Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Преди да влезе тя е предупредила какви проблеми има, договорът е подписан със съгласието и на двете страни т.е Биг Брадър трябва да се съобразява. Тя много добре ги попита съквартирантите- "Какво искате бе, хора?"... Един ден се пожертва заради останалите и ги носи онези неща, но очевидно физически не може повече... Напълно я разбирам!

В мисията с червените и сините ръце Лили се отдаде максимално и не мрънкаше- това значи че е готова на отборна игра, когато условията отговарят на здравословното й състояние.

Рени в момента много точно го казва. Говори малко, но истини (освен онова за нобеловите награди :D :D )

Сподели в други сайтове

Рени в момента много точно го казва. Говори малко, но истини (освен онова за нобеловите награди :D :D )

То е вярно, че като си влязъл вътре трябва да си готов за мисии, но в случая Биг Брадър е виновен, че е дал на Лили мисия, на която знае, че тя физически не е способна. И това трябва и съквартирантите да го разберат. Не можеше ли тя да е кукловода, та трябваше да я правят марионетка?

Рени иначе е готина, но в случая съм на страната на Ирина.

Сподели в други сайтове

Аз не знам тя изобщо яде ли, при положение че постоянно спи.

:roll1: :roll1:

Яде, яде. Тия кошници от изповедалнята си ги чака като завещание.

Роро и той е бесен.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...