Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Отдавна съм го осъзнал и признал и пред себе си, и пред родители, приятели и съм ок. Не се правя на нещо различно като половин България, но и не съм от типичните представители на това community. Скачам така срещу Емануела не заради нея самата и не заради Рени или нещо друго, а заради това, че години наред се изморих да обяснявам, че не съм типичния чалгафен, и да защитавам това съсловие. Но одеве като ги видях тия фенове на Емануела и... Не знам. Хората имат основание да мразят и чалгата, и гейовете. Тъпото е, че обединяват под общ знаменател и трудно могат да погледнат на теб различно и да съдят за теб по самия теб, а не по музикални пристрастия и ориентации.

Темата не е за мен обаче. :1000 (29):

Ами да....Не си типичният "чалгар", нито пък гей...Ти си умен човек и би било добре ако хората те оценят според интелекта ти...Но в България това е трудна, да не кажа невъзможна задача.

Обаче и аз искам да се присъединя към тези, които ти казват, че прекалено много се вживяваш в защитата на Рени. И тука паднаха много маски, подобно на тази, която падна отдавна и по отношение на другата ти любимка - Глория. Само че Гло не е толкова тъпа, и не е и толкова бедна и без гордост и достойнство, за да си продаде всичката градена с години репутация за някакви пари (дори и милиони да бяха). Представяш ли си я Гло вътре - това никога няма да стане, да в видят всички каква е фалшива, лицемерна, та тя един ден няма да издържи да е истинска и без пози и муцуни - то колкото и да се стараеш, и да се опитваш, все някога ще ти лъсне истинското лице....Представям си я ако я засегнат дори леко и безобидно какъв вулкан ще изригне, какви погледи като стрели ще им мята, как ще ги нарежда и тя, въобщеееее ако участваше - след излизането си щеше да е мразена, колкото Ирина, че и повече, обзалагам се.....Но тука се размечтах!

Разликата обаче между Рена и Гло е, че Рена го закъса финансово, лично, професионално и въобще....мислеше си, че е на дъното, а всъщност вече дълбае под него. Преди да влезе там и аз бях от наивните и заблудените, които си мислеха, че тя е усмихната, чаровна, лъчезарна, стойностна, добра, мила, готина, успяла и какви ли още не хубави определения бих й дал...БИХ.....вече не....какво като обичам толкова нейни песни и най-хубавите години от живота ми са се случвали на нейни песни? Тя дори на абитуриентския ми бал пя и тогава беше в зората на кариерата си, имаше само един албум и след като го изпя, започна и сръбско и какво ли още не....Имах невероятно мнение за нея, но уви - гадният живот, нещастието, изгубеното славно минало, годинките, завистта и злобата си казаха думата....И на всичкото отгоре е й лицемерна, на всяка манджа мерудия, нетактична не заради директност, а заради вмешателство в чужди разговори без да й се иска мнение, честа смяна на настроения, интереси....И наистина си мисля, че тя си вярва, че Ирина, Вальо, Ути и т.н. псевдоинтелектуалци ще й помогнат след шоуто кой с реклама, кой с пари, кой с участия....Заблудена жена, те няма да я погледнат повече, все едно никога не са я познавали, ясни са ми такива хора, но тя горката овчица....Само как каза:Добре че се махнала Лара, та най-сетне да се докоснела до това ПРЕКРАСНО СЪЩЕСТВО - Ирина....Малееее след тая реплика Рени тотално ми падна в очите....Тая Ирина да не е Света Богородица ма уоуууууу, как смееш да я извисяваш така - тая дето е никаква, известна с кражба на мъже и правеща кариера, благодарение на връзките на мъжа си....И по тоя начин Рени смачка и унижи себе си - че тя е по-долу от неква псевдо-випаджийка-света вода ненапита - г-жа Тенчева....Има ли смисъл да продължавам....Колкото и да си пристрастен, отвори си очите, Стеф.....Как аз да защитя пред приятели Рена след всички тъпизми за Нобел, Гинест, саркасцизъм, траките и прочее....Ами повярвай ми, умен човек съм, с две висши и много постижения, ама акълът ми не може да роди защита за Рени....

Сподели в други сайтове

....и затова предпочитам мои любимци да не влизат в предавания като Вип Брадър, че поне да си живея с илюзията, че са добри и почти съвършени хора, за каквито съм ги мислел преди да влязат. Защото после ореолът изчезва и се появяват рогата и грамааааадното разочарование.

Сподели в други сайтове

И само още нещо да ви кажа - Рени страда от мания за величие, самохвалство и въобщееее умира за комплименти, не може да приеме, че вече не е млада и актуална звезда, и понеже малко реални фенове са й останали, пише по разни форуми от измислени никове (фалшиви регистрации, които си прави тя) и пише уж че са нейни фенове, а тя сама си се хвали. Знам го със сигурност, хващал съм я в Сигнал, и най-вече преди в Нов фолк....Дори си правеше някакви неадекватни реклами от сорта на: "Рени, получих картичките и плакатите с автограф, и албума ти, и всичко, ти си прекрасна, най-любимата ми певица, само теб, Глория и Десислава признавам..." и също пишеше и гадни коментари за най-актуалните като Галена, Преслава, Джена, Андреа, Елена, Ивана и т.н. Въобще - пародия....И кого е лъжела? СЕБЕ СИ. Малоумна жена.

Сподели в други сайтове

Ами да....Не си типичният "чалгар", нито пък гей...Ти си умен човек и би било добре ако хората те оценят според интелекта ти...Но в България това е трудна, да не кажа невъзможна задача.

Обаче и аз искам да се присъединя към тези, които ти казват, че прекалено много се вживяваш в защитата на Рени. И тука паднаха много маски, подобно на тази, която падна отдавна и по отношение на другата ти любимка - Глория. Само че Гло не е толкова тъпа, и не е и толкова бедна и без гордост и достойнство, за да си продаде всичката градена с години репутация за някакви пари (дори и милиони да бяха). Представяш ли си я Гло вътре - това никога няма да стане, да в видят всички каква е фалшива, лицемерна, та тя един ден няма да издържи да е истинска и без пози и муцуни - то колкото и да се стараеш, и да се опитваш, все някога ще ти лъсне истинското лице....Представям си я ако я засегнат дори леко и безобидно какъв вулкан ще изригне, какви погледи като стрели ще им мята, как ще ги нарежда и тя, въобщеееее ако участваше - след излизането си щеше да е мразена, колкото Ирина, че и повече, обзалагам се.....Но тука се размечтах!

Разликата обаче между Рена и Гло е, че Рена го закъса финансово, лично, професионално и въобще....мислеше си, че е на дъното, а всъщност вече дълбае под него. Преди да влезе там и аз бях от наивните и заблудените, които си мислеха, че тя е усмихната, чаровна, лъчезарна, стойностна, добра, мила, готина, успяла и какви ли още не хубави определения бих й дал...БИХ.....вече не....какво като обичам толкова нейни песни и най-хубавите години от живота ми са се случвали на нейни песни? Тя дори на абитуриентския ми бал пя и тогава беше в зората на кариерата си, имаше само един албум и след като го изпя, започна и сръбско и какво ли още не....Имах невероятно мнение за нея, но уви - гадният живот, нещастието, изгубеното славно минало, годинките, завистта и злобата си казаха думата....И на всичкото отгоре е й лицемерна, на всяка манджа мерудия, нетактична не заради директност, а заради вмешателство в чужди разговори без да й се иска мнение, честа смяна на настроения, интереси....И наистина си мисля, че тя си вярва, че Ирина, Вальо, Ути и т.н. псевдоинтелектуалци ще й помогнат след шоуто кой с реклама, кой с пари, кой с участия....Заблудена жена, те няма да я погледнат повече, все едно никога не са я познавали, ясни са ми такива хора, но тя горката овчица....Само как каза:Добре че се махнала Лара, та най-сетне да се докоснела до това ПРЕКРАСНО СЪЩЕСТВО - Ирина....Малееее след тая реплика Рени тотално ми падна в очите....Тая Ирина да не е Света Богородица ма уоуууууу, как смееш да я извисяваш така - тая дето е никаква, известна с кражба на мъже и правеща кариера, благодарение на връзките на мъжа си....И по тоя начин Рени смачка и унижи себе си - че тя е по-долу от неква псевдо-випаджийка-света вода ненапита - г-жа Тенчева....Има ли смисъл да продължавам....Колкото и да си пристрастен, отвори си очите, Стеф.....Как аз да защитя пред приятели Рена след всички тъпизми за Нобел, Гинест, саркасцизъм, траките и прочее....Ами повярвай ми, умен човек съм, с две висши и много постижения, ама акълът ми не може да роди защита за Рени....

Прав си, действително живеем в доста криворазбрана нация и предразсъдъците и рамките много ни пречат. За съжаление все на някого трябва да се оправдаваш за това, което си или не си, защото той живее с някакви наизустени представи за живота и т.н. Друга тема на разговор.

Въпреки всичко аз мисля, че Рени е добър човек и може да изплува. Иначе не съм й някакъв фен. Просто се опитах чисто човешки да я разбера и исках да кажа, че Емануела не е много по-различна само защото си трае за едно, а за друго се обажда.

Ема можеше да си облече един готин тоалет, да седне на рояла, някой да й акомпанира и тя да забие това на живо:

Вместо това с какво защити гилдията си? Да, не я оплю, но не я и отсрами - просто подсили чалга клеймото. Не се искат много акъл и усилия, за да ги затапиш тия "интелектуалци" само с едно щракване на пръст и същевременно демонстрирайки финес с едно елегантно изпълнение. Няма нужда от вербални защити дори.

Иначе, признавам, постът ти ме накара да се замисля сериозно за някои неща и ти благодаря.

Сподели в други сайтове

Прав си, действително живеем в доста криворазбрана нация и предразсъдъците и рамките много ни пречат. За съжаление все на някого трябва да се оправдаваш за това, което си или не си, защото той живее с някакви наизустени представи за живота и т.н. Друга тема на разговор.

Въпреки всичко аз мисля, че Рени е добър човек и може да изплува. Иначе не съм й някакъв фен. Просто се опитах чисто човешки да я разбера и исках да кажа, че Емануела не е много по-различна само защото си трае за едно, а за друго се обажда.

Ема можеше да си облече един готин тоалет, да седне на рояла, някой да й акомпанира и тя да забие това на живо:

Вместо това с какво защити гилдията си? Да, не я оплю, но не я и отсрами - просто подсили чалга клеймото. Не се искат много акъл и усилия, за да ги затапиш тия "интелектуалци" само с едно щракване на пръст и същевременно демонстрирайки финес с едно елегантно изпълнение. Няма нужда от вербални защити дори.

Не съм съгласен. Рени като се опита да защити чалгата да не би да успя? Когато изправена каза на Торнев: то и едно време било така с музиката, имало си стойностни като Бийтълс и т.н.и изведнъж се появила голата Сабрина и запяла Бойс Бойс Бойс....Ама оня козел нищо не му трепна братче, какво да спориш с такива хора, това е все да спориш с Фокси - дори да имаш най-умните доводи, той си знае неговото братче и това е!

Освен това, Емануела е влезнала сама за себе си, като самостоятелен играч, и не е длъжна да живее там с тези хора, за да изпълнява мисия:"Аз ще докажа, че фолк певиците не сме това, за което ни мислят и ще отсрамя жанра и ще пея свестни песни". Повярвай ми тия хора не биха сметнали за стойностни нито тази посочена от теб балада, нито "Празни думи", нито"Да си плащал", нито "Нищо не знаеш" (любима на много попаджии и металисти -мои приятели между другото), така че няма СМИСЪЛ, разбираш ли? Това са коне с капаци и тя го разбра от първия ден. На нейно място и аз не бих се плюнчил и впрягал излишно....Тия битки за защита на поп-фолка ги завещавам на Емилия Стоянова и Маргито Лозанова...Или пък на някой, на когото ще му платят кинти, за да защитава една загубена кауза. Емануела е там, за да запази феновете си, да привлече нови, да й се вдигне хонорарът, участията, рекламата, позициите, наградите и т.н. - все ползи за нея. Откъде накъде ще мисли за другите - нейни колежки, фирми и т.н. - за цял бранш? Всеки да си носи кръста, тя е длъжна да носи само своя. Вярно, не е най-умната, но определено не е тъпа и за подценяване, даже леко ми се вдигна в очите и за някои неща и постъпки й правя евала. Иска ми се и аз да бях непукист като нея.

Сподели в други сайтове

И между другото - не е до обличане, стил, тоалети, вид песни, вид текстове....Просто това са ограничени хора. И дори Глория и Анелия да бяха влезнали(дето поне първата е еталон за стил, без голотии, кич....а втората беше преди харесвана и от хора, неслушащи поп-фолк), щяха да ги очернят като Емануела, заради някои други неща....Примерно за речника от думи, за липса на знания по история или каквото и да е там, всеки има слаби места....А това разбира се не е предаване за таланти, да пееш, танцуваш и да се разкрива само професионалния ти образ, ами шоу за личности и характери, и за битовизми....Аз признавам - Емануела е гола вода на тема пеене, пее малко по-добре от Андреа и Малина, но все пак е успяла жената, има си някакъв чар и най-вече усет за хитове, много е секси, има силен характер....а май тези качества са по-важни днес, за да оцелееш в този хищен бизнес и още по-хищен свят!

Сподели в други сайтове

p.s. Преслава, Десислава, Азис, Бони, Константин, Райна, Кали и т.н. са истински късмелии, че не са били в този сезон в компанията на тези ужасни "хора". Както прочетох един ден във фейсбук една мисъл:" Нямате мозък, нямате сърца...какви хора сте?". Край на цитата.

Сподели в други сайтове

Не съм съгласен. Рени като се опита да защити чалгата да не би да успя? Когато изправена каза на Торнев: то и едно време било така с музиката, имало си стойностни като Бийтълс и т.н.и изведнъж се появила голата Сабрина и запяла Бойс Бойс Бойс....Ама оня козел нищо не му трепна братче, какво да спориш с такива хора, това е все да спориш с Фокси - дори да имаш най-умните доводи, той си знае неговото братче и това е!

Освен това, Емануела е влезнала сама за себе си, като самостоятелен играч, и не е длъжна да живее там с тези хора, за да изпълнява мисия:"Аз ще докажа, че фолк певиците не сме това, за което ни мислят и ще отсрамя жанра и ще пея свестни песни". Повярвай ми тия хора не биха сметнали за стойностни нито тази посочена от теб балада, нито "Празни думи", нито"Да си плащал", нито "Нищо не знаеш" (любима на много попаджии и металисти -мои приятели между другото), така че няма СМИСЪЛ, разбираш ли? Това са коне с капаци и тя го разбра от първия ден. На нейно място и аз не бих се плюнчил и впрягал излишно....Тия битки за защита на поп-фолка ги завещавам на Емилия Стоянова и Маргито Лозанова...Или пък на някой, на когото ще му платят кинти, за да защитава една загубена кауза. Емануела е там, за да запази феновете си, да привлече нови, да й се вдигне хонорарът, участията, рекламата, позициите, наградите и т.н. - все ползи за нея. Откъде накъде ще мисли за другите - нейни колежки, фирми и т.н. - за цял бранш? Всеки да си носи кръста, тя е длъжна да носи само своя. Вярно, не е най-умната, но определено не е тъпа и за подценяване, даже леко ми се вдигна в очите и за някои неща и постъпки й правя евала. Иска ми се и аз да бях непукист като нея.

Съгласен съм, просто аз съм може би от хората, които не спират да се опитват да покажат на профаните другата страна на чалгата. Че си е пробита кауза, пробита си е. Но и за да преобладава такова мнение, има защо. Знаеш, че преди 10 г. нещата се бяха поизчистили. Дразнещо е, че сега се връщаме назад, за да ни свързват пак с Радка-пиратка ерата.

Сподели в други сайтове

О само се сетих какъв ли смях щеше да е Гло да иде в Брадъра и да каже: "В края на краищА" и Торнев да започне да я е**ва....Или за мекането - правиме, пиеме, ходиме, пееме....Ах, не мога...Две неща няма да видим от нея никога - да се съблече чисто гола за списание и да влезе в Брадъра.

Сподели в други сайтове

Съгласен съм, просто аз съм може би от хората, които не спират да се опитват да покажат на профаните другата страна на чалгата. Че си е пробита кауза, пробита си е. Но и за да преобладава такова мнение, има защо. Знаеш, че преди 10 г. нещата се бяха поизчистили. Дразнещо е, че сега се връщаме назад, за да ни свързват пак с Радка-пиратка ерата.

Недей бе, човек, не се напрягай, тия слова, енергия и действия ги впрегни в някое по-ползотворно начинание, защо се занимаваш с идиоти? Няма да промениш света - това е свръх амбициозно начиние ;) Но като пораснеш още малко, ще започнеш да мислиш и говориш като мен, сигурен съм.

Не знам кое се е поизчистило....На фона на 1000000 бели овци, една черна да има, песимистите все нея ще виждат и няма да се концентрират върху белите. Просто на злобните, песимистични хора не може да им се угоди. Хареса ми една мисъл: "тия песимистите като чашата им е все наполовина празна, да вземат да си я изсипят в една по-малка да е пълна до горе и да спрат да тормозят другите".... :)

Сподели в други сайтове

Нямам намерение и нерви да ви чета комплексарските мнения относно Рени. Само ще кажа, че дори Рени да е една тъпа безхарактерна женица ( по ваши думи) е исренна, поне, заразлика от Емануела! Рени има морал и ценности, дето Емануела изобщо хал хабер си няма от тях. Рени никога не си е лягала с бизнесмени за пари, проекти и охолен живот, а Емануела - с кого ли не преспа - то не беше продуцентски син, Динев, Никола, кой ли не още?!

Да не сравняваме пък хитове, концерти, обич на публиката и уважение, все пак на Рени не са й бутали пари в декултето и по-дупките, а на вашата възлюбена - са!

А факта, че половината от участниците за първи път чуваха името Емануела беше достатъчен, за да се разбере кой колко е постигнал в тоя жанр.

Пайнер ви облъчиха тотално, на първият евтин едвам отварящ устата си парцал сте готови да коронясате и да заплюете тези, които реално направиха нещо за жанра. Какво ви става?

Сподели в други сайтове

Нямам намерение и нерви да ви чета комплексарските мнения относно Рени. Само ще кажа, че дори Рени да е една тъпа безхарактерна женица ( по ваши думи) е исренна, поне, заразлика от Емануела! Рени има морал и ценности, дето Емануела изобщо хал хабер си няма от тях. Рени никога не си е лягала с бизнесмени за пари, проекти и охолен живот, а Емануела - с кого ли не преспа - то не беше продуцентски син, Динев, Никола, кой ли не още?!

Да не сравняваме пък хитове, концерти, обич на публиката и уважение, все пак на Рени не са й бутали пари в декултето и по-дупките, а на вашата възлюбена - са!

А факта, че половината от участниците за първи път чуваха името Емануела беше достатъчен, за да се разбере кой колко е постигнал в тоя жанр.

Пайнер ви облъчиха тотално, на първият евтин едвам отварящ устата си парцал сте готови да коронясате и да заплюете тези, които реално направиха нещо за жанра. Какво ви става?

Това какъв им е сексуалният живот не можем да го знаем на 100%, и не ме й вълнува. (нито пък ти си светил на Рени, но може да си поговориш със Стефан Цирков на тема "Рени и нейните виртуозни креватни изпълнения" хаха).Аз ще ти го кажа директно - всичките са к*рви, то всяка жена е мръсница и това, че някои умеят да го скрият е друго ;) Ако не знаеш какво е казал Наполеон да ти кажа: "Всичко жени са к*рви, само майка ми не е...ама и тя е жена". Айде сега, ако щат и с цяла армия да са спали, аз не съдя хората по това, но понеже ти го правиш - ограничено, тесногръдо и леко комлексирано хлапе си. Да беше прочел първо, че и за Емануела съм казал, че никак не е умна и има глас малко повече от Андреа и Малина....Порасни и тогава ела да се изкажеш пак. Дано го доживея този ден, няма е скоро....

Сподели в други сайтове

Целта на Рени е да се издигне в очите на хората навън като се дистанцира от "чалгата" и се движи с "интелектуалците", но освен да се забива още повече, друго не постига. Изобщо ако има тактика, тя е пълен провал и вместо да извлече позитиви от пребиваването си там, става точно обратното. Жалко, защото много я харесвах и ми се искаше участието й в Брадъра да й даде тласък и да й помогне да си съживи донякъде кариерата. Не очаквах, че е такъв човек, но повечето известни личности, влязат ли там, показват доста нелицеприятната си същност. Глория и Ивана по-добре посмъртно да не влизат, че ще си плюят на 20 годишната кариера за 2 месеца.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Целта на Рени е да се издигне в очите на хората навън като се дистанцира от "чалгата" и се движи с "интелектуалците", но освен да се забива още повече, друго не постига. Изобщо ако има тактика, тя е пълен провал и вместо да извлече позитиви от пребиваването си там, става точно обратното. Жалко, защото много я харесвах и ми се искаше участието й в Брадъра да й даде тласък и да й помогне да си съживи донякъде кариерата. Не очаквах, че е такъв човек, но повечето известни личности, влязат ли там, показват доста нелицеприятната си същност. Глория и Ивана по-добре посмъртно да не влизат, че ще си плюят на 20 годишната кариера за 2 месеца.

Много точен коментар!

За съжаление Рени не знае, че навън масово мразят Ирина и сие...и че по-добре да се беше съюзила с Емануела, че белким й помогне за някое участие или преговаря с Митака за по-добри условия...Е, ще разбере истината прекалено късно - като е вънка и като вече не я признават за нищо така наречените й "приятели", за които рони лицемерни, крокодилски сълзи.

Емануела може да е всякаква, но поне е истинска, държи на мнението си и не се прави, на каквато не е.

А за Глория и Ивана - на същото мнение съм, и предполагам и самите те го осъзнават, не са глупави.

Сподели в други сайтове

Михов що скача от няма и нищо на Емануела? Скарали са се, оправили са се - той каза, а сега положението малко ми напомня на гузен, негонен бяга, дори и да не е напълно такова. :3fdb8960598fa63e:

Започвам да си мисля, че Рени е подписала договор, в който са се споразумели тя да ръси само простотии, а тя да ги накъсват и да ги разпределят във всеки епизод.

Рени скочила срещу Еми, защото и тя имала деца :1000 (10): А голите снимки да не са оставени в онова време и вече да не съществуват? Тотално се изложи, а такъв добър образ можеше да излезе... ама то акъл се иска.

Сподели в други сайтове

Много точен коментар!

За съжаление Рени не знае, че навън масово мразят Ирина и сие...и че по-добре да се беше съюзила с Емануела, че белким й помогне за някое участие или преговаря с Митака за по-добри условия...Е, ще разбере истината прекалено късно - като е вънка и като вече не я признават за нищо така наречените й "приятели", за които рони лицемерни, крокодилски сълзи.

Емануела може да е всякаква, но поне е истинска, държи на мнението си и не се прави, на каквато не е.

А за Глория и Ивана - на същото мнение съм, и предполагам и самите те го осъзнават, не са глупави.

И аз това си го мислих, но после се сетих, че Миглена и Емануела 2 пъти имаха най-висок вот и това беше обявено вътре. Рени сигурно газ пикае, че не е нацелила отбора, а щеше да е прекалено двулично и долно да се преориентира. Не стига, че навън не я бръснат за слива, а и в къщата не успя да се внедри където трябва. Лоша работа.

Сподели в други сайтове

Ами честно казано, аз не виждам дори смисъл да коментираме Рени. Дори да е имала успехи навремето, днес е просто един плазмодий. И не го казвам като обида, Рени с ужасният си нагаждачески характер и злобата си остана без нищо: няма семейство, няма приятели, няма кариера, няма пари. Клубовете не желаят да работят с този бухтолин, а тя непрекъснато обвинява света, че нещата не й се получават. И най - смешното е, че Пайнера още навремето й беше казал да си намери спонсор. Тогава тя опищя света, че искал да я пласира (макар, че не виждам как е възможно това, освен ако самият Митко не иска да плаща на хората да я употребяват), но сега останала на дъното самата Рени е в процес на мазнотене и спринтиране по реалити форматите за да си намери спонсор.

Сподели в други сайтове

Рени удари дъното. Това е. Не знам за какви рестарти говори, за каква кариера, за какви фенове и успехи, като тя самата плю с голееееми храчки на всичко това, което е имала и иска занапред да постигне.

"Аз съм влязла тук да пея"... Алооооо, ехо-то, осъзнай се. Добре те светна Кънчев, че това не е X Factor, ама късно.

Не пускали твоите песни... ама няма да ги пускат, не заслужаваш да ги пускат, защото си вманиачена в себе си и това да завиждаш на успехите на другите.

Сподели в други сайтове

Абе Емануела си е тъпо парче също, може би е една идея по-добре от Рени, но все пак. Работата е там, че Емануела първо е по-хитра и си изигра картите по възможно най-добрия начин, за да извлече максимална полза от участието си, нещо което колежката й не успя да направи. Второ, Ема се държи непринудено и е себе си, а Рени се опитва да се изкара такава, каквато не е. Този фалш дразни хората и не знам как така не го е проумяла вече толкова години. От Ема никой не очаква да говори някакви умни неща, да е чувала за "Великият Гетсби" или да пее "Очи чорние", но и тя няма желанието да го играе интелектуалка. Рени от друга страна обаче, се опитва да се покаже в някаква различна светлина, колко е умна, успешна, как не е типичната фолк певица и т.н., което всъщност й изигра лошата шега, защото цялостното й поведение е продиктувано от това. Ако сравним двете втората има много повече изцепки в стремежа си да излезе от статуквото на чалгарка. Много ще е кофти след това като осъзнае колко е сгазила лука вътре.
Сподели в други сайтове

Вижте това видео и после ми кажете, че Рени не е злобна!!!

https://www.vbox7.com/play:bb8c41f028

С каква ехидна усмивчица и злоба как ги ръси простотиите.

Ограничена е и е супер повърхностна.

А в трийзъра за епизода довечера казва на майка си, ревейки: "Сестра ми, кажи на майка ми, че никога не ми е останало време да й кажа, че я обичам". Боже, Господи! Колко трябва да си тъп... не знам...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...