със себе си.... :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Мило ми е че тя видя някакъв успех с последните си проекти, вижда се колко се радва и мило ми е за такива хора които наи-накрая уцелиха. Макар че в началото много повече ми харесваше, не одобрявам това че текстовете и не струват но какво да се прави. Иначе "До три" ми е фаворит от последните и "хитове". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 Пишете по същество. Досега нищо общо с казаното от нея. Някой пусна ли си изобщо за да чуе за какво говори жената? Все плюнки. Като няма кво да кажете, мълчете. Говорила много. Еми по-добре че има кво да каже, а не като повечето да им вадиш думите с ченгел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Пишете по същество. Досега нищо общо с казаното от нея. Някой пусна ли си изобщо за да чуе за какво говори жената? Все плюнки. Като няма кво да кажете, мълчете. Говорила много. Еми по-добре че има кво да каже, а не като повечето да им вадиш думите с ченгел. Как да не е по същество? Обсъждаме интервюто. Свали си фенсите розови очила и сметни, що за изказване на изпълнител с 10 годишна кариера е , че за пръв път на участие му се случвало да му пеят припева на песента?! Че това си е чиста гавра , това не е хвалба! Чул съм интервюто от край до край. Ми не е ОК да водиш монози и за 40 мин. да позволиш да те питат само 3 въпроса, които после по 20 минути да ги разчекваш. Тя тази говори, превъзнася се, стига от едно до друго, то май не ние не сме в общото с казаното от нея, тя самата не знае какво говори. В "Автограф" същата работа, беше първият гост на Изабела, ама аз въобще не разбрах къде е и водещата функция на момичето, тя горката седеше и слушаше монолог. Ако я поканят в "Открит Микрофон" Емилия Стоянова ще я поздрави с "Добре Дошла" и ще последва 60 минутно мълчание от нейна страна, докато Туца води монолози и се самонавива. Много е забавна как се навива, говори едно отнесено, опитва се да разсъждава без да и се отдава, абе страшна комедия е на интервю. И за капак на всичко-10 години и сефте и научили припева! Браво! След още 10 може и цяла песен да и научат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тя не даде интервю, а спретна монолог, като този във "Фолкмаратон", ама два пъти по-дълъг. Не мога да си обясня, защо не изчаква поне да я попитат нещо, тя тази по 20 мин. води някакви монолозии и се мъчи да разсъждава. Някъде на 20-тата минута стигнала до извода, че след 10 години кариера за пръв път на участие и пяли припева на песен. Браво! Постижение! За 10 години кариера някой и научил припева! Да не се беше хвалила точно с това, тя се замоизгаври със себе си.... Хахахахаха !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Устата й доста ме разсейва, но все пак успях да чуя как скубе тревата с мотиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Устата й доста ме разсейва, но все пак успях да чуя как скубе тревата с мотиката. Също и пере, чисти и готви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Защо всички фолкпевици са много самокритични? :1000 (29): :1000 (29): Доста неприятно и негативно интервю. Тотя знае, че изобщо не й се получава тая година. Има по-малко участия и се мъчи да ни заблуди, че й е ок, ама не е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Аз го слушах по ТВ интервюто, или поне част от него и на мен лично ми допадна, какво пак плюете? Говореше позитивно и точно това, че говореше много, на мен ми хареса защото съм гледал интервюта на Емануела, Галена, Джена в "Автограф", които са истинска мъка, неловки за слушане и гледане, така че Тоти специално тук беше ОК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 И мен ме разсейваше устата и... Другия път като ходи да води монолог поне да си преобразява устата в п...ка. Това защо всички били самокритични съм го пропсунал (вероятно заради устата) , сигурно е искала да каже не "самокритични" , а "критичини". То и тя не знае какво говори с тоя нейния 40 минутен монолог и опити да разсъждава безуспешно (подобно на кариерата и, безуспешно...). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Никога не е блестяла с акъл и ораторски възможности. Тя прави същото в момента, за което говори - съди хората, които съдели другите за нещо си. На половината в Пайнер трябва да им се забрани да говорят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Татяна много хубаво постави Кали на мястото и. Всеки да си гледа в неговата порция. Кали да коментира своите резили, мъже и проекти. Писнало ми е Калито да се изявява като коментатор по всякакви теми. Татяна я постави ИНТЕЛИГЕНТНО на мястото и! Но вие , за да леете жупел, дори и не разбрахте за какво иде реч. Смотаняци :1000 (21): Най-силното интервю. На Тоти са и ок и оралните и умствените възможности. Хит има, участия има. Изглежда катто на 25 :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Кали пък какво е казала за Татяна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Браво на Татяна! Много точно си е казала всичко. Аз пък с удоволствие гледам интервютата ѝ- винаги има какво да каже, и не се налага да ѝ вадят думите с ченгел. Пожелавам много успехи на Татяна за напред, има си хитовете- по-старите песни ги слушам с удоволствие, а и от новите има доста силни попадения. Има си участия, хитове, изглежда като на 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Кали пък какво е казала за Татяна? В едно интервю за някакво радио каза, че с вертолети и малки котета прогрес нямало да има. Ама то и Исмаил има такава песен, Алекса също ги е възпяла котетата, очаквам поне още една котешка песен това лято да чуя, то не е само Татяна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 В едно интервю за някакво радио каза, че с вертолети и малки котета прогрес нямало да има. Ама то и Исмаил има такава песен, Алекса също ги е възпяла котетата, очаквам поне още една котешка песен това лято да чуя, то не е само Татяна... Всъщност Татяна осмива онова, което много изпълнители налагат като основна тенденция на младите - фб, пари, коли, секс. Заглавието не разказва текста в случая. Имаше нужда от подобно нещо. Така са и повечето в този форум - в рамания звезда, а вкъщи боб чорба. Нормално е да не им допада песента, като съвсем целенасочено са възпяти раманиаците Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Всъщност Татяна осмива онова, което много изпълнители налагат като основна тенденция на младите - фб, пари, коли, секс. Заглавието не разказва текста в случая. Имаше нужда от подобно нещо. Така са и повечето в този форум - в рамания звезда, а вкъщи боб чорба. Нормално е да не им допада песента, като съвсем целенасочено са възпяти раманиаците Песента е твърде интелигентна за простолюдието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 То само заглавието е двояко. Всъщност, Татяна съди другите, че я съдят. А тя с какво право? :1000 (29): :1000 (29): Да вземат да я освидетелстват и да я мятат под запрещение Тотя. Време й е... :1000 (29): Не знам слабоумие ли е нейното или елементарност. :1000 (1): Просто аудиторията усеща колко е неадекватна и затова никога няма да бъде лидер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 То само заглавието е двояко. Всъщност, Татяна съди другите, че я съдят. А тя с какво право? :1000 (29): :1000 (29): Да вземат да я освидетелстват и да я мятат под запрещение Тотя. Време й е... :1000 (29): Не знам слабоумие ли е нейното или елементарност. :1000 (1): Просто аудиторията усеща колко е неадекватна и затова никога няма да бъде лидер. Кое и е неадекватното? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.