momo Публикувано на Август 11 Report Share Публикувано на Август 11 Раздела с новините е празен, търсят се желаещи да станат новинари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Мога да се пробвам. Ама трябва да поговорим по-детайлно :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Навит съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 И аз съм навит, само че до края на седмицата нищо не мога да направя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Айде, групата на Шаро се събра :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Какви новини можете да пускате? В кой жанр на музиката са ви интересите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Какви новини можете да пускате? В кой жанр на музиката са ви интересите? Аз по принцип на всички, без рок/метък/опера/джаз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Какви новини можете да пускате? В кой жанр на музиката са ви интересите? Новини само за музика ли? Защото мога да пускам новини за музика и такива за случващото се по света и аз без тези: рок/метък/опера/джаз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Какви новини можете да пускате? В кой жанр на музиката са ви интересите? Поп-фолк, поп, бг поп/рап, филми, събития, книги. Мога да ти дам няколко мои статии (на лично обаче хд) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Предпочитам новини за музика, но може и за филми, събития и т.н. интересни неща. Примерно без политика. Не ми се иска и да има тема за всяка изява на всяка фолк фурия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Предпочитам новини за музика, но може и за филми, събития и т.н. интересни неща. Примерно без политика. Доколкото знам, нито един от трима ни е компетентен по темата политика. Така че, няма да има проблеми. Не ми се иска и да има тема за всяка изява на всяка фолк фурия То май досега не е имало новини за чалга певици? Освен да пускаме такива, само ако са по-нашумели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Не е имало да, може да сложим лимит от 3 статии на седмица за този жанр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не е имало да, може да сложим лимит от 3 статии на седмица за този жанр Може, да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не е имало да, може да сложим лимит от 3 статии на седмица за този жанр По-добре 2, то чалгата не е толкова интересна, че по 3. Но както си решиш.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Предпочитам новини за музика, но може и за филми, събития и т.н. интересни неща. Примерно без политика. Не ми се иска и да има тема за всяка изява на всяка фолк фурия Става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 По-добре 2, то чалгата не е толкова интересна, че по 3. Но както си решиш.. Е, то това е лимита. Не е задължително да са 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Айде, дерзайте Би трябвало да имате права за раздела, ако някой иска мога да го преместя в групана на новинарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Айде, дерзайте Би трябвало да имате права за раздела, ако някой иска мога да го преместя в групана на новинарите. Имам права, но не мога да пускам теми.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Какъв е смисълът да се пускат новини за чалга в "Новини", след като всичко се пише в поп фолка раздела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Благодаря. Както казах до края на седмицата няма да мога, но след това ще пускам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Имам права, но не мога да пускам теми.. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 Ми начиии... Ако искате мога да ви метна в групата на новинарите Ram@News Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Ми начиии... Ако искате мога да ви метна в групата на новинарите Ram@News Няма ли начин да сме в 2 групи едновременно (едната да се показва, другата да е скрита)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 Тц Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Ми начиии... Ако искате мога да ви метна в групата на новинарите Ram@News Метни ме :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари