Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Има ли някъде клипчета на скандалите, или трябва да се гледа цялото предаване? Нещо интересно случва ли се, че не гледам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Лили е новия аутсайдер. Горката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Има ли някъде клипчета на скандалите, или трябва да се гледа цялото предаване? Нещо интересно случва ли се, че не гледам? Не си струва. По-добре си пусни някой запис на "Бразди"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Рени в началото беше много интересна, особено с онова за нобеловите награди Но сега е скука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Има ли някъде клипчета на скандалите, или трябва да се гледа цялото предаване? Нещо интересно случва ли се, че не гледам? http://www.vbox7.com/user:vipbrother?p=allvideos Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 http://www.vbox7.com/user:vipbrother?p=allvideos Нашата Лили ще е първата изгонена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Рени, макар и да не се обажда много, пак ми е интересна дори и само в кратките сценки с нея. Съвсем очевидно е, че за Лили и Миглена бяха измислени куп логични и нелогични причини да ги разкарат, заради подразнението от привилегиите им. Очевидно те двете и Алек Сандър отиват на номинации. Ще видим кой ще си отиде, със сигурност не искам да са Миглена и Лили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 http://www.vbox7.com/user:vipbrother?p=allvideos Мерси. Сега ще ги прегледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Рени, макар и да не се обажда много, пак ми е интересна дори и само в кратките сценки с нея. Съвсем очевидно е, че за Лили и Миглена бяха измислени куп логични и нелогични причини да ги разкарат, заради подразнението от привилегиите им. Очевидно те двете и Алек Сандър отиват на номинации. Ще видим кой ще си отиде, със сигурност не искам да са Миглена и Лили. Според мен Алек Сандър ще си ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Нашата Лили ще е първата изгонена. Ами... Номинират я заради егоизма, който се засилва от възрастта ѝ. Тя и Кичка беше така, но беше силен играч. Сто пъти я номинираха и остана до края. Кака Лила е бледолик образ. Малко има конформизъм при нея наистина, още на влизане се усети. Тя е като на хотел там. Надя защо зарева? Тя ми изглеждаше стабилна, един от фаворитите ми за финала и изведнъж циври в изповедалнята за едни номинации. И аз се чудя нестабилни ли са тия хора, или играят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Айде, очакваше се Лили и Миглена да се номинират взаимно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Мисля си, че ще махнат Лили Вучкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Нашата Лили ще е първата изгонена. НЕЕЕ! Няма. Александър ще е! Не виждам, какво може още да покаже в шоуто. Безинтересен е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 НЕЕЕ! Няма. Александър ще е! Не виждам, какво може още да покаже в шоуто. Безинтересен е. И аз на това се надявам. Лили е най-мразена и е способна на скандали. Другия е много зле. Нооо.. тва е биг брадър - нищо няма да ме изненада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 И аз на това се надявам. Лили е най-мразена и е способна на скандали. Другия е много зле. Нооо.. тва е биг брадър - нищо няма да ме изненада. Феновете харесват Лили. Вота е положителен и си мисля, че Лили ще е с най-много гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Феновете харесват Лили. Вота е положителен и си мисля, че Лили ще е с най-много гласове. Виж коментарите във фейсбук - повечето са да си тръгне тя. Ще се реве в петък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Не искам да гонят Лили! Не знам дали е егоистична или не, защото очевидно сценаристите не са ни показали всичко и ни го насбутаха чак сега, по време на номинациите... Но добре се видя, че тя няколко пъти беше загрижена за останалите и единия път дори си спука балона в знак на съпричастност (във Фейсбук има страшно много добри коментари за нея в това отношение). Вярно е, че може и да има някои черти в стил Кичка, породени навярно от възрастта и от някогашния звезден статут, но не смятам, че някой в тази къща е съвършен. Дори съм изненадан, че някои доста по-изявени дразнители не получиха повече точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Виж коментарите във фейсбук - повечето са да си тръгне тя. Ще се реве в петък. Някои там пишат, че Лили щяла да бъде спасена с SDI. Нали нейният момент беше с най-много гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Някои там пишат, че Лили щяла да бъде спасена с SDI. Нали нейният момент беше с най-много гласове. Ако беше така щяха да го кажат тази вечер. Много гадно, че нашата фаворитка ще е първата изгонена. Аз се надявах на масов скандал с фалшивата Лара и с почти всички млади са се изпокара. Язък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ако беше така щяха да го кажат тази вечер. Много гадно, че нашата фаворитка ще е първата изгонена. Аз се надявах на масов скандал с фалшивата Лара и с почти всички млади са се изпокара. Язък. Мълчи, ма. Ще ти вдигна скандал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Надявам се Алексанър да излезе. И без това са на животоподдържащи системи в този сезон, нека остане дразнителя, че иначе съвсем на кома ще го ударят! А и кой ще гласува за тоя?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Мълчи, ма. Ще ти вдигна скандал! Скандализирай и гласувай за нея!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Не искам да гонят Лили! Не знам дали е егоистична или не, защото очевидно сценаристите не са ни показали всичко и ни го насбутаха чак сега, по време на номинациите... Но добре се видя, че тя няколко пъти беше загрижена за останалите и единия път дори си спука балона в знак на съпричастност (във Фейсбук има страшно много добри коментари за нея в това отношение). Вярно е, че може и да има някои черти в стил Кичка, породени навярно от възрастта и от някогашния звезден статут, но не смятам, че някой в тази къща е съвършен. Дори съм изненадан, че някои доста по-изявени дразнители не получиха повече точки. И на другите ще им дойде ред. На мен ми допадат Рени (с уговорката да се поразчупи), Надя, Ути. Ирина още не мога да я преценя, хлъзгав персонаж е, противоречив леко. На Жана ѝ пречат емоциите и напушените състояния, иначе е готина, поне в моите очи, до момента. В Деса и кака Лара не виждам нищо женствено, много грубовати ми идват нещо. Алекс е свикнал в съвсем друга среда и условия и в брадъра няма да издаяни дълго. Освен това допринася за това, хората да продължават да имат кофти мнение за гейовете. Торнев ме дразни изключително. Вальо изглежда уравновесен и мъдър мъж, ама и на него не му е там там мястото. Като цяло повечето още на са се събудили. Миглена се очертава да е основният дразнител. Очакваше се от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Колко са ми фалшиви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Абе, в спора Деси VS Жана на коя страна сте? На мен и двете са ми симпатични, и двете ги разбирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари