adorable Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Рени такава безучастна ли е, или си пази патроните за по-нататък? Като част от пейзажа е - изглежда сякаш й е супер досадно да стои там. Като я дадат в кадър, все нищо не прави или си пипа косата. Много скучен сезон нещо. Въобще и мисиите, и всичко до момента е супер изнасилено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Мен окончателно ме загубиха като зрител. Само, ако има някви скандали, ще си пусна да гледам от нета. Другата година очаквам ВИП Брадър да е в почивка. Поизчерпали са се, а и участниците тази година не стават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Жана май си е взела дозата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тъкмно се зарадвах, че Софкин или Явор може да напуснат а накрая... думи нямам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 А коя беше тази дето се беше заключила в банята с балона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тоя Софкин няма ли да спрат да го показват всяка вечер как си бърше сополите в чаршафа? Тъкмо ям нещо и изведнъж тоя се появява с поредната гнусотия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 А коя беше тази дето се беше заключила в банята с балона? Глория. За първи път я чувам тази честно казано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тоя Софкин няма ли да спрат да го показват всяка вечер как си бърше сополите в чаршафа? Тъкмо ям нещо и изведнъж тоя се появява с поредната гнусотия... СРАМ И ПОГНУСА! Ужасен човек. Как може да живееш с други 17 души и да не се къпеш и подмиваш? Казаха му, че мирише и той си изми само краката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тъпо е тази година. Единствено Ирина ми е симпатична. Имам чувство, че сезона е направен само и само за да покажат Жана колко добра душа е и как вече не е зависима, но то и личи каква наркоманка е просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тъпо е тази година. Единствено Ирина ми е симпатична. Имам чувство, че сезона е направен само и само за да покажат Жана колко добра душа е и как вече не е зависима, но то и личи каква наркоманка е просто. Нищо чудно и да я нагласят за победител. Но то като цяло няма някой много достоен претендент за финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Точно Софкин носи предаването в момента. Ако той излезе ще стане още по-тъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Имам чувството, че се опитват да направят голям хит издънката на Рени. Както и надуват Софкин, за да засилят интереса. Не им се получава според мен, сезона си е слаб. Ако някой е искал да гледа група мрънкащи старци и внуците им - да гледа VIP Brother 2016. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 (редактирано) Изгледах епизодите. Софкин е страшно противен, не може да събуди у мен и зрънце съжаление, че е джудже. Толкова е гнусен, подъл и простовато хитър. Ирина е лицемерка голяма. Не понасям хора като нея. Какво каза за себе си в това предаване до момента? Нищо. Все дава акъл на другите, съвети, обсъжда и дълбае в проблемите на останалите и после показно уж им помага с клишета за живота. Видяхме я колко е "добричка" в мисията с балоните. Вдигна шум за нищо и успя да вкара напрежение в съквартирантите и точно тя "ангела пазител" пося първите дразги. Пълен фалш. Деси, дъщерята на Митко Цонев, не мога да я разбера. Баща й почина толкова скоро, а тя влиза в Брадъра и се държи неадекватно. Загуби баща си, а в мисията с балоните търчи и се хили за някакви си парцалки. НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕЖАЛИШ КОЗМЕТИКАТА и ДРЕХИТЕ СИ ? Баща ти не е до теб вече, а на теб ти пука за някакви вещи? Не мога това да го разбера. Редактирано Септември 18 от Simona. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 От съквартирантите най-харесвам Рени, Жана, Лили Вучкова, Лара Береану и Миглена Ангелова. Не харесвам Ирина- тя е вълк в овча кожа. Софкин определено е интересен и колоритен. А най-омразна ми е Деси Цонева- не може така да се държи при положение че баща ѝ е починал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ирина е най-голямата интригантка, много подмолна жена. Още от едно време ми е неприятна и имах съмнения, че е точно такава. Първо уж искаше да направи услуга на Софкин, като му каже да се изкъпе, и това да си остане само между тях двамата, а после отиде при почти всеки да злослови за него, че нямал хигиенни навици. После това с личните вещи, където пак тя направи интригата. Дано я махнат по-скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Ирина е най-голямата интригантка, много подмолна жена. Още от едно време ми е неприятна и имах съмнения, че е точно такава. Първо уж искаше да направи услуга на Софкин, като му каже да се изкъпе, и това да си остане само между тях двамата, а после отиде при почти всеки да злослови за него, че нямал хигиенни навици. После това с личните вещи, където пак тя направи интригата. Дано я махнат по-скоро. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Вие лично кого определяте за фаворит за финала? Аз не виждам откроен лидер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Вие лично кого определяте за фаворит за финала? Аз не виждам откроен лидер. Нова налага Жана и вероятно тя ще спечели. Фаворитите ми са Лили Вучкова, Миглена и Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Нова налага Жана и вероятно тя ще спечели. Фаворитите ми са Лили Вучкова, Миглена и Рени. И на мен Ренката, но трябва да направи нещо по въпроса да се размърда и да се открои. Милата... Яд ме е. Трябва да се съвземе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Вие лично кого определяте за фаворит за финала? Аз не виждам откроен лидер. Деси Цонева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Деси Цонева С кое те грабва тя точно? Интересно ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Деси Цонева е абсурд да спечели. Mоже би кака Лара. Още е прекалено рано за победители... На мен любимка ми е Миглена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ирина е много готина. Още от визитките тя ме кефи най-много. Интелигентен човек е и не съм забелязал да прави интриги, просто има мнение жената и го изразява, а не седи безучастно. Тя ми е фаворит. Другите са ми много пасивни, все едно ги няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Рени е бетер мебел в тая къща. Жива ли е изобщо или след като Брадър и каза, че има шанс да вземе нобелова награда се е споминала от вълнение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 С кое те грабва тя точно? Интересно ми е. Харесвам я още от преди да влезне в къщата. Адски готина е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари