Balm*in Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Напротив, той е най-добрия модератор Бях! Сега съм го оставил маниака да се вживява в ролята на Бог... че му беше мечтата на живота да има права... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Fast не мисля, че е злобен. Просто може би го изнервяме като не харесваме Преслава, но всеки си има мнение. Забелязах малко по-различно отношение към феновете на Галена, може би е само в моите очи. И мен ме дразни като хейти Галена, но не го банвам.... защото не мога :roll1: А и все пак си върши работата и тва, към което е поел ангажимент. Макар и малко да е обсебен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Бях! Сега съм го оставил маниака да се вживява в ролята на Бог... че му беше мечтата на живота да има права... От 2014 е пускал теми да се махнат правата на определени модератори и да се дадат на други Не ме интересува, пускам тема, абсолютно ще я направя 1:1 като неговите ДВЕ за теб - даже в едната беше забранил на някакви хора да гласуват, че ти били близки . Не искам да му се махнат правата, а да се кротне, но като му гледам наглото отношение, май ще се случи само ако отново е обикновен потребител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 От 2014 е пускал теми да се махнат правата на определени модератори и да се дадат на други Не ме интересува, пускам тема, абсолютно ще я направя 1:1 като неговите ДВЕ за теб - даже в едната беше забранил на някакви хора да гласуват, че ти били близки . Не искам да му се махнат правата, а да се кротне, но като му гледам наглото отношение, май ще се случи само ако отново е обикновен потребител. Беше забранил на мен, Таня и още някой, защото Ноле ни беше поздравил с песен в чата. ;Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз пак нищо не разбрах. Момо е направил модератори едни хора, а искали и други? Имат мерак да се правят на директори на зоопарка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ако визираш мен, нямам никакво желание да ставам модератор, бях предложена от момо, но сама бях казала още преди това, че за мен това би било наказание Но не толерирам да се банват хора за глупости и да се налага цензура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Бях! Сега съм го оставил маниака да се вживява в ролята на Бог... че му беше мечтата на живота да има права... Да, да личи си, че това осмисля живота му. Жалка история Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари