pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Кой е любимият пенсионер на България? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Бахти ужаса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Старчески дом Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Отвратителен е този #purvoto #homo #za #dnes Не е първото хомо, Роро да не е много хетеро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Най-скучния сезон на брадъра със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много скука, много Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Съвсем очевидно този път се опитват да привлекат и по-зрялата част от аудиторията. Не че предния сезон не ги бяха привлекли добре с комбинация от нови имена като Преслава и легенди като Кичка и Ритон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Май ще съм на "Пееш или лъжеш" Дано поне се напиват и правят сеири. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Пълен потрес!! Половината неизвестни, другата половина скучни...само Рени и Миглена са ми интересни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ще е слаб сезон.. Не че няма да има интересни моменти де, но скуката ще надделява. Дано им дават повече мисии и по-малко да говорят, че не знам кои ще ги гледа. Харесват ми двете каки, Рени, Миглена и Ути горе-долу ми е интересен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Съвсем очевидно този път се опитват да привлекат и по-зрялата част от аудиторията. Не че предния сезон не ги бяха привлекли добре с комбинация от нови имена като Преслава и легенди като Кичка и Ритон. Преслава пък какво ново име е? п.с. Този сезон няма да се гледа, ясно е. Скука, фалш и лицемерие отвсякъде. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Дано поне се напиват Да бе, да вдигнат кръвно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 липсват ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 След като ги видяхме всичките, фаворити са ми Рени, Жана, Миглена, Лара и Лили. Да видим сега какво са измислили за Жана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Може и да стане шоу - бързаме да ги подценяваме. Но е факт, че няма нито една актуална днес голяма звезда. Щом Жана Бергендорф обра лайковете, това е показателно. Младите, които лайкват, знаят най-много нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Преслава пък какво ново име е? п.с. Този сезон няма да се гледа, ясно е. Скука, фалш и лицемерие отвсякъде. Е, в сравнение с Кичка и Ритон (и почти всички от новия сезон) си е нова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 помните ли ?? Кичка: Отдолу има нещо...(оригване) Ох, нещо ми се наби. Здравко: Еми трай си и се радвай сега, набило й се нещо... Кичка: Абе кърфица ми влезе в гъза, бе... Луна: Престани бе, Кичке! Кичка: Оууооооххх... Моника: Добре, дайте да се успокоим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Страхотна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Браво, Жана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жането я нахендриха :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Е НЕЕЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Добре са го измислили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Е добре е първата мисия. Ще е интересно с нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Влизането на ЕМАНУЕЛА ,бе възпрепятствано от технически проблеми,но тя ще влезе в къщата много скоро!❤❤❤ Айде, дано поне това да е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари