Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

Емануела 99% от времето е елементарна. И сега няма да прави изключение. :3fdb8960598fa63e:

Според мен ще си ходи Алек Сандър. Каката е основен дразнител, Борислав може да заформи нещо с Миглена или Надя, само Сашко нищо не прави.

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ако не изгонят Кака Лили ще вдигна банкет... :1000 (29): -A и Putin са първите поканени... :1000 (29):

Ама надали няма да е тя... От предаването невинаги гледат само кой им е най-скандалния, иначе нямаше да изгонят толкова бързо Кристиян в сезона с Никита. За съжаление чета само негативни коментари за Лилито- почти няма хора, които да я разбират. Не виждам кой би гласувал за нея в такава нагласена ситуация, в която излезе лошата и за съквартирантите, и за зрителите.

Сподели в други сайтове

Лили много тъпо постъпи, че се въртя в кухнята, докато другите си определяха бюджета. Можеше поне да се направи на съпричастна. С тая постъпка ме накара да се замисля дали наистина не е малко повече егоист от другите.

Сподели в други сайтове

Лили много тъпо постъпи, че се въртя в кухнята, докато другите си определяха бюджета. Можеше поне да се направи на съпричастна. С тая постъпка ме накара да се замисля дали наистина не е малко повече егоист от другите.

По-добре да си егоист, от колкото лицемер.

Сподели в други сайтове

По-добре да си егоист, от колкото лицемер.

Ама тя не е влязла вътре сама да участва. Изобщо не ѝ пука за отборната игра.

Съгласен съм, че може да има някакви оплаквания и болежки, но имам чувството, че вече малко ги поукрасява и злоупотребява.

Иначе не е някаква лоша. Мила жена е и чак ти се къса сърцето, като я гледаш.

Сподели в други сайтове

Ама тя не е влязла вътре сама да участва. Изобщо не ѝ пука за отборната игра.

Съгласен съм, че може да има някакви оплаквания и болежки, но имам чувството, че вече малко ги поукрасява и злоупотребява.

Иначе не е някаква лоша. Мила жена е и чак ти се къса сърцето, като я гледаш.

Според мен не се прави и наистина не и се отразява добре на жената. Виж колко се е променила и колко изтормозена изглежда. Тея условия не са за всеки. Тя от доста години не се е показвала по телевизията, а сега цяла България я гледа, живее със непознати, имат мисии които са и трудни - нормално да се срине психически. Мен като цяло ми е симпатична, но ако напусне на нея ще и е по-добре.

Сподели в други сайтове

Според мен не се прави и наистина не и се отразява добре на жената. Виж колко се е променила и колко изтормозена изглежда. Тея условия не са за всеки. Тя от доста години не се е показвала по телевизията, а сега цяла България я гледа, живее със непознати, имат мисии които са и трудни - нормално да се срине психически. Мен като цяло ми е симпатична, но ако напусне на нея ще и е по-добре.

Аз като я гледам... ми напомня много на едната ми баба. Просто ги виждаш как се глезят и те влудяват, а в същото време ти става жал, защото осъзнаваш, че трябва да им влезеш в положение. Явно с възрастта настъпват необратими промени и затрудняват дори елементарно движение. Пък и то си личи, че тя не е спортна натура и не остарява като боец в това отношение. Затова се мъча да разбирам такива хора, не се знае ние на техните години какви ще бъдем.

Не знам, вече се чудя за оправдаване ли е или не е. Така или иначе е влязла по своя воля. Ама как със Софкин двамата не си прецениха състоянието предварително... Уж бяха годни за влизане.

Сподели в други сайтове

Днес ще е много интересно, Емануела ще има тайна мисия и таен съучастник. Нямам търпение

Само дето тъкмо ще влезе и предаването ще свърши.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Това ще е супер смях- голямото вълнение, че влиза в Къщата и няколко по-минути по-късно- излиза за участие... :1000 (29):

Но ми се струва, че рейтингът ще се вдигне покрай нея- най-малкото тя ще е име, известно и на по-младите (Жана най-накрая ще има конкуренция в това отношение:1000 (29): )...

Сподели в други сайтове

Много яка мисия, на Емануела няма да и е никакъв проблем това :1000 (29):

Дори и да не й е проблем, още отсега предчувствам, че мисията ще е провалена и ще ги гледаме в лудницата... :1000 (29):

Ако Кака Лили остане, другата седмица ще скандализира тотално! :roll1:

Сподели в други сайтове

Дори и да не й е проблем, още отсега предчувствам, че мисията ще е провалена и ще ги гледаме в лудницата... :1000 (29):

Ако Кака Лили остане, другата седмица ще скандализира тотално! :roll1:

Може и пък да успеят, тя Емануела и без това ще го хареса :1000 (29):

Кака Лили в лудницата наистина ще изперка тотално :roll1:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...