Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Жалко за Алек Сандър, но на практика той беше най-малко интересния от тримата и хората навън не го отразяваха толкова, колкото Миглена и Лили. Нормално да не са го подкрепили много хора.

Жана плаче за него? :o

Сподели в други сайтове

Жалко за Алек Сандър, но на практика той беше най-малко интересния от тримата и хората навън не го отразяваха толкова, колкото Миглена и Лили. Нормално да не са го подкрепили много хора.

Жана плаче за него? :o

Да :D

Сподели в други сайтове

Еййй... ама колко са изкуствени всички, театро гранде отвсякъде. Едни реват, други го обичали... Как пък го заобичаха за една седмица... Ау, много лицемерие, бе!

Александър е най-малко познат, нормално бе така да стане. Той е най-млад и няма защо да съжалява за напускането.

А тая Иринааа... умилква се на Лили, после изпраща Александър страдаща и била учудена. Много двуличие в тая жена на моменти.

Сподели в други сайтове

Лили В. смаза! Хората сякаш имат фетиш към лелки в критическата, които обаче правят шоуто - миналата година кралицата Кичка Б. също смазваше с подкрепа от страна на публиката! :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

''Много се извинявам на тези които са ме номинирали, че не напуснах'' и се смееше.

Лили почва да мачка.

От самото начало си знаех, че тя ще е една от най-интересните! :roll1:

Аз съм доволен, че явно доста хора са вникнали в положението на Лили и са гласували за нея. Но на нея сега ще й е още по-неудобно вътре, дано съквартирантите да не са зле настроени към нея. А Биг Брадър да й дава по-подходящи роли в мисиите.

Чакаме с нетърпение Емануела!

Сподели в други сайтове

От самото начало си знаех, че тя ще е една от най-интересните! :roll1:

Аз съм доволен, че явно доста хора са вникнали в положението на Лили и са гласували за нея. Но на нея сега ще й е още по-неудобно вътре, дано съквартирантите да не са зле настроени към нея. А Биг Брадър да й дава по-подходящи роли в мисиите.

Чакаме с нетърпение Емануела!

Виж колко негативни мнения има за нея обаче. :(

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Еййй... ама колко са изкуствени всички, театро гранде отвсякъде. Едни реват, други го обичали... Как пък го заобичаха за една седмица... Ау, много лицемерие, бе!

Александър е най-малко познат, нормално бе така да стане. Той е най-млад и няма защо да съжалява за напускането.

А тая Иринааа... умилква се на Лили, после изпраща Александър страдаща и била учудена. Много двуличие в тая жена на моменти.

Тя се е надявала Миглена да си тръгне, нали неслучайно я номинира заради посрещането.

Иначе Ирина ако беше свестен човек, колкото е и хубава.... грешка нямаше да има.

Сподели в други сайтове

Виж колко негативни мнения има за нея обаче. :(

Явно нея я подкрепя предимно по-възрастната част от населението- тези които не се мотаят много в интернет, но я помнят от едно време и й съчувстват. А съм сигурен, че все пак и доста млади са я харесали, както предишните сезони беше с Червенкова и Кичка.

Сподели в други сайтове

Тя се е надявала Миглена да си тръгне, нали неслучайно я номинира заради посрещането.

Иначе Ирина ако беше свестен човек, колкото е и хубава.... грешка нямаше да има.

То така беше, но одеве разбрах, че май всички са се надявали Лили да напусне.

Рени е много красива жена, ама след като е с такива бутове, бива ли да си ги показва...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...