adorable Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ма кво ми се молиш? :1000 (29): Не значи никви джиджи-биджита. Ти кво си разбрал от интервюто си е твой проблем. Нещо сме нервни ли? Пусни си интервюто и чуй какво казва самата тя, виж и коментарите. И само вметнах. Темата е за брадъра, не за защити на мафиотки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не, даже сме си много спокойни. Няма кво да си пускам. Гледала съм й ги всичките. Не казва, че значи джиджи-биджи. Ти намеси "мафиотката". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не, даже сме си много спокойни. Няма кво да си пускам. Гледала съм й ги всичките. Не казва, че значи джиджи-биджи. Ти намеси "мафиотката". Намесих я, защото може да носи куфарите на Шаулич. То според Иван и Драгана е кръчмарка, но Цеца и на нея може да й носи куфарите, особено през 90-те. Както и да е. Тия теми си ги разискваме в сръбския раздел. Рени има сериозен комплекс да се изтъква като бясна. Това издава несигурност. Явно защото отдавна е изгубила позиции. Просто е тъжно да си наваксваш пропуснати моменти, докато си в критическата. Иначе е готин човек. Не знам защо преди години беше символ на щастливия семеен живот, а после излиза, че явно не е бил толкова щастлив. Тя тепърва ще я подхваща и тая тема вътре, възможно е да я използва да се изкара жертва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Отказвам се да гледам брадъра. Не знам за вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Погледнах 2-3 клипчета на Рени от предаването, по-красива ми е по-естествена (без много грим) отколко гримирана (така изглежда по-стара) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Шабан Шаулич е име. Фактор на дрегерите, викаш? А Цеца мафиотката на кое е фактор, дето пее "Дидуле" (в превод джиджи-биджи, демек по-зле и от изцепката Карай ме/Еби ме на Рена), но понеже Марина й казала, че е много хубаво това. На акъл същата като Гергана с разсъжденията си за "Твоите думи". И Рена е била в топ 10 по продажби в Сърбия 2000. Като почнеш да защитаваш на автопилот някой се обърквам. Цеца мафиотката, която пее "Дидуле". :1000 (29): Ами да пее, щом има кой да хареса песента. Точно защото Рени е била в ТОП 10 по продажби в Сърбия трябваше да се похвали с това, а не с онзи абсурден концерт с двамата дядовци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Хърка, мирише на прокиш Ирина му казва, че дрехите му миришат, той вика "Имам реакция на краката - от вегетативната нервна система" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Невероятна е Ирина! Дори след като му каза, че мирише той реално не се изкъпа а само краката си изми. Как може да живеят с такъв човек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Хърка, мирише на прокиш Ирина му казва, че дрехите му миришат, той вика "Имам реакция на краката - от вегетативната нервна система" :1000 (29): Ще ме умориш Иначе тая Ирина е такова противно същество...трябваше да й тегли една майна, как ще кажеш така на човека....тъпачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ще ме умориш Иначе тая Ирина е такова противно същество...трябваше да й тегли една майна, как ще кажеш така на човека....тъпачка. А каква е алтернативата? Да им се повдига денонощно и да почнат да го отбягват? По-добре някой смел да се реши и да го каже - белким човека си вземе бележка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 На тоя мазния Алекзандър какъв му е проблемът? То е свикнало само да си прави педалските прически и друго не знае. Ще го отсвирят скоро, май няма да се впише в колективния дух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Е много добре направи Ирина, вместо всички да му говорят зад гърба. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 А каква е алтернативата? Да им се повдига денонощно и да почнат да го отбягват? По-добре някой смел да се реши и да го каже - белким човека си вземе бележка. Обидно е. Аз не бих казала на никой подобно нещо, ако ще да ми идва да си издрайфам червата като стоя до него. Просто ще се постарая да го отбягвам, но не бих могла да го обидя по този начин... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Обидно е. Аз не бих казала на никой подобно нещо, ако ще да ми идва да си издрайфам червата като стоя до него. Просто ще се постарая да го отбягвам, но не бих могла да го обидя по този начин... Ахх, колко си добричка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Алергия от хаус прах пък имал тоя.. пхахахаха. Тотал откачалки са всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Алергия от хаус прах пък имал тоя.. пхахахаха. Тотал откачалки са всички! Едни други прахове обаче не му пречат никак. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Едни други прахове обаче не му пречат никак. :1000 (29): :Д Мега досаден е! Как се опули а накрая взе да премигва на къси и дълги? Мислех, че сд спомина от лигавщината му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Алергия от хаус прах пък имал тоя.. пхахахаха. Тотал откачалки са всички! А към сперма дали има алергия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 pechenko е докарал Миглена до второ място по лайкове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 pechenko е докарал Миглена до второ място по лайкове! И аз си помислих същото хаха Ето все пак постигнаха целта си :Д Беше що горе интересно, но не ме грабва както миналия сезон примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Естествено, че ще му каже, няма да му търпи миризмата на вкиснало, готина е Ирина - зодия Лъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 pechenko и Danger докараха Миглена до второ място по лайкове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Жана изглежда много добро момиче, добре възпитано, интелигентно, ама защо с тая дрога, като я гледам имам чувството, че всяка минута е нашмъркана. Иначе това с Ирина-Софкин - права е, личеше си, че иска да направи добро, за да не се излага. Но малко задълба излишно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Жана изглежда много добро момиче, добре възпитано, интелигентно, ама защо с тая дрога, като я гледам имам чувството, че всяка минута е нашмъркана. Дам... Направи ми впечетление когато Цонева коментира този и онзи Жана как се измъкваше и й беше неудобно да коментира. Още не мога да я разбера играе ли, за да чисти имидж или е обикновено момиче с периодични истерии покрай бялото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Те тия, които употребяват кока често и по-дълго време, дори след като спрат могат да имат психически отклонения и неврози. Жана не изглежда много в час. Прави странни гримаси и движения, както й е зле, изведнъж й става добре, нещо нестабилна изглежда. :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари