anelia Публикувано на Август 10 Report Share Публикувано на Август 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Шок и ужас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Оцко??? Бриана прогресира след 10 годишни мъки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Не очаквах - ха ха, не е чак толкова лоша ама едва ли ще си я пусна повече от 2 пъти. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Яка е, нищо , че текста е все едно сме 95г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 На мен много ми хареса музиката и аранжимента, текстът ми беше малко странен, но свикнах с него след 3- 4 слушания. Клипът е раздвижен и сменя хубави визии, всичките са екстра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Ужас е това, една от най-загубените песни на Оцко. Опитал се е направи някаква цигания, ама не се е получило. Досега цигански вокали-сега направо цигания. Тая колко години се мъчи и нищо не може. Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Чудя се дали ми хареса? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Thumbnail-а ме убива. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Много по-добре от песента на Малина! Браво на Бриана! Уникална цигулка! Напомня ми настроението на песента на Крум - Безчувствен, най-хубавата песен на тоя певец. Дано Бриана да е по-активна, явно има хляб в нея. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Пфффффф тази песен много силна бре хахахахах, тази Брияна сефте я чувам, от няколко дни ми изкача спонсорирана във фейса и все я подминавам. Сега и цъкнах песента, много ритмично и приятно. Гласът на тази все е 1:1 с Райна, ако не знаех, ако човек не гледа клипа ше каже, че тя пее. Текста е скандален наистина ;ддд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.