Alter Ego Публикувано на Август 11 Report Share Публикувано на Август 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Абе щом Яница е намесена, хит ще е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не ми хареса. Яница народно ли пее, чалга ли пее? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Абе щом Яница е намесена, хит ще е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не ми харесва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Най-слабия проект на Карлито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Много весел и забавен проект! От второто слушане песента зарибява много. Все пак идва много по-слабо от "Бомбата". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Изобщо не ми хареса. Твърде е нежен тоя. Включването на Яница е много странно и не на място, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Как Принцеса Яни се е съгласила да се включи в това?! Нейният глас е единственото яко нещо в проекта! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Абсолютно неслушаем цигански отсвир. Куплетите ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 И Яница не може да помогне на тоя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Много е хубава песента, избухващ аранжимент, на мен много ми харесва! Хубаво е, че е работил изцяло с нов екип и за музика, и за текст, и за клип, така пише в инфото. Включването на Яница е супер, много як текст в нейната част, в клипа също ми харесва плакатът й. :1000 (29): Отлично е всичко според мен. Не ми хареса. Яница народно ли пее, чалга ли пее? На мен ми е в стил авторска песен на фолклорна основа, така се зароди автентичният поп-фолк в първите години на Пирин Фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Много тъпа . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Музиката и аранжимента са на Егли Марини, албанец. Има доста негови хитове , "Нямам забележка" и "Не безпокойте" на Емануела са негови, "Цветина-The Best" и на Елица-"Дали това е любовта" също са му сред песните, на Алисия и Revolt - Lover Number One. Ще се чуят доста негови неща тази година. Иначе на мен не ми харесва песента, дори факта, че е Яница там не помага по никакъв начин. Клипа е приятен, бих казал най-добрия на Карлос. Тая година клиповете по-хубави от песните бе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 По принцип не харесвам цигании, но тая песен е яка, текстът е добър. Ако нямаше такъв мазен отсвир щеше да е още по-добре. Партията на Яни е брутална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Кофти. Това не бих си го пуснал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Абе тоя Карлос и в двете компании ли е? В другата компания певиците и те от същия автор са им последните песни. Сега и той.. И участията му пише. Странно :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 ауу пръсна, много яко парче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Готино е парчето, клипа е много свеж и интересен от към идея Хартиената Яница пръска :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Това ако беше в ръцете на Теди/Азис/Фики щеше да е огромен хит. Текста куца, музиката е много яка. Павияни скандализира! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Супер яка песен, Яни се включва много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Хич не става. Едва о изгледах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Интересна мелодия, добре аранжирана. На Карлос сякаш не му отиват мазни песни, обаче. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тази определено не става, предпочитам песните му отпреди "Бомба" и желанието да стане актуален с кючеци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.