Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Че е проста знаех, че е злобна знаех, ама и че е толкова нагла не вярвах. :helpsmilie:

Нямаше да се стига до тук, ако Христьо се бе съгласил на мисията. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Ми и Миглена отказа да бъде куче, много по-нормална мисия от това да се опитват да те сватосат с някого, който ти е неприятен. Тогава обаче мнозинството й се радваше, сега на Христо се ядосва. Двойни стандарти. Особено при положение, че Червената леля много добре знаеше какви ще са последствията от нейното надменно поведение, докато Христо мислеше, че само ще изгубят бюджета.

Ако трябва да бъда сериозна и мен не ме изкефи Христо как отказа мисията, при положение, че му се предложиха редица компромисни варианти.

Сподели в други сайтове

Много ме радва как целия интернет се кефи на Емануела и на всичко, което казва и прави, и само тука Боровинката я хейтва. :1000 (29):

Винаги различна. Винаги наопаки. Мотото ми :3fdb8960598fa63e:

Аз много я харесвах, но не ми харесва каква става покрай леля Меги.

Сподели в други сайтове

Ама разбира се, че онова с кучето беше много по-унизително и абсолютно никой човек, който има поне малко достойнство, не би приел нещо подобно. Христо тук се прави на интересен, или пък може би се опасява, че спонсорката му ще го зареже ако се целуне с Емануела.

Сподели в други сайтове

Ама в случая с кучето и Миглена залога беше глупав.. Глория да се чуела с гаджето си.. И всички и се нахвърляха, обиждаха и какво ли не. Там Глорийка не направи ли напук и тя с шоколадчето? Добре, че беше Ути ли, не помня и аз кой я разубеди.

А тук за бюджет се бориха, а и като казаха да събират всички неща съквартирантите пак се опитаха да го разубедят и той пак отказа.. Можеше с целувката да го измислят някак, да не се целуват точно. Предложиха му вместо Емануела - Надя.. Емии...

Сподели в други сайтове

Че е проста знаех, че е злобна знаех, ама и че е толкова нагла не вярвах. :helpsmilie:

Извинявай, но в момента проявяваш превърналия се в нещо като синдром т.нар. "двоен стандарт". Значи богопомазаният Христо е в правото си да провали една от най-важните мисии, а простата чалгаджийка Емануела няма право...? А на Живков забележката му към Емануела не е ли наглост, при положение, че малко по-рано той саботира мисията им под супер изсмукани от пръстите доводи?

Сподели в други сайтове

Ама разбира се, че онова с кучето беше много по-унизително и абсолютно никой човек, който има поне малко достойнство, не би приел нещо подобно. Христо тук се прави на интересен, или пък може би се опасява, че спонсорката му ще го зареже ако се целуне с Емануела.

Абсолютно излишен персонаж е. Вкаран по никое време, понеже е бил след резервите, и веднага взе да си придава важности. В самото начало го помислих за достолепен, но той се оказва абсолютно скопен. Мълчалив, прикрит, готвещ, никакъв живец няма в него. Изглежда нормално, но не и неустоимо. Имал принципи. Да ти имам принципите. Ако е нещо повече от обикновен актьор с късмет в чужбина, щеше да се хвърли смело в тая елементарна мисия.

Естествено, псевдоморалистите и дилетантите в къщата са на негова страна.

Накрая ще склони да участва и туй то, малко драма да има за рейтинг.

Сподели в други сайтове

Емануела днес просто беше върха. Истинска лидерка!

Рени много ме изкефи като каза "Тоя пък от къде го извадиха". :D :D :D Супер прости са интелектуалците, наистина. Ако беше Миглена или Емануела щяха да говорят за колектива, а сега понеже тоя имал някакъв успех (?) извън България и е от техния лагер си мълчат, въпреки че им взеха всичко. После супер пошло скочиха на Емануела...Мъже били - чисти путки.

Емануела трябва да спечели предаването!

Сподели в други сайтове

Ама в случая с кучето и Миглена залога беше глупав.. Глория да се чуела с гаджето си.. И всички и се нахвърляха, обиждаха и какво ли не. Там Глорийка не направи ли напук и тя с шоколадчето? Добре, че беше Ути ли, не помня и аз кой я разубеди.

А тук за бюджет се бориха, а и като казаха да събират всички неща съквартирантите пак се опитаха да го разубедят и той пак отказа.. Можеше с целувката да го измислят някак, да не се целуват точно. Предложиха му вместо Емануела - Надя.. Емии...

Освен чуването на Глория с гаджето, имаше и други спечелени облаги, а и от тази мисия също зависеше бюджета им. В мисията с Христо се знаеше само за бюджета, всички тези рестрикции като изключването на хладилника, взимането на цигарите и прочие, не бяха споменати. Според мен двете случки са поне равностойни, ако не и тази на Миглена да е по-груба.

Извинявай, но в момента проявяваш превърналия се в нещо като синдром т.нар. "двоен стандарт". Значи богопомазаният Христо е в правото си да провали една от най-важните мисии, а простата чалгаджийка Емануела няма право...? А на Живков забележката му към Емануела не е ли наглост, при положение, че малко по-рано той саботира мисията им под супер изсмукани от пръстите доводи?

Няма право Христо да проваля мисията, забележката му към Емануела беше супер нагла и чак не можех да повярвам, че я отправи. Не е двоен стандарт. По-горе съм се пошегувала за него, но не оправдавам постъпката и претенциите му.

Сподели в други сайтове

Освен чуването на Глория с гаджето, имаше и други спечелени облаги, а и от тази мисия също зависеше бюджета им. В мисията с Христо се знаеше само за бюджета, всички тези рестрикции като изключването на хладилника, взимането на цигарите и прочие, не бяха споменати. Според мен двете случки са поне равностойни, ако не и тази на Миглена да е по-груба.

Боровинке, за пръв път не съм съгласен с теб.

Мисията на Христо беше супер забавна и за пръв път всички се бяха събрали и се смееха от сърце. Щяха да направят нещо интересно и готино, като миналата година. Не знам какво лошо и гадно има в целувката с Емануела, като може да се обърнат с гръб и даже да не се докоснат? Като има такива проблеми с Емануела, да го бяха сменили с Боби и да трябваше да се прегръща гол с Рори. Мисията на Миглена беше гадна, защото трябваше да е кучето на враговете си. В мисията с папагала нали се видя Роро какво гнусно създание е...същото щеше да бъде и с кучето, че и по-зле. Христо е кръгла 0 и не му отива на професията да откаже нещо забавно, което гарантира само позитиви.

Сподели в други сайтове

Абсолютно излишен персонаж е. Вкаран по никое време, понеже е бил след резервите, и веднага взе да си придава важности. В самото начало го помислих за достолепен, но той се оказва абсолютно скопен. Мълчалив, прикрит, готвещ, никакъв живец няма в него. Изглежда нормално, но не и неустоимо. Имал принципи. Да ти имам принципите. Ако е нещо повече от обикновен актьор с късмет в чужбина, щеше да се хвърли смело в тая елементарна мисия.

Естествено, псевдоморалистите и дилетантите в къщата са на негова страна.

Накрая ще склони да участва и туй то, малко драма да има за рейтинг.

Да, супер нагъл и безинтересен. То по физиономията му си личи, че не е в хармония със себе си.

Сподели в други сайтове

Емануела е НАЙ-ГОЛЕМАТА, както се казва! Няма друга, това момиче като излезе от шоуто ще се пръска от покани по предавания, участия и т.н.

Христо, милия не знае какво да каже... Мел Гибсън, приятелката му, имена, сценаристи, режисьори, Холивуд, ми на майка ти липката тогава!

Ебати принцесата, това нямало да прави, онова нямало да прави. Просто чака Емануела да го поздрави с "Малката работи принцеса".

Сподели в други сайтове

Нищо чудно всичко това да беше режисирано.

Едва ли, той Брадъра е много анти-Емануела, не би дал повод на хората за (пореден) път да говорят, че Емануела е безапеционен победител.

Сподели в други сайтове

Емануела малко им направи на тези "випове".

И тоя Христо вика: "Ако не беше запалила цигарата, това нямаше да се случи". Този чува ли е изобщо? Заради него се случи всичко това.

Сподели в други сайтове

Защото той не ги нарече "смотани" и не им наглее злобно в очите. А и защото е нормално на простака да се развикаш, а на по-кроткия да говориш със спокоен тон. Вижте Лили какво го прави в момента.

Лили и Торнев много печелят от тази ситуация.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...