Denis Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Тоя Христо бил гей. Пускат някакви снимки във страницата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Тоя Христо бил гей. Пускат някакви снимки във страницата. И аз подозирах от самото начало. Сега погледнах в страницата. Хм... Има и контра статии обаче - http://kliuki.ws/kakvi-haresva-vsastnost-h...ma-da-ya-ogree/ Не че има значение, но ако това с приятелката са паравани - грозно. Е, често срещано явление е у нас, но нали е възпитаник на холивудската школа. Би следвало да е съвсем друг... Миглена и Емануела май го надушиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 http://izbori.pik.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0...news592662.html Опппаа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 😀😂 И тоя ли гей бе бахму .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Иска ви се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Иска ви се. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Според мен взривът на педерастията в новия век се дължи на женските хормони, с които бъкат пилешкото месо, за да растат кокошките по-бързо. Има една такава теория! Мъже, които все още не сте кривнали от правия път, яжте само домашно отгледани кокошки! За другите вече е късно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Според мен взривът на педерастията в новия век се дължи на женските хормони, с които бъкат пилешкото месо, за да растат кокошките по-бързо. Има една такава теория! Мъже, които все още не сте кривнали от правия път, яжте само домашно отгледани кокошки! За другите вече е късно... Той е на 41, пропуснал я е тази фаза. А жените, които сме яли такова пиле, какви трябва да сме станали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Той е на 41, пропуснал я е тази фаза. А жените, които сме яли такова пиле, какви трябва да сме станали Познавам женени мъже с деца, които са дали фира и след 40. Иначе жените предполагам би следвало да са още по-женствени стръвници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Иска ви се. По себе си ли съдиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Познавам женени мъже с деца, които са дали фира и след 40. Иначе жените предполагам би следвало да са още по-женствени стръвници. Те са гейове от душа, не от пиле. Жените са станали още по-големи лигли. adorable, бъзиках се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 пУти е дъното! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Според вас кого ще изгонят утре? Казаха, че ще са двама. Според мен ще са Борислав и Роро, Боби има голяма подкрепа във Фейсбук, но някак си си мисля, че с гласовете няма да стоят така нещата. Не знам кои искам, Ути ми харесва в някои моменти, в други - изобщо, Торнев напоследък много ми допада, Роро - никога, а Борислав още не мога да го разбера що за птица е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 пУти и Торнев, -2 комплексаря и псевдоинтелектуалеца! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Холивуд, Боливуд, Мел Гибсън, голяма звезда, актьор, световно известен и накрая тръц - участвал в гей филм в Италия. После се чудим защо е това чуждопоклонничество. Вальо: "Кога съм те обидил аз, бе?" Емануела се обяснява нещо и после Вальо вика: "Ти ше ми каеш, мърла!" :1000 (6): Ути пък щял да я съди Миличките, от лишение на цигари, алкохол и сън не знаят какво говорят. Пак ли ще кажете, че чалгарката е права? Да. Емануела е в правото си, защото не можеш да си толкова велик актьор(макар че никой не те знае), да си играл с тоя и оня и не знам къде си още, да ти предлагат някакви сцени, гол до кръста и да целунеш жена, и да откажеш, защото разбираш ли другите са ти под нивото. Защото това, което прави Ицо е точно, защото се мисли за нещо повече и смята, че това ще му е като петно в златната филмография. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Браво на Емануела, как им изважда кирливите рза бързо, бързо на всички. Надя ме разочарова. И тя "интелектуалка" почна да го раздава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не говорех за ситуацията с Христо, а за това как крещеше на Вальо. На Христо са прави да му се ядосват, най-много ми харесва как реагира Торнев. Вальо й отвърна "мърла" много по-късно, тя се държеше отвратително надменно. Между другото й каза и, че за него ще е кощунство да я пипне, като са я пипали хиляда и той не иска да е хиляда и първия, но това не се чу от крясъците Надя много хубаво се включва напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Задължително (п)УТИ да напусне! Боби искам да остане,даже искам той и Емануела да стигнат до финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Според мен няма да изгонят Ути, заради скандалите им с Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Христо се снимал в гей филм и айде, гей бил. :1000 (29): Не го харесвам тоя, ама, мислете преди да пишете. ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Боби е скучен, ама искам да се спаси, които и да си тръгнат от останалите 3-ма ще е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Христо се снимал в гей филм и айде, гей бил. :1000 (29): Не го харесвам тоя, ама, мислете преди да пишете. ;д Аз казвам какво са пуснали и пишат във страницата на Вип-а. Какво ми се правите? Искало ми се, мечтаел съм, да съм мислил като пиша...Я се успокойте малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Ех, как ме е яд, че не дадоха Урина, когато обявиха резултатите :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Аз казвам какво са пуснали и пишат във страницата на Вип-а. Какво ми се правите? Искало ми се, мечтаел съм, да съм мислил като пиша...Я се успокойте малко. И аз точно това написах. И аз констатирах факти от страницата и противоречиви статии от нета. Умрял някой да мечтае за Христо. Аз имам подозрения за него не от това, че се е снимал в гей филм, а от съвсем други индикации. Разбира се, възможно е и да грешим. Просто Христо е от онзи тип скрити лимонки. Проблем му е да изиграе любовна сценка с Емануела, пък се е съгласил да участва в гей продукции, без значение гей ли го е играл или не. А ако всичко това е постановка, въобще няма смисъл да го обсъждаме. Само не знам защо една постановка им е по-важна от реалния имидж. Щото и Явор май изпълни някаква роля, но сега всички ще го сочат с пръст и ще му се отрази на работата определено, макар да си мисли обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 На майтап го написах това, че ви се иска Христо да е гей, не съм вярвала, че трябва да се обяснявам за такова нещо. Ако иска и травестит да е, въобще не ми е толкова интересен, че да се изпокарам с вас :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари