Jouey Публикувано на Август 5 Report Share Публикувано на Август 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Хубава песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Супер е! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Хубава песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Много хубава песен Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Ето така искам да видя Луна, е вярно, повода е лош, но мисълта ми е, че това е тя, жената, оставила диря в поп-фолка до известна степен. Не може да и се отрече успеха, който имаше. Ето така ми харесва повече, отколкото глупости като онова за прездидента и цялото и клоунско представяне в брадъра. А е човек със стойност и не знам защо свали така нивото в това предаване, правеше се на някаква луда и ненормална, а месеци по-рано имаше интервю за сигнал в което си е напълно нормално, дискутира и говори нормално. Не и беше плюс тая лудост там. Както и да е, песента е стойностна и се надявам да виждам Луна повече така, и по-малко с ония диващини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Шоу или истина, Луна накара цялата държава отново да говори за нея, както го направи и преди 15 години. Всичките й лица са интересни! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.