Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Още една кака, още един водещ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И аз това виках на майка ми. Само такива ги навъдиха вътре.. Айде още една хахаахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 О, не очаквах и Кака Лили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Пълна скука до момента, събрали са лицата на телевизията майка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 ОМГ, да не е имало чистка в БНТ и за тва да са се прехвърлили тука? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Малки сте, нормално да не познавате водещите от златните години на 80-те и 90-те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И тази заплаши с дела и адвокати! Нареди ми се в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Малки сте, нормално да не познавате водещите от златните години на 80-те и 90-те. И аз съм малък, но точно това се опитвах да обясня на един фр. :д Кака Лили много миличка изглежда :з Кака Лора ме кефи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И тази заплаши с дела и адвокати! Нареди ми се в топ 3. Усещам, че тази ще скандализира Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мирише на нефталин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Усещам, че тази ще скандализира Определено. За мен това ще е новата Ваня Червенкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Таргета на Брадъра тази година е съвсем различен ми се струва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Самурай, Самурай... така ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Казах ви за тоя АлекСандър. Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Alek Sandar ли е втората чалгарка? :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Отвратителен е този #purvoto #homo #za #dnes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Срам и погнуса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Хаха тази ме кефи. Вика на Явор "аа ама как си се направил като актьор" А на Жана "теб те знам самурай, самурай" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Срам и погнуса! Кой го казва axaxaxaxaxa Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Тоя е потрес, сигурно ще напусне къщата мигом Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Двете Каки са много готини, и двете са ми фаворитки. Алек Сандър е поредната изненада за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Вика на Явор "аа ама как си се направил като актьор" Оле да На тоя дано да му вкарат някоя дружка да се зарибяват. Жорето например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Кой го казва axaxaxaxaxa Помагай с лайковет бе, не искам Жана да спечели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Очертава се мега тъп сезон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Помагай с лайковет бе, не искам Жана да спечели Що? Жана те кефи ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари