Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Тва ако е вярно и ако изобщо е възможно, ще е толкова гнусно. Супер садистично да вкарат човек изпаднал в такова положение. Отдавна никой не го ебе за моралната страна на нещата. Всичко е пари и рейтинг. Сеирът трябва да е на макс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Ако влезе Анита ще ми е абсолютен фаворит. Мисля, че тя е печен човек и това което медиите наложиха за нея не е нейния истински образ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Отдавна никой не го ебе за моралната страна на нещата. Всичко е пари и рейтинг. Сеирът трябва да е на макс. И все пак си е отвратително. Да правиш сеир от жена, на която мъжът й е умрял току що, седяла в ареста не знам си колко време, медиите са я размазвали и цялата държава я е гаврила... Четох, че постоянно ревяла в ареста, отслабнала 10 кг... Не знам дали е виновна, ама е супер гадното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 И все пак си е отвратително. Да правиш сеир от жена, на която мъжът й е умрял току що, седяла в ареста не знам си колко време, медиите са я размазвали и цялата държава я е гаврила... Четох, че постоянно ревяла в ареста, отслабнала 10 кг... Не знам дали е виновна, ама е супер гадното. Ами то никой няма да я вкара насила вътре. Всеки влиза по собствено желание и доброволно. Ако наистина ще участва, то явно толкова й е акъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Изместиха началото за 11 септември от 20 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Изместиха началото за 11 септември от 20 часа Е то не си ли беше по принцип тогава?? Аз откакто му гледам рекламата все е на 11 септември от 20? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Е то не си ли беше по принцип тогава?? Аз откакто му гледам рекламата все е на 11 септември от 20? беше за 12 ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Изместиха го, за да конкурират "Фермата". До момента всички участници, за които се говори, че влизат, са абсолютен потрес. Миглена Ангелова, Ирина Тенчева, Деси Цонева, Жана Бергендорф, Лара. Само Рени ми е симпатична. Определено "Фермата" ще е по-скандално с невероятната Гери Дончева!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Изместиха го, за да конкурират "Фермата". До момента всички участници, за които се говори, че влизат, са абсолютен потрес. Миглена Ангелова, Ирина Тенчева, Деси Цонева, Жана Бергендорф, Лара. Само Рени ми е симпатична. Определено "Фермата" ще е по-скандално с невероятната Гери Дончева!!! Жорето Кучков ще ги подлуди тези госпожи! Лара, Миглена и Ирена ще продават фалшив образ и лицемерие ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Засега от всички участници най-много харесвам Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Дано Рена вложи хонорара си в един стабилен проект, за да не й се налага да ни облъчва с полюции от рода на Кинта и 20 и Клецай ме у ауто. :ддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgar...79544088769821/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Къщата ще наподобява лунапарк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Къщата ще наподобява лунапарк. В по-голям размер: https://static.utroruse.com/unsafe/fit-in/s...49d6c4aa2d5.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Чакаме ли тази вечер Майк Тайсън да влезе в цирка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Още една чалгарка ще влезе дами и господа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Още една чалгарка ще влезе дами и господа. Емануелааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 О, значи циркът е гарантиран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Емануела ми е любимка в шоутата! Беше скандална в "Къртицата"! Дано пак вдигне сватба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жалко, че няма да мога да го гледам с вас и да коментираме. Утре сутринта ще е. Много ми е любимо, особено випаджийското. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Жалко, че няма да мога да го гледам с вас и да коментираме. Утре сутринта ще е. Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Всъщност не съм сигурен дали ще е Емануела другата чалгарка, но дано да е тя, а не някоя позабравена като Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ами другият вариант е Сашка Васева, ама те вече си имат една ретро чалгарка – Рени. И в Стори пишеше, че влизала Емануела. Не знам, ще видим довечера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Всъщност не съм сигурен дали ще е Емануела другата чалгарка, но дано да е тя, а не някоя позабравена като Рени. Те точно позабравените ще са интересни да ти кажа аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Защо така? На едно парти съм тази вечер и за това. Иначе Рени със сигурност ще ми е много интересна. Подозирам, че ще е супер умерена и ще се стреми да не се натяква толкова много, както прави по интервютата. Ще има лицемерие от нейна страна сто про. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари