Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Все още си мисля, че Миглена ще спечели. Това си е трик, за да накарат феновете на Миглена и Емануела да гласуват за първата... надявам се...

Надявай се.. :1000 (29): :dontknow:

Сподели в други сайтове

Все още си мисля, че Миглена ще спечели. Това си е трик, за да накарат феновете на Миглена и Емануела да гласуват за първата... надявам се...

Надеждата умира последна, да видим.

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че от Брадъра така се гаврят със зрителите и особено с тези, които пускат съобщения. Със сигурност нереален вот. Коментарите във фейсбук са стотици и са против Ути, и в полза на Миглена. Цял сезон жената е номинирана и винаги с най-голям вот, заедно с Емануела. Сега изведнъж Ути води на Миглена с 4 процента. Пълен абсурд. Какво целят от Брадъра? В предаването има национален любимец(Миглена) и то категорично през целия сезон - нека бъде всичко реално. Според мен правят този фарс, за да накарат хората харесващи Миглена да пускат още повече съобщения и накрая пак тя ще си е победител, но не знам, така мисля аз. Ако Ути спечели, този път наистина се затвърждава мнението, че предаването е нагласено.

Сподели в други сайтове

Имаш надежда :3fdb8960598fa63e:

Тия си ни въртят както си искат и им вярваме :lol:

Все си мислех, че това са слухове, че е нагласено и т.н. но след като Емануела, че е на трето място..Нямам думи! Треска ме тресе!

Сподели в други сайтове

Все си мислех, че това са слухове, че е нагласено и т.н. но след като Емануела, че е на трето място..Нямам думи! Треска ме тресе!

:1000 (29): Споко де, ще се поболееш. :)) Всичко и навсякъде по телевизията е нагласено, или хайде да го кажем по-интелигентно и не така пропагандно - всичко е режисирано!

Сподели в други сайтове

Ути ще спечели и има един извод от всичко. :1000 (29):

Америка не беше готова за жена президент, България също не е и няма да е готово за жена президент и ето сега и Миглена колкото и силна и непоклатима да изглежда, пак няма да е тя.

Светът още не е готов да даде власт на жените. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...