Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

Емануела е толкова тъпо парче, че ще е интересно с нея. Ще се пооплаче как не и върви с мъжете, че не иска повече деца и т.н., може и да си пореве. Има материал за шоу. Кучков ми е мега гнусен и не искам да го виждам всяка вечер, особено докато вечерям. :helpsmilie:

Май верно ще е Дилена Димитрова :D

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

В страницата на Big Brother казаха, че е певица или се занимава с пеене нещо от сорта.

Според мен наистина ще е Емануела.

Има време, ще видим. Аз искам да е Емануела, още една никому-неизвестна 'звезда' не ни е нужна.

П.С. Дилена е яка, но прекалено напомпана :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Лили е дала списък със заболяванията си и въпреки това Биг Брадър я е направил марионетка? :mf_surrender: И на всичкото отгоре сега я обвиняват, че не искала да си слага ония неща и заради това махат проценти от бюджета? :mf_surrender: Тотална подигравка не само с нея, а и като цяло със съквартирантите!

Сподели в други сайтове

Като е болна да си стои втях! Тя много добре знае, че като влиза в тая игра, трябва да изпълнява мисии. Сори, но това не е благотворително дружество, нито санаториум, и за да вземеш тлъстия хонорар, за който си влязъл, трябва и да правиш нещо, а не само да спиш. После като си вземе пачката, хич няма да е болна, ай сиктир.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Като е болна да си стои втях! Тя много добре знае, че като влиза в тая игра, трябва да изпълнява мисии. Сори, но това не е благотворително дружество, нито санаториум, и за да вземеш тлъстия хонорар, за който си влязъл, трябва и да правиш нещо, а не само да спиш. После като си вземе пачката, хич няма да е болна, ай сиктир.

Точно.

Сподели в други сайтове

Да, то да кажеш, че е някаква звезда, а тя залязла водеща. И тая жена водеше "Неделно междучасие" където деца бяха в отбори и играеха различни неща...

За пръв път виждам лигава жена на толкова години. Тя тая ще излезе по-болна от нашите баби на по 70 години. Петата, окото, стомахът, кръстът, носът.

Сподели в други сайтове

Тя просто иска да си лежи по цял ден, да яде и да не прави нищо.

Няма как да стане.

А когато някои и каже истината или я накара да направи нещо се започва - аз имам това, аз имам онова.

Все пак всеки човек има някакви здравословни проблеми.

Сподели в други сайтове

Преди да влезе тя е предупредила какви проблеми има, договорът е подписан със съгласието и на двете страни т.е Биг Брадър трябва да се съобразява. Тя много добре ги попита съквартирантите- "Какво искате бе, хора?"... Един ден се пожертва заради останалите и ги носи онези неща, но очевидно физически не може повече... Напълно я разбирам!

В мисията с червените и сините ръце Лили се отдаде максимално и не мрънкаше- това значи че е готова на отборна игра, когато условията отговарят на здравословното й състояние.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...