Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Опа, семейство. Хопа, крем лицемерие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 опаааа Миглена ги почвааа хахахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Глория ще ги разбие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 опаааа Миглена ги почвааа хахахха А дано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Миглена се раздвижи и веднага стана интересно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Това със споразумението от преди една година ми намирисва, че сега го измислиха, за да не им сипят хората. Аджеба преди една година за какво да я канят? Поредната известна с това, че е дъщеря на баща си. Журналист била... Ае моля... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Остават Кака Лара, мъжът й... Други? Явно няма да има естрадни този сезон, освен ако не са запазили Силвия Кацарова за края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Стереото каза, че ще има 2 чалгарки.. дано да е така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Остават Кака Лара, мъжът й... Други? Явно няма да има естрадни този сезон, освен ако не са запазили Силвия Кацарова за края. 13 са май до сега? Ами и чуждата звезда уж днес ще влиза... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Сигурно наистина другата чалга певица е Есил Дюран, те с Рени са си дружки. За Емануела вече се съмнявам, но може нея да са оставили последна... За момента подборът на по-голямата част от съквартирантите не ми харесва изобщо, не съм сигурен дали сезонът ще е силен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Как така няма плейметки още ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И аз искам Емануела и Кучков. И някой по-така мъж, че само смотаняци вкараха. При жените поне е Надя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Как така няма плейметки още ? Как да няма? Нали Кучков ще влезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Аз се съмнявам Емануела да влезе. А детенцето и? Едва ли ще го остави.. ама знам ли де за пари са готови на всичко. Надявам се на Деленкаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Сезонът на водещите - вече 5 или 6 станаха. ;дд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Лара е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Сезонът на водещите - вече 5 или 6 станаха. ;дд И аз това виках на майка ми. Само такива ги навъдиха вътре.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Повечето чакат да влезе Жорето Кучков. Ужас. Докъде го докарахме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Лара ме кефи, колоритна е... Нарежда се до първоначалните ми фаворити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Кака ми Лара ми хареса, ако е откачена ще ми е фаворит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мале много са ми противни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ще има ли Кака е Скандал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Лара е яка. Многоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 То всеки дето вкарват е водещ Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мноооооого скучен сезон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари