pinkprincess Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емануела 99% от времето е елементарна. И сега няма да прави изключение. Според мен ще си ходи Алек Сандър. Каката е основен дразнител, Борислав може да заформи нещо с Миглена или Надя, само Сашко нищо не прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ако не изгонят Кака Лили ще вдигна банкет... :1000 (29): -A и Putin са първите поканени... :1000 (29): Ама надали няма да е тя... От предаването невинаги гледат само кой им е най-скандалния, иначе нямаше да изгонят толкова бързо Кристиян в сезона с Никита. За съжаление чета само негативни коментари за Лилито- почти няма хора, които да я разбират. Не виждам кой би гласувал за нея в такава нагласена ситуация, в която излезе лошата и за съквартирантите, и за зрителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лили много тъпо постъпи, че се въртя в кухнята, докато другите си определяха бюджета. Можеше поне да се направи на съпричастна. С тая постъпка ме накара да се замисля дали наистина не е малко повече егоист от другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лили много тъпо постъпи, че се въртя в кухнята, докато другите си определяха бюджета. Можеше поне да се направи на съпричастна. С тая постъпка ме накара да се замисля дали наистина не е малко повече егоист от другите. По-добре да си егоист, от колкото лицемер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 По-добре да си егоист, от колкото лицемер. Ама тя не е влязла вътре сама да участва. Изобщо не ѝ пука за отборната игра. Съгласен съм, че може да има някакви оплаквания и болежки, но имам чувството, че вече малко ги поукрасява и злоупотребява. Иначе не е някаква лоша. Мила жена е и чак ти се къса сърцето, като я гледаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ама тя не е влязла вътре сама да участва. Изобщо не ѝ пука за отборната игра. Съгласен съм, че може да има някакви оплаквания и болежки, но имам чувството, че вече малко ги поукрасява и злоупотребява. Иначе не е някаква лоша. Мила жена е и чак ти се къса сърцето, като я гледаш. Според мен не се прави и наистина не и се отразява добре на жената. Виж колко се е променила и колко изтормозена изглежда. Тея условия не са за всеки. Тя от доста години не се е показвала по телевизията, а сега цяла България я гледа, живее със непознати, имат мисии които са и трудни - нормално да се срине психически. Мен като цяло ми е симпатична, но ако напусне на нея ще и е по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Според мен не се прави и наистина не и се отразява добре на жената. Виж колко се е променила и колко изтормозена изглежда. Тея условия не са за всеки. Тя от доста години не се е показвала по телевизията, а сега цяла България я гледа, живее със непознати, имат мисии които са и трудни - нормално да се срине психически. Мен като цяло ми е симпатична, но ако напусне на нея ще и е по-добре. Аз като я гледам... ми напомня много на едната ми баба. Просто ги виждаш как се глезят и те влудяват, а в същото време ти става жал, защото осъзнаваш, че трябва да им влезеш в положение. Явно с възрастта настъпват необратими промени и затрудняват дори елементарно движение. Пък и то си личи, че тя не е спортна натура и не остарява като боец в това отношение. Затова се мъча да разбирам такива хора, не се знае ние на техните години какви ще бъдем. Не знам, вече се чудя за оправдаване ли е или не е. Така или иначе е влязла по своя воля. Ама как със Софкин двамата не си прецениха състоянието предварително... Уж бяха годни за влизане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ако не изгонят Кака Лили ще вдигна банкет... :1000 (29): -A и Putin са първите поканени... :1000 (29): Ох, няма как да го гледам, но съм сигурен, че мачка яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ох, няма как да го гледам, но съм сигурен, че мачка яко. Нищо, някой ден ще наваксаш... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Днес ще е много интересно, Емануела ще има тайна мисия и таен съучастник. Нямам търпение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Днес ще е много интересно, Емануела ще има тайна мисия и таен съучастник. Нямам търпение Само дето тъкмо ще влезе и предаването ще свърши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Само дето тъкмо ще влезе и предаването ще свърши. 3 часа ще е днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 3 часа ще е днес Но сигурно ще влезе накрая :1000 (29): Два часа ще е, сега видях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Това ще е супер смях- голямото вълнение, че влиза в Къщата и няколко по-минути по-късно- излиза за участие... :1000 (29): Но ми се струва, че рейтингът ще се вдигне покрай нея- най-малкото тя ще е име, известно и на по-младите (Жана най-накрая ще има конкуренция в това отношение:1000 (29): )... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Бреейй, сега влиза, не мога да повярвам направо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Айде Емануело, почвай скандалите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Явно сценаристите са решили да не е чак толкова комично... :1000 (29): Много ме кефи! Ще скандализира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много яка мисия, на Емануела няма да и е никакъв проблем това :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лудницата е ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много яка мисия, на Емануела няма да и е никакъв проблем това :1000 (29): Дори и да не й е проблем, още отсега предчувствам, че мисията ще е провалена и ще ги гледаме в лудницата... :1000 (29): Ако Кака Лили остане, другата седмица ще скандализира тотално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Дори и да не й е проблем, още отсега предчувствам, че мисията ще е провалена и ще ги гледаме в лудницата... :1000 (29): Ако Кака Лили остане, другата седмица ще скандализира тотално! Може и пък да успеят, тя Емануела и без това ще го хареса :1000 (29): Кака Лили в лудницата наистина ще изперка тотално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лудницата е ужас. Сетих се за теб, като видях лудницата. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Представете си Лили в Лудницата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Я разкажете малко какво става? Пътувам и не гледам. Каква е мисията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Сетих се за теб, като видях лудницата. :roll1: Аз като видях болничните легла се сетих, когато си счупи крака... едно хубаво ми стана :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари