Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тоя Христо бил гей. Пускат някакви снимки във страницата.

И аз подозирах от самото начало. Сега погледнах в страницата. Хм...

Има и контра статии обаче - http://kliuki.ws/kakvi-haresva-vsastnost-h...ma-da-ya-ogree/

Не че има значение, но ако това с приятелката са паравани - грозно. Е, често срещано явление е у нас, но нали е възпитаник на холивудската школа. Би следвало да е съвсем друг...

Миглена и Емануела май го надушиха.

Сподели в други сайтове

Според мен взривът на педерастията в новия век се дължи на женските хормони, с които бъкат пилешкото месо, за да растат кокошките по-бързо. Има една такава теория! Мъже, които все още не сте кривнали от правия път, яжте само домашно отгледани кокошки!

За другите вече е късно... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Според мен взривът на педерастията в новия век се дължи на женските хормони, с които бъкат пилешкото месо, за да растат кокошките по-бързо. Има една такава теория! Мъже, които все още не сте кривнали от правия път, яжте само домашно отгледани кокошки!

За другите вече е късно... :3fdb8960598fa63e:

Той е на 41, пропуснал я е тази фаза. :D

А жените, които сме яли такова пиле, какви трябва да сме станали :D

Сподели в други сайтове

Той е на 41, пропуснал я е тази фаза. :D

А жените, които сме яли такова пиле, какви трябва да сме станали :D

Познавам женени мъже с деца, които са дали фира и след 40. :confused:

Иначе жените предполагам би следвало да са още по-женствени стръвници.

Сподели в други сайтове

Познавам женени мъже с деца, които са дали фира и след 40. :confused:

Иначе жените предполагам би следвало да са още по-женствени стръвници.

Те са гейове от душа, не от пиле. :Vishenka_05:

Жените са станали още по-големи лигли. :3fdb8960598fa63e:

adorable, бъзиках се? :D

Сподели в други сайтове

Според вас кого ще изгонят утре? Казаха, че ще са двама.

Според мен ще са Борислав и Роро, Боби има голяма подкрепа във Фейсбук, но някак си си мисля, че с гласовете няма да стоят така нещата.

Не знам кои искам, Ути ми харесва в някои моменти, в други - изобщо, Торнев напоследък много ми допада, Роро - никога, а Борислав още не мога да го разбера що за птица е.

Сподели в други сайтове

Холивуд, Боливуд, Мел Гибсън, голяма звезда, актьор, световно известен и накрая тръц - участвал в гей филм в Италия.

После се чудим защо е това чуждопоклонничество. :slapin:

Вальо: "Кога съм те обидил аз, бе?"

Емануела се обяснява нещо и после Вальо вика: "Ти ше ми каеш, мърла!" :1000 (6):

Ути пък щял да я съди :roll1: Миличките, от лишение на цигари, алкохол и сън не знаят какво говорят.

Пак ли ще кажете, че чалгарката е права?

Да. Емануела е в правото си, защото не можеш да си толкова велик актьор(макар че никой не те знае), да си играл с тоя и оня и не знам къде си още, да ти предлагат някакви сцени, гол до кръста и да целунеш жена, и да откажеш, защото разбираш ли другите са ти под нивото. Защото това, което прави Ицо е точно, защото се мисли за нещо повече и смята, че това ще му е като петно в златната филмография.

Сподели в други сайтове

Браво на Емануела, как им изважда кирливите рза бързо, бързо на всички. Надя ме разочарова. И тя "интелектуалка" почна да го раздава.

Сподели в други сайтове

Не говорех за ситуацията с Христо, а за това как крещеше на Вальо. На Христо са прави да му се ядосват, най-много ми харесва как реагира Торнев.

Вальо й отвърна "мърла" много по-късно, тя се държеше отвратително надменно.

Между другото й каза и, че за него ще е кощунство да я пипне, като са я пипали хиляда и той не иска да е хиляда и първия, но това не се чу от крясъците :roll1: Надя много хубаво се включва напоследък.

Сподели в други сайтове

Христо се снимал в гей филм и айде, гей бил. :1000 (29):

Не го харесвам тоя, ама, мислете преди да пишете. ;д

Аз казвам какво са пуснали и пишат във страницата на Вип-а. Какво ми се правите? Искало ми се, мечтаел съм, да съм мислил като пиша...Я се успокойте малко.

Сподели в други сайтове

Аз казвам какво са пуснали и пишат във страницата на Вип-а. Какво ми се правите? Искало ми се, мечтаел съм, да съм мислил като пиша...Я се успокойте малко.

И аз точно това написах. И аз констатирах факти от страницата и противоречиви статии от нета.

Умрял някой да мечтае за Христо. Аз имам подозрения за него не от това, че се е снимал в гей филм, а от съвсем други индикации. Разбира се, възможно е и да грешим. Просто Христо е от онзи тип скрити лимонки. Проблем му е да изиграе любовна сценка с Емануела, пък се е съгласил да участва в гей продукции, без значение гей ли го е играл или не.

А ако всичко това е постановка, въобще няма смисъл да го обсъждаме. Само не знам защо една постановка им е по-важна от реалния имидж.

Щото и Явор май изпълни някаква роля, но сега всички ще го сочат с пръст и ще му се отрази на работата определено, макар да си мисли обратното.

Сподели в други сайтове

На майтап го написах това, че ви се иска Христо да е гей, не съм вярвала, че трябва да се обяснявам за такова нещо. Ако иска и травестит да е, въобще не ми е толкова интересен, че да се изпокарам с вас :Д

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...