Gomez Публикувано на Август 16 Report Share Публикувано на Август 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Доста тъп текст. На моменти все едно гледам клипа на Джена към последната й песен. Гласът му е ужас, поне да беше изръмжал малко в стил Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Песента не е лоша, но самият Благо адски противен ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 4 минути - загуба на време. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Частта на Славена е много приятна, другото не става. Благо е симпатяга, но тия опити да се прави на мъжкар са смешни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Биолчев стана бетер Оцко да дава страшни композиции на бездарници. Поне да си беше изравнил селския тен на потник този. "Бръм-бръм, дрън-дрън пуф-паф" ?!??!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Косата ми настръхва при всяко "ше", което чувам... Зле! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Много е неприятен Благо Да се отказва докато е време Иначе предната му песен не беше зле Тази е малко скучна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не е лоша песента, но много ми прилича на друга песен, не мога да се сетя за коя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не е лоша песента, но много ми прилича на друга песен, не мога да се сетя за коя Теодора- Моят номер, или както там беше гръцкият оригинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.