pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Какво е станало с РЕни, че изпуснах малко? Каза, че Вальо Михов бил спечелил Нобелова награда и Биг брадър й каза, че се надяван някой ден и тя да получи, а тя съвсем внезапно се присети за концерта мост на Балканите с Мирослав ИлИЧ и Шабан ШаулИЧ и ей така взе да разказва. Пълен потрес е тая жена, толкова е изпаднала, че няма на къде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Какво е станало с РЕни, че изпуснах малко? Ами беше се препънала на влизането в къщата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Каза, че Вальо Михов бил спечелил Нобелова награда и Биг брадър й каза, че се надяван някой ден и тя да получи, а тя съвсем внезапно се присети за концерта мост на Балканите с Мирослав ИлИЧ и Шабан ШаулИЧ и ей така взе да разказва. Пълен потрес е тая жена, толкова е изпаднала, че няма на къде. И че Нобеловата награда била най-голямата награда в България?!?!?!?!? Това е голяма излагация... голяма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Аделина от миналия Big Brother e писала: Ма кви манекенки , кви плейметки , кви " Златки " бе ! Лично и публично искам извинение от Златка Димитрова , на русата не и знам профила , за това ,че съм се хилила и бълвала жаби за тях ! Обачеее... те поне бяха млади ( малки ) и поне са хубави ! Те поне се развиват ... Това Рени е жена на години , живяла по странство , РАЖДАЛА и възпитавала деца бееее ! Искам изпит преди да се възпроизвеждат такива ! Искам химическа кастрация !!! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Рени защо така на няколко пъти захапва Алек Сандар, след като на него разчита да пише песни за съживяващата й се уж кариера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не вярвам Александър да има приятелка извън къщата, баш си е хомо според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не вярвам Александър да има приятелка извън къщата, баш си е хомо според мен. E, много ясно. Тва в България умират от срам да си признаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Той си има приятелка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Той си каза, че има приятелка, но е по-освободен от останалите участници - с други думи, че е би. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Той си каза, че има приятелка, но е по-освободен от останалите участници - с други думи, че е би. Ми защо не каже "Бисексуален съм", ами увърта с изказвания тип "Аз съм освободен". Има доза срам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Кво има да си признава Алек Сандър, то му личи от 10 км... Рени го напада много смешно. Личи си, че има някакъв комплекс и нужда от признание и като го хапе, че е по-малко известен, сигурно се чувства по-успяла. Очаквам да продължава с изтъкванията каква кариера имала, да набута и тук историята за бившия, с която орева всички медии, и да изцепи още някой бисер като тазвечершния. Засега жените са по-интересни. Дано Миглена избухне скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Рени най-ме изкефи като каза 'бих номинирала този, когото смятам за най-малко вип!' Добре, че беше тя да се посмеем, иначе е голяма скука. Тя се усети, че се издъни с нобеловата награда, и за това почна да замазва с Шабан, ама то стана по-зле. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Рени беше известна в Сърбия, но тя вместо да се похвали с някакви продажби на албуми или турнета, изтъква, че имала концерти и дуети с Мирослав Илич и разни такива пиянски ъндърграунд "величия". Да си имала концерт с Цеца или Лепа Брена - ОК! Ама да се хвалиш с Мирослав Илич и Шабан Шаулич, които са фактор само на дрегерите за алкохол... това е тотална липса на реална преценка и виждане за нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ама да се хвалиш с Мирослав Илич и Шабан Шаулич, които са фактор само на дрегерите за алкохол... :1000 (29): :1000 (29): Тя си мисли, че като подхвърли едно-две чужди имена и българите ще я помислят за много вървежна. Иначе е била на една сцена с Брена в Гранд шоу, да беше дала нея за пример. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 :1000 (29): :1000 (29): Тя си мисли, че като подхвърли едно-две чужди имена и българите ще я помислят за много вървежна. Иначе е била на една сцена с Брена в Гранд шоу, да беше дала нея за пример. Това във визитката го каза :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Обаче вижте, че снимката на Рени има над 1,3к лайка! Другите са с по 200-300. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 (редактирано) Лелеееееееееее, Рени е мега зле! Представа нямах, че е толкова тъпа, иначе от 12 години я знам с високото и самочувствие. В един брой на "Нов фолк" имаше заглавие към нейно интервю - "Болно ми е, че съм по - оценена в чужбина". Беше ги изплещила едни простотии - нямала фенове тука, никой не я подкрепял, не била звезда, все подобни простотии. Ама, че е такова самовлюбено, тъпо, ограничено и елементарно парче, нямах представа. Тая чела ли е изобщо нещо, освен жълтата преса.......... Нищо чудно, че злобее по бившите си колежки, Ивана, Глория, Анелия, Гергана, Емилия и Магда не са чак толкова тъпи и прости, че да влизат в това селско предаване. Деси влиза, но тя поне не се държа просташки. Е, изложи се малко по география, но после се поправи. Ама да не знаеш какво е Нобелова награда.......... Деси Цонева да не е алкохоличка? Все е със чаша в ръка. И явно си търси гадже, я вижте ак се държи : Редактирано Септември 12 от Kitty Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Рени е интелигентна , но стана забавно тази вечер. И аз не знаех точно за Нобеловата награда, само съм чувал за нея като име, но това, че не си влязъл да се запознаеш с някакъв конкретен факт не те прави прост! Сега прегледах с един клик разстояние. Бъркат всички природна интелигентност и запознаване на човек с определени кръгове от неща, с глупост, че не знае някакъв единичен факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Природната интелигентност включва и това, ако не знаеш или не си сигурен за нещо, да не го казваш - особено с увереност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Природната интелигентност включва и това, ако не знаеш или не си сигурен за нещо, да не го казваш - особено с увереност. Така е. Опита да се изтъкне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Рени беше известна в Сърбия, но тя вместо да се похвали с някакви продажби на албуми или турнета, изтъква, че имала концерти и дуети с Мирослав Илич и разни такива пиянски ъндърграунд "величия". Да си имала концерт с Цеца или Лепа Брена - ОК! Ама да се хвалиш с Мирослав Илич и Шабан Шаулич, които са фактор само на дрегерите за алкохол... това е тотална липса на реална преценка и виждане за нещата. Шабан Шаулич е име. Фактор на дрегерите, викаш? А Цеца мафиотката на кое е фактор, дето пее "Дидуле" (в превод джиджи-биджи, демек по-зле и от изцепката Карай ме/Еби ме на Рена), но понеже Марина й казала, че е много хубаво това. На акъл същата като Гергана с разсъжденията си за "Твоите думи". И Рена е била в топ 10 по продажби в Сърбия 2000. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Дидуле не е джиджи-биджи, а от рода на агугугу. Гукане на малки деца. Един вид му се подиграва и го дразни - " ". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Дидуле не е джиджи-биджи, а от рода на агугугу. Гукане на малки деца. Един вид му се подиграва и го дразни - " ". О, моля ти се. Нали я видях при Огнйен водещия как се оправдава и как го описа. Като Гергана същата история - "те ми казаха, че за много хубави неща се пее". Те и прасетата ядат каквото им дадеш. Ама това е Цеца, такива грешки са непростими. Същите като тази на Рена тази вечер. Само дето Рена е от информираните чалгарки и не знам дали е случайно или не това объркване. За рейтинг всякакви изцепки си измислят. Особено пр-ът на Рени от завръщането й насам е точно един такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мирослав и Шабан са по-престижни от Брена и Цеца. Ама само за Сърбите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ма кво ми се молиш? :1000 (29): Не значи никви джиджи-биджита. Ти кво си разбрал от интервюто си е твой проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари