alisali1234 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Каквото сме тръгнали да им тръбим политиката и техниката...абе човека десетилетия вече си ръководи фирмата, негова си е работата дали ще вземе тези милиони, или не. По-добре от него няма как да знаем какво е отказал и какво е приел. А не мисля, че е ОК да докладвате клипа в Youtube-аз в сигнал откога разправям, че попа ще ни надмине точно поради причината, че не сме сплотени, както преди. Сами си докладваме клиповете, които преди това правим хитове. От какъв зор? От другия жанр никой не е докладвал Криско или темподобни с техните хапчета и курви, пък ние тука за две цици , че клипа бил малко по-хард. Ми хард е, ама аре не ми лицемерействайте, щото по тая логика трябва да докладвате половината диксография на Мадона и Гага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 По принцип, Тубата най-много да сложи отметка - за 18 плюс, като цяло голотиите до голяма степен се толерират в Интернет, а пък същата тая комисия дето глоби Яница, няма правомощия за Интернет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 А не мисля, че е ОК да докладвате клипа в Youtube-аз в сигнал откога разправям, че попа ще ни надмине точно поради причината, че не сме сплотени, както преди. Сами си докладваме клиповете, които преди това правим хитове. От какъв зор? От другия жанр никой не е докладвал Криско или темподобни с техните хапчета и курви, пък ние тука за две цици , че клипа бил малко по-хард. Ми хард е, ама аре не ми лицемерействайте, щото по тая логика трябва да докладвате половината диксография на Мадона и Гага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Каквото сме тръгнали да им тръбим политиката и техниката...абе човека десетилетия вече си ръководи фирмата, негова си е работата дали ще вземе тези милиони, или не. По-добре от него няма как да знаем какво е отказал и какво е приел. А не мисля, че е ОК да докладвате клипа в Youtube-аз в сигнал откога разправям, че попа ще ни надмине точно поради причината, че не сме сплотени, както преди. Сами си докладваме клиповете, които преди това правим хитове. От какъв зор? От другия жанр никой не е докладвал Криско или темподобни с техните хапчета и курви, пък ние тука за две цици , че клипа бил малко по-хард. Ми хард е, ама аре не ми лицемерействайте, щото по тая логика трябва да докладвате половината диксография на Мадона и Гага. Тези, с които имаш дързостта да сравняваш тая лигла, са повече от докладвани, споко. Има си хора за всичко. Ще е хубаво и вие да го правите както трябва, ако искате качество в тъпия ви жанр. Пффф да седне античалгар да ви дава акъл как да си браните жанра, няма цена, начи... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 До тук с кариерата на "Негласовитата бездарничка"! :girl_cry2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 И как решихте, че това е края на Яница, пълни глупости. Тези пари ще ги изкара сигурно чисти от 2-3 участия по морето и готово, другото най-много да й послужи за PR за следващия хит. Митко добре вижда, че последните две години дръпна почти до А отбора във фирмата, така че ако мислите, че някакви сцени от клип, каквито има в 1/3 от останалите, които се въртят по телевизията ще променят нещо... И за мен много неща са скандални, не бива да се правят, но във всички жанрове и форми на изкуство границата вече е премината. Ако ще бъдем нормални трябва цензура и забрана на половината продукция, включително чуждестранна такава, защото пък там за какво иде реч... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 КРАЛИЦА НА СКАНДАЛИТЕ, КРАЛИЦА НА ГЛОБИТЕ, КРАЛИЦА НА ТОВА ДА СКАНДАЛИЗИРА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Яни вече ще работи за 10% и от тях ще си плаща клиповете и песните Пайнер и те са виновни,как могат да пуснат такова нещо ? Ужасно е ! А Яница вече ще слезе на земата,скоро пак ще е Ц група.От както Оцко го няма нормална песен не е вадила,а желанието и да е евтина никой не го интересува.Да си се чекне в тях. Даже току що подадох сигнал и в ютюб,дано я махнат. Няма да го махнат, аз подадох сигнал още в деня, в който излезе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Няма да го махнат, аз подадох сигнал още в деня, в който излезе. Ако се съберат 100-200 репорта от различни айпи адреси в едни и същ ден, чак тогава ще го махнат или ще го ограничат за пълнолетни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.